Jordi Sanchez i Picanyol

Exploreu Jordi Sanchez i Picanyol patrimoni net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós professor associat Jordi Sánchez i Picanyol va néixer l'1 d'octubre de 1964 a Espanya.

Amir Hetsroni

Exploreu el valor net d'Amir Hetsroni, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Amir Hetsroni va néixer el 6 de febrer de 1968 a Israel. Hetsroni va néixer a Tel Aviv el 1968, fill únic de Sima (nee Kolker; 1932-2011) i David Hetsroni (originalment Shtagovsky; 1931-2016). En acabar els estudis de batxillerat va ser reclutat a les Forces de Defensa d'Israel durant tres anys. Inicialment es va desplegar a Nablus i com a guàrdia de seguretat a una base militar de Tel Aviv abans de servir com a corresponsal militar durant dos anys. Es va graduar en Psicologia i Cinema i Televisió per la Universitat de Tel Aviv el 1993 i va rebre un màster el 1996 i un doctorat en Comunicació per la Universitat Hebrea de Jerusalem el 1999. Va treballar com a professor titular al Max Stern Yezreel Valley College des del 2000 fins al 2000. 2009 i després es va convertir en professor a la Universitat d'Ariel, que el va acomiadar el 2014 després d'un article que va escriure que donava suport al moviment BDS i s'oposava al conflicte Israel-Gaza del 2014. El maig de 2015 va marxar d'Israel cap a Dinamarca. Després de viure un temps a Copenhaguen, es va traslladar a la Xina i va ensenyar a la Universitat Xi'an Jiaotong-Liverpool de Suzhou durant un any, després es va traslladar a Turquia i es va convertir en professor associat a temps complet a la Universitat Koç d'Istanbul. Hetsroni va publicar centenars d'articles d'opinió que expressaven punts de vista postsionistes, una novel·la פיצוחים ('Famiy Feud' - hebreu) ​​sobre l'educació de les flors dels 80, i una novel·la gràfica אבוד בסין ('Perdut a la Xina' - hebreu) ​​escrita en col·laboració amb Racheli Rottner i basat en la seva turbulenta relació parcialment oberta amb Shirin Noufi, una advocada àrab israelià. Hetsroni és intencionadament lliure de nens.

Kaila Story

Exploreu el valor net de Kaila Story, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Kaila Story va néixer l'1 de setembre de 1980 als Estats Units.