Betty Siegel

Exploreu el valor net de Betty Siegel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa administradora acadèmica Betty Siegel va néixer el 24 de gener de 1931 als Estats Units.

Barbara W. Newell

Exploreu el valor net de Barbara W. Newell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa administradora acadèmica Barbara W. Newell va néixer el 19 d'agost de 1929 als Estats Units.

Carol Harter

Exploreu el valor net de Carol Harter, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa administradora acadèmica Carol Harter va néixer l'1 de juny de 1941 als Estats Units.

Fujio Matsuda

Exploreu el valor net de Fujio Matsuda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós administrador acadèmic Fujio Matsuda va néixer el 18 d’octubre de 1924 als Estats Units.

Martin Bean

Exploreu el valor net de Martin Bean, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós administrador acadèmic Martin Bean va néixer el 26 d'octubre de 1964 a Austràlia.

Cassandra Manuelito-Kerkvliet

Exploreu el valor net de Cassandra Manuelito-Kerkvliet, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa administradora acadèmica Cassandra Manuelito-Kerkvliet va néixer el 14 de maig de 1954 als Estats Units.

Barbara Snyder

Exploreu el patrimoni net de Barbara Snyder, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa administradora acadèmica Barbara Snyder va néixer el 23 de juliol de 1955 als Estats Units.

Arròs Curt

Exploreu el valor net de Curt Rice, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós administrador acadèmic Curt Rice va néixer el 21 de juliol de 1962 als Estats Units.

Elizabeth Garrett

Exploreu el valor net d'Elizabeth Garrett, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Elizabeth Garrett va néixer el 30 de juny de 1963 als Estats Units. Garrett va néixer a Oklahoma City el 30 de juny de 1963, fill de Robert i Jane Garrett. Segons la seva mare, Garrett va començar a llegir molt aviat i, a partir de llavors, mai es va veure sense un llibre a la mà. Als 3 anys, segons Jane, el jove Garrett va anunciar que seria advocat; Garrett, més modestament, va afirmar que tenia 5 anys. El seu pare, Robert, s'havia llicenciat en dret, tot i que treballava com a president d'un préstec i d'estalvis. Un oncle i un avi també eren advocats.

Alícia convidada

Exploreu el valor net d'Alice Gast, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Alice Gast va néixer el 25 de maig de 1958 als Estats Units. Nascut a Houston, Texas, Estats Units, Gast es va graduar com a valedictorian a la Universitat del Sud de Califòrnia el 1980 amb un B.Sc. en enginyeria química. Va completar el seu treball de postgrau a la Universitat de Princeton, rebent un màster (1981) i un doctorat. (1984) en enginyeria química, amb la tesi titulada Un estudi de les transicions de fase induïdes per polímers en suspensions col·loïdals i va ser becari Hertz. Va passar un any postdoctoral completant una beca de l'OTAN a l'École Supérieure de Physique et de Chimie Industrielles de París. Del 1985 al 2001 va ensenyar a la Universitat de Stanford i després es va traslladar a l'Institut Tecnològic de Massachusetts, on va exercir de vicepresidenta de recerca i preboste associat fins al seu nomenament com a presidenta de la Universitat de Lehigh el 2006.

Austin Badon

Exploreu el valor net d’Austin Badon, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Austin Badon va néixer el 14 de desembre de 1954 als Estats Units.