Alan Rowe Kelly

DADES RÀPIDES
Data de naixement 13 de gener de 1959
Lloc de naixement Dover
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 62 anys, 9 mesos, 20 dies
Horòscop

Alan Rowe Kelly Compte enrere d'aniversari

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net d’Alan Rowe Kelly, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Alan Rowe Kelly? Amb qui surt ara Alan Rowe Kelly i quants diners té Alan Rowe Kelly?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Alan Rowe Kelly Biografia

Alan Rowe Kelly és un famós Actor de cinema nord-americà , que va néixer el 13 de gener de 1959 dins Estats Units . Alan Rowe Kelly (nascut el 13 de gener de 1959) és un actor, director, escriptor i productor de cinema independent nord-americà, especialitzat en pel·lícules de terror. Segons els astròlegs, Alan Rowe Kelly's signe del zodíac és Capricorn .

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Alan Rowe Kelly ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia d’Alan Rowe Kelly. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d’Alan Rowe Kelly en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Alan Rowe Kelly Patrimoni net

Alan Rowe Kelly és un dels actor de cinema nord-americà més ric i apareix a l'actor de cinema nord-americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Alan Rowe Kelly el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .Alan Rowe Kelly Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Actor de cinema nord-americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 1999 Kelly va començar a dirigir, produir i escriure guions per a pel·lícules de terror, entrant a l'escena de terror independent amb la seva premiada pel·lícula debut I'll Bury You Tomorrow (2002). El 2006, Kelly va fundar SouthPaw Pictures, una companyia de producció cinematogràfica amb seu a Paterson, Nova Jersey. Entre els seus altres títols com a director es troben Gallery of Fear (2013), The Blood Shed (2007) i Tales of Poe (2013). Retrata personatges femenins en aquestes i altres pel·lícules, com ara Vindication (2006), Satan Hates You (2010) i Razor Days (2012).

Alan Rowe Kelly Height

Alçada d’Alan Rowe Kelly No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Alan Rowe Kelly Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Amb qui surt Alan Rowe Kelly?

Segons els nostres registres, Alan Rowe Kelly és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Alan Rowe Kelly’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Alan Rowe Kelly. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites d’Alan Rowe Kelly.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de actor de cinema nord-americà més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Alan Rowe Kelly celebra el seu aniversari el 13 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Kimbi Daniels

Exploreu el valor net de Kimbi Daniels, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador canadenc d’hoquei sobre gel canadenc Kimbi Daniels va néixer el 19 de gener de 1973 a Canadà.

Pranshu Kaushal

Exploreu el valor net de Pranshu Kaushal, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor indi Pranshu Kaushal va néixer el 26 de setembre de 1989 a l'Índia.

Badradine Belloumou

Exploreu el valor net de Badradine Belloumou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol francesa Badradine Belloumou va néixer el 15 de març de 1984 a França.

Jakub Słowik

Exploreu el valor net de Jakub Słowik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Słowik va néixer el 31 d'agost de 1991 a Polònia.

Antoni Chan

Exploreu el valor net d'Anthony Chan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós economista Anthony Chan va néixer l'1 d'octubre de 1952 a Hong Kong.

Alexander Volkanovsky

Exploreu el valor net d’Alexander Volkanovski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alexander Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Austràlia. Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Shellharbour, Nova Gal·les del Sud. El seu pare va néixer al poble de Beranci, a Macedònia, part de Iugoslàvia, mentre que la seva mare és de Grècia. Alex va començar a entrenar en lluita grecoromana a una edat primerenca i va guanyar un títol nacional als 12 anys. Va decidir abandonar la lluita lliure als 14 anys i, en canvi, es va centrar en una carrera a la lliga de rugbi com a primer remer. Volkanovski va assistir a l'escola secundària Lake Illawarra durant la seva adolescència i va treballar com a formigó després de graduar-se.

Katherine Raymont

Exploreu el valor net de Katherine Raymont, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de cricket Katherine Raymont va néixer el 31 d'octubre de 1959 a Austràlia.

Laurent Landi

Exploreu el valor net de Laurent Landi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de gimnàstica Laurent Landi va néixer el 18 d'octubre de 1977 a França.

Syoh Yoshida

Exploreu el valor net de Syoh Yoshida, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista japonès Syoh Yoshida va néixer el 24 de gener de 1984 al Japó.

Klaus-Dieter Kurrat

Exploreu el valor net de Klaus-Dieter Kurrat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós atleta olímpic alemany Klaus-Dieter Kurrat va néixer el 16 de gener de 1955 a Alemanya.

Arturo Aviles

Exploreu el patrimoni net d’Arturo Aviles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós gerent de futbol de l'Associació Arturo Aviles va néixer el 26 d'abril de 1961 a Mèxic.

Shelly Jaronsky

Exploreu el valor net de Shelly Jaronsky, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Jaronsky va néixer el 10 d’agost de 1975 als Estats Units. Autor de no ficció del blog Cookies and Cups. Va començar el bloc per justificar el seu amor pel sucre. Té més de 180.000 seguidors al seu compte d’Instagram de cookiesandcups.

Lucas Dominguez

Exploreu el valor net de Lucas Domínguez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Lucas Domínguez va néixer el 27 d'octubre de 1989 a Xile.

Vaclav Prospal

Exploreu el valor net de Vaclav Prospal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'hoquei sobre gel Vaclav Prospal va néixer el 17 de febrer de 1975 a la República Txeca.

Maria Tutaia

Exploreu el valor net de Maria Tutaia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Tutaia va néixer el 18 de febrer de 1987 a Nova Zelanda. Atac de gol de netball i tirador de gols que va guanyar l'or als Jocs de la Commonwealth el 2006 i el 2010 i la plata als Campionats del Món de Netball de 2007.

Cedella Marley

Exploreu el valor net de Cedella Marley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cedella Marley va néixer el 23 d'agost de 1967 a Jamaica.

Artika Devi

Exploreu el valor net d'Artika Devi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Artika Devi va néixer el 29 de setembre de 1979 a Indonèsia. Concursant de concurs que va protagonitzar una pel·lícula musical indonèsia anomenada Opera Jawa el 2006. Va rebre nominacions al Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2006.

Stanny Van Paesschen

Exploreu el valor net de Stanny Van Paesschen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa hípica Stanny Van Paesschen va néixer el 24 d’abril de 1957 a Bèlgica.

Gabe Carimi

Exploreu el valor net de Gabe Carimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Gabe Carimi va néixer el 13 de juny de 1988 als Estats Units.

Rajendra Arlekar

Exploreu el valor net de Rajendra Arlekar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós legislador Rajendra Arlekar va néixer el 23 d'abril de 1954 a l'Índia.

Ninetta Què

Exploreu el valor net de Ninetta Vad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa piragüista Ninetta Vad va néixer el 16 de febrer de 1989 a Hongria.

Samuel Pires

Exploreu el valor net de Samuel Pires, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter brasiler Samuel Pires va néixer el 17 de gener de 1989 al Brasil.

Ruda Franco

Exploreu el valor net de Ruda Franco, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de waterpolo Ruda Franco va néixer el 25 de juliol de 1986 al Brasil.

Neuroembriòleg

Neuroembriòleg

Robert Calcagno

Exploreu el valor net de Robert Calcagno, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós conseller delegat Robert Calcagno va néixer el 26 de juny de 1960 a França.