Alice Portugal

DADES RÀPIDES
Data de naixement 16 de maig de 1959
Lloc de naixement Salvador
País Brasil
Religió No disponible
Edat 62 anys, 5 mesos, 17 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari d'Alice Portugal

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net d'Alice Portugal, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Alice Portugal? Amb qui està sortint Alice Portugal ara i quants diners té Alice Portugal?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Vicente Net
Nens Amine Portugal

Biografia d'Alice Portugal

Alice Portugal és famosa Farmacèutic , que va néixer el 16 de maig de 1959 en Brasil . Segons els astròlegs, el d'Alice Portugal signe del zodíac és Taure .

Alice Mazzuco Portugal (nascuda el 16 de maig de 1959) és una farmacèutica i política bioquímica brasilera.Nascuda a Salvador, va ser activa en el moviment estudiantil i els sindicats tècnics obrers a la Universitat Federal de Bahia, on es va graduar en farmàcia-bioquímica el 1981. Portugal està afiliat al Partit Comunista del Brasil des de 1979; va ser escollida representant de l'estat de Bahia entre 1995 i 2003, quan va ser escollida a la Cambra de Diputats federal, després d'haver estat reelegida el 2006, 2010 i 2014.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Alice Portugal ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia d'Alice Portugal no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d'Alice Portugal en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

L'abril de 2017 va votar en contra de la reforma laboral. L'agost del mateix any, va votar a favor d'una investigació de corrupció del llavors president Michel Temer.

Valor net d'Alice Portugal

Alice Portugal és una de les El farmacèutic més ric i figura al farmacèutic més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Alice Portugal el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari d'Alice Portugal
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Farmacèutic
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

L'abril de 2017 va votar en contra de la reforma laboral. L'agost del mateix any, va votar a favor d'una investigació de corrupció del llavors president Michel Temer.

valor net de laura clery

Alçada d'Alice Portugal

L'alçada d'Alice Portugal No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada d'Alice Portugal
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

Amb qui està sortint Alice Portugal?

Segons els nostres registres, Alice Portugal és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Alice Portugal no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Alice Portugal. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites d'Alice Portugal!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de El farmacèutic més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Brasil . Alice Portugal celebra l'aniversari el 16 de maig de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.