Federica Di Nardo

Exploreu el valor net de Federica Di Nardo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Federica Di Nardo va néixer el 30 de setembre de 1988 a Itàlia. Blogger d'estil i influencer el bloc homònim del qual es va convertir en un dels blogs de moda més populars d'Itàlia. Ha col·laborat amb marques com Adidas, Calvin Klein i L'Oreal.

Mel Hwang

Exploreu el valor net de Mel Hwang, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Mel Hwang va néixer l'1 d'octubre de 1992 al Canadà. Influencer de l’estil de vida que dirigeix ​​el popular blog Mel Inspired. Produeix contingut que reflecteix els seus interessos en estil, bellesa, viatges i moda.

Andrea Román

Exploreu el valor net d'Andrea Roman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Andrea Roman va néixer el 30 de setembre de 1994 a Bolívia. Guru de la bellesa i personalitat de les xarxes socials que publica tot allò relacionat amb la bellesa, el menjar i el fitness relacionat amb el seu canal de YouTube homònim. També ha acumulat més de 120.000 seguidors al seu compte andrearomanm.

Fanny Yockell

Exploreu el valor net de Fanny Yockell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Fanny Yockell va néixer el 30 de setembre de 1995 al Canadà. Blogger de bellesa i estil de vida del Quebec amb un gran nombre de seguidors a Internet. Té més de 60.000 seguidors a Instagram i el seu canal de YouTube homònim ha acumulat més de 8 milions de visualitzacions.

Maria Vizuete

Exploreu el valor net de Maria Vizuete, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Vizuete va néixer el 30 de setembre de 1986 als Estats Units. Blogger diari d'estil de carrer, bellesa i viatges, la pàgina d'Instagram de Mia Mia Mine ha aconseguit més de 950.000 seguidors a Instagram.

Mariona Franciska

Exploreu el valor net de Marion Franciska, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Marion Franciska va néixer l'1 d'octubre de 1988 als Països Baixos. Blogger holandesa de viatges i estil de vida que ha guanyat fama gràcies a viatjar per Europa i capturar imatges al seu popular Instagram.

Dixi Wonderland

Exploreu el valor net de Dixi Wonderland, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Dixi Wonderland va néixer l'1 d'octubre de 1990 a Suècia. Estil de vida suec i topblogger que és la cara darrere del lloc web Dixi Wonderland, que comparteix les seves opinions sobre moda, bellesa, viatges i molt més. Ha col·laborat amb marques conegudes com Nelly, Ellos i Yves Rocher.

Nellie González

Exploreu el valor net de Nellie Gonzalez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Nellie Gonzalez va néixer el 29 de setembre de 1999 a Suècia. Blogger d'elit amb un lloc web homònim, així com model i personalitat de televisió amb un programa a MTV Suècia anomenat MTV Loves Nellie.

Kayla Boyd

Exploreu el valor net de Kayla Boyd, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Kayla Boyd va néixer el 29 de setembre de 1987 a Nova Zelanda. Blogger i dissenyadora de moda que escriu sobre les seves passions, que van des del pilates fins a la maternitat, al seu popular blog Adored by Kayla. És propietària de la botiga de roba Zampino Dresses i de Formation Pilates.

Andrea Brodin

Exploreu el valor net d’Andrea Brodin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Andrea Brodin va néixer l’1 d’octubre de 1976 a Suècia. El dissenyador d'interiors suec es va convertir en presentador de TV que va crear el lloc web Metro Mode, estil de vida, moda i disseny. Ha estat presentadora i va aparèixer en diversos espectacles de disseny d’interiors, inclosos Homestyling i Nyhetsmorgon a TV4.

AllthatisShe

Exploreu AllthatisShe patrimoni net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Famosa Allthatis: va néixer el 30 de setembre de 1986 al Regne Unit. Blogger i estrella d’Instagram coneguda per ser creadora de continguts i també mentora d’altres que intenten fer créixer els seus seguidors a Instagram. Comparteix imatges de modelatge úniques i altres continguts d’estil de vida amb estètica blanca i d’altres colors clars amb més de 490.000 seguidors.

Brittany fa

Exploreu Brittany Fa valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Brittany Makes va néixer l'1 d'octubre de 1985 als Estats Units. Blogger, dissenyador i comissari que va iniciar el lloc The Vintage Rug Shop. Té més de 30.000 seguidors al seu compte d'Instagram brittanymakes.

Crystal Paine

Exploreu el valor net de Crystal Paine, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Crystal Paine va néixer l'1 d'octubre de 1981 als Estats Units. Compradora i autora que va saltar a la fama pel seu bloc de finances personals, MoneySavingMom.com. És autora del llibre més venut del New York Times, Money Making Mom, així com Say Goodbye to Survival Mode i A Thankful Heart is a Happy Heart. Més tard va dissenyar un curs electrònic sobre el tema Estalvi dels supermercats.

Okechukwu Ofili

Exploreu el valor net d'Okechukwu Ofili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Okechukwu Ofili va néixer l'1 d'octubre de 1981 a Nigèria. Escriptor, il·lustrador i conferenciant nigerià més conegut com l'autor del bloc Ofilispeaks. També és autor de diversos llibres, com How Intelligence Kills i How Stupidity Saved My Life.

Antoinette Pepe

Exploreu el patrimoni net d'Antoinette Pepe, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Antoinette Pepe va néixer el 9 de juny de 1991 a Bulgària. Estrella búlgara de les xarxes socials que ha guanyat fama pel seu blog LetterstoA. Ha tingut una popularitat massiva pel seu blog i el seu compte autònom d'Instagram per a la seva mare i els seus blogs de moda.

Maggie Petrova

Exploreu el valor net de Maggie Petrova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Maggie Petrova va néixer el 22 de gener de 1993 al Regne Unit. Model i blogger que va crear un bloc per compartir els seus viatges, consells sobre l'estil de vida i les seves idees. Va protagonitzar el videoclip de Martin Garrix i Dua Lipa de la cançó 'Scared to Be Lonely'.

Courtney Yeh

Exploreu el valor net de Courtney Yeh, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Courtney Yeh va néixer l'1 d'octubre de 1990 a la Xina. Famosa pel seu bloc HEY YEH que tracta una lletania de diferents temes. Les seves entrades de bellesa, viatges, bricolatge, menjar i moda l’han vist convertir-se en un destacat influencer d’Instagram al seu compte homònim.

Amy Valentine

Exploreu Amy Valentine valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Amy Valentine va néixer el 7 d’octubre de 1994 al Regne Unit. Blogger de moda i YouTuber coneguda pel seu blog i canal homònims. El seu estil nerviós i canviant li ha valgut per seguir més de 150.000 fans a Instagram.

Aicha Robertson

Exploreu el valor net d'Aicha Robertson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Aicha Robertson va néixer el 5 de gener de 1992 a Austràlia. Influenciadora de les xarxes socials que s'ha fet famosa pel seu blog The Fashion Heist. Ha guanyat una popularitat massiva per compartir entrades de moda, viatges, vida vegana i fotografia tant al seu lloc com al compte d'Instagram del fashionheist.

Leena Al Ghouti

Exploreu el valor net de Leena Al Ghouti, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Leena Al Ghouti va néixer el 23 de gener de 1992 a Palestina. Blogger de moda i sensació d'Instagram, l'estil únic i les publicacions diàries li van fer guanyar 320.000 seguidors a Instagram. Ha aparegut a Vogue Arabia i Harper's Bazaar Arabia.