Ron Tauranac

Exploreu el valor net de Ron Tauranac, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Ron Tauranac va néixer el 13 de gener de 1925 a Austràlia.

Carlo Bonzanigo

Exploreu el valor net de Carlo Bonzanigo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Carlo Bonzanigo va néixer el 29 de setembre de 1966 a Suïssa.

Robert Cumberford

Exploreu el valor net de Robert Cumberford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Robert Cumberford va néixer el 4 d'agost de 1935 als Estats Units.

Alan Mobberley

Exploreu el valor net d'Alan Mobberley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Alan Mobberley va néixer el 9 d'abril de 1948 al Regne Unit.

Adrian van Hooydonk

Exploreu el patrimoni net d'Adrian van Hooydonk, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós dissenyador de vehicles Adrian van Hooydonk va néixer el 21 de juny de 1964 a Holanda.

Erwin Leo Heaven

Exploreu el patrimoni net d'Erwin Leo Himmel, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós dissenyador de cotxes Erwin Leo Himmel va néixer el 9 d'abril de 1956 a Àustria.

Einar Hareide

Exploreu el valor net d'Einar Hareide, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Einar Hareide va néixer el 27 de març de 1959 a Noruega.

Pinky Lai

Exploreu el valor net de Pinky Lai, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dissenyador de cotxes Pinky Lai va néixer el 20 de març de 1951 a la Xina.

Jennarong Muengtaweepongsa

Exploreu el valor net de Jennarong Muengtaweepongsa, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de cotxes Jennarong Muengtaweepongsa va néixer el 19 de març del 2000 a Tailàndia.

Gorden Wagener

Exploreu el valor net de Gorden Wagener, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gorden Wagener va néixer el 3 de setembre de 1968 a Alemanya. Gorden Wagener (nascut el 3 de setembre de 1968 a Essen) és un dissenyador de cotxes alemany i és el director de disseny de Daimler AG.

Dirk van Braeckel

Exploreu el valor net de Dirk van Braeckel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Dirk van Braeckel va néixer el 19 de febrer de 1958 a Bèlgica. Dirk van Braeckel (nascut el 19 de febrer de 1958 a Deinze), és un dissenyador d'automòbils belga. És conegut pel disseny de diversos models per al Grup Volkswagen.

Jeffrey E Schwartz

Exploreu el patrimoni net de Jeffrey E Schwartz, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jeffrey E Schwartz va néixer el 12 de juny de 1958 als Estats Units. Jeffrey Elmer Schwartz va néixer el 12 de juny de 1958 a Bemidji, Minnesota, de Dale Elmer Schwartz i Patricia (Leseman) Schwartz. Apassionat de tota la vida en automòbils i motocicletes, Schwartz es va subscriure a la revista Hot Rod i va aprendre a soldar quan tenia 12 anys. Va arribar a ser un maquinista experimentat amb una dilatada carrera en fabricació i disseny de productes. Passant la major part de la seva carrera a la gestió de plantes de fabricació d'equips i peces d'automòbils, Schwartz va córrer sempre que era possible. Schwartz va començar la seva carrera com a pilot de motocròs als anys setanta. Competint en una mitjana de 36 esdeveniments sancionats a l'any per l'Associació Americana de Motociclistes (AMA), Schwartz va guanyar premis a les motocicletes Puch i Monark que van ser modificades i equipades amb els seus propis sistemes de suspensió de llarg recorregut dissenyats a mida. Les seves competicions automobilístiques competitives van començar el 1979 quan Schwartz va guanyar el Campionat Regional del Consell Nacional de Corvette Club Midwest Regional, tant en punts generals com en velocitat, en el seu primer any de competició. Als anys 80, les seves carreres professionals per carretera van posar Schwartz al control de diversos cotxes de carreres, des de Sport Compacts de tracció davantera de quatre i sis cilindres fins a Corvettes GT1 amb motor V8 i IMSA Camaros. Al llarg de la temporada de curses de la Divisió Central de 1982, Schwartz es va inspirar en Jerry Hansen, el pare de l’amfitrió de la televisió i personalitat Courtney Hansen, per adoptar un estil de carrera més refinat, tot destacant l’estil agressiu però suau de Hanson. Schwartz va continuar guanyant nombroses curses, incloses les Sprints de juny, establint un nou rècord de Stockroom Stock B a Road America, va establir 5 rècords nacionals SCCA i va ser nomenat el 'pilot novell de l'any de la regió de Chicago SCCA de 1982'.