Andrii Kurtxenko

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de gener de 1965
Lloc de naixement Txernivtsi
País Ucraïna
Religió No disponible
Edat 56 anys, 9 mesos, 2 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari d'Andrii Kurchenko

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net d'Andrii Kurchenko, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Andrii Kurchenko? Amb qui està sortint ara Andrii Kurchenko i quants diners té Andrii Kurchenko?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia d'Andrii Kurchenko

Andrii Kurchenko és un famós Immunòleg , que va néixer el 29 de gener de 1965 en Ucraïna . Andrii I.Kurchenko va néixer el 29 de gener de 1965 a la família d'un metge a la ciutat de Txernivtsi, Ucraïna. Segons els astròlegs, Andrii Kurchenko signe del zodíac és Aquari .

L'any 1993, sota la direcció dels professors B.T. Glukhenky i el patòleg V.P. Silchenko Andrii I. Kurchenko va defensar la seva tesi de doctorat: El paper de la immunitat mediada per cèl·lules en la patogènesi de l'èczema i el mètode de la teràpia immunocorrectiva en pacients.De 1988 a 1990, va estudiar en residència clínica i, de 1990 a 1993, va continuar els seus estudis de postgrau a temps complet al Departament de Malalties de la Pell i Venèries de l'Institut Estatal d'Educació Mèdica Avançada de Kíev (KDIUL). En aquells anys, el Departament estava dirigit per un destacat dermatoveneròleg soviètic, fundador de l'Escola Ucraïnesa de Dermatovenereologia, el professor Glukhenky Boris (1925-2015). A partir de la dècada de 1970, el Departament va començar a desenvolupar la direcció d'immunodermatologia, que es va convertir en la principal a finals de la dècada de 1980.

L'any 1996 va fer pràctiques al Regne Unit.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Andrii Kurchenko ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia d'Andrii Kurchenko no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d'Andrii Kurchenko en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Des de l'any 1997 era professor adjunt, i des de 2005 era professor associat del Departament d'Immunologia Clínica i Al·lergologia de la Secció de Genètica Mèdica de la Universitat Mèdica Nacional d'O. Bohomolets.

Patrimoni net d'Andrii Kurchenko

Andrii Kurchenko és un dels immunòleg més ric i apareix a la llista d'immunòlegs més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Andrii Kurtxenko el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari d'Andrii Kurchenko
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Immunòleg
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Andrii Ihorovych Kurchenko (ucraïnès: Андрій Курченко; nascut el 29 de gener de 1965 a la ciutat de Txernivtsi, Ucraïna) és un dermatòleg, immunòleg i al·lergòleg ucraïnès, doctor en ciències en medicina, professor, cap del departament d'Immunologia Clínica i Alergologia Nacional de Bohomolets O. Universitat. És Expert del Consell Científic i d'Experts del Centre Estatal d'Experts del Ministeri de Salut d'Ucraïna, membre de les Acadèmies Europees i Americanes d'Al·lergologia i Immunologia Clínica i Vicepresident de la Societat Ucraïnesa d'Experts en Immunologia, Al·lergologia. i Rehabilitació immunitària (UTIAI). És editor adjunt de la revista Immunology and Allergology. Science and Practice, així com coautor dels llibres de text nacionals Clinical and Laboratory Immunology (2012) i Immunology (2013).

Des de l'any 1997 era professor adjunt, i des de 2005 era professor associat del Departament d'Immunologia Clínica i Al·lergologia de la Secció de Genètica Mèdica de la Universitat Mèdica Nacional d'O. Bohomolets.

dj big kap wiki

Va ser un dels organitzadors de la primera escola internacional de joves científics a Ucraïna l'any 2001 sota els auspicis de les Societats Europees i Americanes d'Immunòlegs i Al·lergòlegs. L'escola es va celebrar a Kíev i Crimea, on van impartir conferències 32 professors, mentre que més de 100 joves científics d'arreu del món van assistir a les conferències. En el curs de la seva preparació, va començar el treball conjunt amb el professor de la Universitat de Harvard, cap de l'Institut de Recerca d'Immunologia de Nova Anglaterra (IRINE) Lawrence M Dubuske, que va fer l'inici de la cooperació científica entre O. Bohomolets NMU i l'Institut de Recerca d'Immunologia. (IRINE) a la ciutat de Gardner (EUA), que dura més de 20 anys.

Altura d'Andrii Kurchenko

Altura d'Andrii Kurchenko No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada d'Andrii Kurchenko
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
El 1982, va acabar l'escola secundària amb honors i va ingressar a l'Institut Mèdic de Chernivtsi en l'especialitat de Medicina General, de la qual es va graduar amb distinció el 1988. Quan era estudiant, es va interessar per la dermatologia.

L'any 2008 va defensar la seva tesi doctoral Dermatitis atòpica: característiques dels canvis en la immunitat sistèmica i local (El assessor acadèmic és el professor Georgii Drannik).

Amb qui està sortint Andrii Kurchenko?

Segons els nostres registres, Andrii Kurtxenko és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Andrii Kurchenko no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Andrii Kurchenko. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites d'Andrii Kurchenko!

Des de 2012 és un expert del Consell Científic i d'Experts del Centre d'Experts Estatal adscrit al Ministeri de Salut d'Ucraïna.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de immunòleg més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Ucraïna . Andrii Kurchenko celebra l'aniversari el 29 de gener de cada any.

Del 2012 al 2014, va ser el cap del Departament de Postgrau i des del 2015 és el president del Consell d'Aprovació de Medicina Teòrica i membre del Consell de Coordinació Acadèmica de la Universitat Nacional de Medicina d'O. Bohomolets.

L'any 2012, va ser elegit per al càrrec de cap del departament d'Immunologia Clínica i Al·lergologia de la Secció de Genètica Mèdica de la Universitat Mèdica Nacional O. Bohomolets.

Des del 2013 és membre del Consell d'Experts Mèdics del Ministeri de Salut d'Ucraïna en al·lergologia, immunologia, immunologia clínica i de laboratori.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.