Bootsy Collins

DADES RÀPIDES
Data de naixement 26 d’octubre de 1951
Lloc de naixement Cincinnati
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 70 anys, 0 mesos, 6 dies
Horòscop Escorpí

Compte enrere d'aniversari de Bootsy Collins

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Bootsy Collins, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Bootsy Collins? Amb qui surt Bootsy Collins ara i quants diners té Bootsy Collins?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Patti Collins
Nens Ouiwey Collins

Biografia de Bootsy Collins

Bootsy Collins és un famós Funk Singer , que va néixer el 26 d’octubre de 1951 dins Estats Units . Cantant i baixista nord-americà que va ser una de les veus pioneres del gènere funk, tocant amb James Brown i Parliament-Funkadelic. prova Segons astròlegs, el de Bootsy Collins signe del zodíac és Escorpí .

El seu germà Phelps Catfish Collins (1943-2010) també era músic. Ell i Bootsy van formar part del grup de suport de James Brown, The Pacemakers.Va tenir un fill anomenat Bill Jr. a través del seu matrimoni amb Patti Collins.

el patrimoni net de ryder wright

Collins va néixer a Cincinnati, Ohio, Estats Units, el 26 d'octubre de 1951. Va dir que la seva mare el deia Bootsy. Vaig preguntar-li per què, li va explicar a un periodista, i ella només va dir: 'Perquè semblaves un Bootsy', ho vaig deixar.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Bootsy Collins & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, l’ètnia de Bootsy Collins és Negre . Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Bootsy Collins en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

William Earl Bootsy Collins (nascut el 26 d'octubre de 1951) és un músic i cantautor nord-americà.

Valor net de Bootsy Collins

Bootsy Collins és un dels Funk Singer més ric i apareix al Funk Singer més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Bootsy Collins el valor net és aproximadament 3 milions de dòlars .

Bootsy Collins Valor net i sou
Patrimoni net 3 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Funk Singer
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va formar part de la banda de The Pacemakers amb el seu germà als disset anys. Els Pacemakers van passar a convertir-se en la banda de James Brown.

quina alçada té eric scott

William Earl Bootsy Collins (nascut el 26 d'octubre de 1951) és un músic i cantautor nord-americà.

Patrice washington patrimoni net

Amb el seu germà gran Phelps Catfish Collins, Frankie Kash Waddy i Philippé Wynne, Collins va formar una banda de funk, The Pacemakers, el 1968. El març de 1970, després que la majoria dels membres de la banda de James Brown deixessin una disputa salarial, The Pacemakers va ser es va contractar com a banda de suport de Brown i es van fer coneguts com The JB's. (Sovint se'ls coneix com els JB originals per distingir-los de les formacions posteriors que portaven el mateix nom.) Tot i que van treballar per a Brown només durant 11 mesos, els JB originals van jugar en alguns dels més intensos de Brown. enregistraments de funk, inclosos Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine, Bewildered (1970), Super Bad, Soul Power, Talkin 'Loud i Sayin' Nothing, i dos senzills instrumentals, el molt tastat The Grunt i These Are the JB's. Quant al seu mandat a James Brown, Collins va afirmar:

Bootsy Collins Altura

Alçada de Bootsy Collins 6 peus 2 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Bootsy Collins Altures i estadístiques corporals
Alçada 6 peus 2 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va ser ingressat al Saló de la Fama del Rock and Roll el 1997.

Ascendint a la fama amb James Brown a principis de la dècada de 1970, i més tard amb Parliament-Funkadelic, la guitarra baixa de Collins i les veus divertides de Collins el van establir com un dels principals noms del funk. És membre del Saló de la Fama del Rock and Roll, introduït el 1997 amb altres 15 membres del Parlament-Funkadelic.

Amb qui surt Bootsy Collins?

Segons els nostres registres, Bootsy Collins és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Bootsy Collins’s no sortia amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Bootsy Collins. Podeu ajudar-nos a crear els registres de cites de Bootsy Collins.

El 1976 Collins, Catfish, Waddy, Joel Johnson (1953-2018), Gary Mudbone Cooper, Robert Johnson i The Horny Horns van formar Bootsy’s Rubber Band, una unitat de gira independent del col·lectiu P-Funk de Clinton. El grup va gravar cinc àlbums junts, els tres primers dels quals es consideren sovint entre els enregistraments per excel·lència de P-Funk. L’àlbum Bootsy del grup del 1978? El jugador de l'any va assolir el cim de la llista d'àlbums de R&B i va generar el senzill número 1 de R&B Bootzilla.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Funk Singer més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Bootsy Collins celebra l’aniversari el 26 d’octubre de cada any.

Collins és propietari de molts baixos, alguns dels quals estan fets a mida. El seu Space Bass original i la seva primera substitució van ser fets a Warren, Michigan, per la botiga de música de Larry Pless de Gus Zoppi. El primer Space Bass tenia un cos de caoba i coll d’auró, acabat blanc i protecció contra miralls. Es tracta de l’espai baix de la portada del disc Stretchin ’Out in Bootsy’s Rubber Band de 1976. La guitarra original de Space Bass de Collins va ser robada, però posteriorment va ser recuperada en una casa d’empenyorament de Cincinnati i retornada a Collins.

el valor net de katya zamolodchikova

Collins va llançar dos àlbums del 1980, el seu primer disc en solitari Ultra Wave, i Sweat Band, al segell Uncle Jam de George Clinton amb un grup anomenat Bootsy’s Sweat Band. També se li va acreditar la coproducció del debut del spin-off Zapp de P-Funk.

El 1984 va col·laborar amb Jerry Harrison, de Talking Heads, per produir Five Minutes, un disc de dansa mostrat i editat a partir del famós discurs de We begin bombing de Ronald Reagan en cinc minuts. El disc es va acreditar a Bonzo goes to Washington (també es fa referència a la cançó de Ramones de 1985 Bonzo Goes to Bitburg, derivada del paper protagonista de Reagan com a professor Peter Boyd a la comèdia de 1951 Bedtime for Bonzo).

Després d'un parèntesi de gairebé cinc anys, va tornar al 1988 (amb ajuda del productor Bill Laswell). Què és Bootsy Doin ’? va fer ostentació d’un nou so que presagiava la dècada de 1990, com l’esbargiment de la pista de ball Party on Plastic. Laswell va presentar Collins a Herbie Hancock, resultant en Perfect Machine (1988). El techno-funk que van enregistrar presentava plats giratoris per a un atractiu de zero, i la veu estilitzada de Leroy Sugarfoot Bonner, de Ohio Players. Aquestes van ser la primera de moltes col·laboracions entre Laswell i Collins en molts àlbums i projectes, amb el prolífic productor que va utilitzar Bootsy principalment com a baixista, però de vegades com a guitarrista rítmic.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.