Brian Harman

DADES RÀPIDES
Data de naixement 19 de gener de 1987
Lloc de naixement
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 34 anys, 9 mesos, 7 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Brian Harman

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Brian Harman, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Brian Harman? Amb qui surt Brian Harman ara i quants diners té Brian Harman?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Kelly Van Slyke
Nens No disponible

Biografia de Brian Harman

Brian Harman és un famós Golfista nord-americà professional , que va néixer el 19 de gener de 1987 dins Estats Units . Brian Harman (nascut el 19 de gener de 1987) és un jugador de golf professional nord-americà que juga al PGA Tour. És un dels pocs jugadors esquerrans de la gira. Segons els astròlegs, el de Brian Harman signe del zodíac és Capricorn .

Posteriorment, Harman es va classificar per al seu primer gran, l’Open dels Estats Units del 2012. La seva primera victòria del PGA Tour va ser el John Deere Classic del 2014. El 2015, Harman va ocupar el liderat de 54 forats al Travellers Championship, però es perdria el playoff, guanyat per Bubba Watson, per un cop i va acabar en tercer lloc en solitari.A la universitat, Harman era tres vegades 2n equip americà de l'equip de golf de la Universitat de Geòrgia. Va guanyar el NCAA Preview 2005 i el 2006 Isleworth Invitational. També va guanyar tres vegades el premi anual a la nota mitjana més alta.

Harman era conegut per una situació única al Campionat de Jugadors del 2012. Va ser el primer suplent quan D. A. Points es va retirar pocs minuts abans de la seva hora de sortida. Els companys de jocs Carl Pettersson i Robert Garrigus ja havien perdut la sortida i després de consultar amb la PGA, els oficials del torneig van permetre a Harman sortir sol en la primera ronda. Harman finalment es va associar amb Ryan Moore i Bud Cauley durant la segona ronda després que Paul Casey es retirés. Harman va fer el tall i va acabar T51.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Brian Harman ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Brian Harman. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Brian Harman en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El 30 d'agost de 2015, a The Barclays at Plainfield Country Club d'Edison, Nova Jersey, Harman es va convertir en el tercer jugador de la història del PGA Tour que va tenir dos asos en la mateixa ronda.

Brian Harman Patrimoni net

Brian Harman és un dels golfista professional nord-americà més ric i apareix al golfista professional nord-americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Brian Harman el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Brian Harman Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Golfista nord-americà professional
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 2003, Harman va guanyar el Junior Amateur dels Estats Units. Va guanyar el Players Amateur el 2005 i la Porter Cup el 2007, amb un rècord de torneigs de 22 a 258.

El 30 d'agost de 2015, a The Barclays at Plainfield Country Club d'Edison, Nova Jersey, Harman es va convertir en el tercer jugador de la història del PGA Tour que va tenir dos asos en la mateixa ronda.

Harman va ocupar la primera posició de 54 forats a l’Open americà de 2017 que es va jugar a Erin Hills a Erin, Wisconsin. Va entrar a la ronda final amb un cop de distància de tres jugadors, a 12 per sota de la parella, i va ser la primera vegada que jugava al grup final d'un major durant la ronda final. Va acabar empatat al segon lloc amb Hideki Matsuyama, a quatre cops del guanyador Brooks Koepka, després de la ronda 72 final.

Brian Harman Altura

Alçada de Brian Harman 5 peus 7 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Brian Harman Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada 5 peus 7 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Harman va jugar als equips guanyadors de la Walker Cup 2005 i 2009 i de la Palmer Cup 2007.

El 7 de maig de 2017, Harman va guanyar el Campionat de Wells Fargo celebrat al Eagle Point Golf Club de Wilmington, Carolina del Nord, per la seva segona victòria del PGA Tour. Harman va fer un putt de 28 peus al forat 18 per guanyar per un cop a Dustin Johnson i Pat Perez, que van acabar a 9 per sota.

Amb qui surt Brian Harman?

Segons els nostres registres, Brian Harman és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Brian Harman’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Brian Harman. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Brian Harman.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de golfista professional nord-americà més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Brian Harman celebra el seu aniversari el 19 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.