Gran Rube

DADES RÀPIDES
Data de naixement 3 de gener de 1971
Lloc de naixement Atlanta
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 50 anys, 9 mesos, 27 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari Big Rube

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Big Rube, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Big Rube? Amb qui està sortint Big Rube ara i quants diners té Big Rube?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Big Rube

Big Rube és un famós raper nord-americà , que va néixer el 3 de gener de 1971 en Estats Units . Ruben Bailey (nascut el 3 de gener de 1971, Atlanta, Geòrgia), conegut professionalment pel seu nom artístic Big Rube, és un artista, raper i productor de hip hop nord-americà. És un membre de primera generació de la Dungeon Family i de la Society of Soul. És conegut per les seves introduccions i interludis en molts àlbums de companys i afiliats de la família Dungeon, com Bubba Sparxxx, Goodie Mob, Killer Mike, Future, Outkast i Witchdoctor. També ha contribuït amb la seva poesia parlada a Def Poetry Jam de Russell Simmons i a la pel·lícula ATL. Apareix a les cançons d'Outkast 13th Floor/Growing Old i Liberation, així com a la cançó Scrap Metal de CeeLo Green. Segons Astròlegs, Big Rube's signe del zodíac és Capricorn .

En anys posteriors, Big Rube ha fet un parell d'aparicions en àlbums recents de membres de la família Dungeon. Va aparèixer a la cançó General Patton al debut en solitari de Big Boi el 2010, Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty i a la cançó d'introducció The Future Is Now on Future, Pluto. Rube també va aparèixer a l'àlbum de reunió del 2013 de Goodie Mob, Age Against the Machine.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Big Rube ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Big Rube no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Big Rube en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

Gran valor net de Rube

Big Rube és un dels el raper nord-americà més ric i figura al raper nord-americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Gran Rube el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Big Rube
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos raper nord-americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 1996, va aparèixer al CD recopilatori de la Red Hot Organization, America Is Dying Slowly, al costat de Biz Markie, Coolio i Fat Joe, entre molts altres artistes de hip hop destacats. El CD, destinat a conscienciar sobre l'epidèmia de la sida entre els homes afroamericans, va ser anunciat com una obra mestra per la revista The Source.

Gran alçada de Rube

L'alçada del gran Rube No disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Big Rube
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible
En rares ocasions, Rube apareix en projectes no relacionats amb Dungeon Family. Ha aparegut a l'àlbum de Lina del 2005, The Inner Beauty Movement, al debut de Rapsody el 2012, The Idea of ​​Beautiful, al doble EP 32 Zel/Planet Shrooms de Denzel Curry i a dues cançons (Establishing Shot i 'Til The Lights Go Out) del raper de Toronto. L'àlbum del 2018 de The Mighty Rhino We Will No Longer Retreat Into Darkness (aquesta darrera cançó també inclou Witchdoctor), així com en àlbums de Truth Hurts, CunninLynguists, Jarren Benton i el grup de rap de Memphis Eightball & MJG. Big Rube va aparèixer al disc d'Internet Hive Mind, amb la cançó It Gets Better (With Time). Més recentment, Big Rube va aparèixer a l'àlbum en solitari del 2019 del raper de Migos Offset, Father of 4, a l'obertura de la cançó del títol de l'àlbum.

Amb qui està sortint Big Rube?

Segons els nostres registres, Gran Rube és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A partir del juny del 2021, Big Rube's no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Big Rube. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Big Rube!

Fets i curiositats

Classificat a la llista de el raper nord-americà més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Estats Units . Big Rube celebra l'aniversari el 3 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.