Cedella Marley

DADES RÀPIDES
Data de naixement 23 d'agost de 1967
Lloc de naixement Kingston
País Jamaica
Religió No disponible
Edat 54 anys, 2 mesos, 6 dies
Horòscop Verge

Compte enrere d'aniversari de Cedella Marley

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Cedella Marley, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Cedella Marley? Amb qui té Cedella Marley ara i quants diners té Cedella Marley?

el patrimoni net de kaitlyn davis
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge David Minto
Nens Skip Marley, Soul-Rebel Marley Minto

Biografia de Cedella Marley

Cedella Marley és famosa Cantant de rock , que va néixer el 23 d'agost de 1967 en Jamaica . Cantant, autor i dissenyador de moda més conegut com a membre del famós clan Marley i la seva banda Melody Makers. Segons els astròlegs, el de Cedella Marley signe del zodíac és Verge .

Cedella Marley (nascuda el 23 d'agost de 1967) és una cantant, ballarina, dissenyadora de moda, actriu i emprenedora jamaicana. És filla dels cantants de reggae Bob Marley i Rita Marley i la mare de Skip Marley.El seu pare és la llegenda del reggae Bob Marley.

A finals dels 80 i principis dels 90, Cedella Marley va aparèixer en algunes pel·lícules, inclosa The Mighty Quinn (1989) protagonitzada per Denzel Washington, i va ser la protagonista femenina de Joey Breaker (1993) al costat de Richard Edson.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Cedella Marley ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Cedella Marley és Multiracial . Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Cedella Marley en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

El 2002, el grup es va dissoldre oficialment. Cedella és ara la CEO del segell discogràfic del seu pare, Tuff Gong International. També ajuda a dirigir l'organització benèfica de la seva família, 1Love. El juny de 2010, Cedella va llançar una cançó anomenada Can You Feel The Love Tonight, que apareixia a l'àlbum recopilatori, The Disney Reggae Club.

Patrimoni net de Cedella Marley

Cedella Marley és una de les el cantant de rock més ric i figura a la cantant de rock més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Cedella Marley el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari de Cedella Marley
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Cantant de rock
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Ella i els seus germans van formar The Melody Makers poc després de la mort del seu pare.

El 2002, el grup es va dissoldre oficialment. Cedella és ara la CEO del segell discogràfic del seu pare, Tuff Gong International. També ajuda a dirigir l'organització benèfica de la seva família, 1Love. El juny de 2010, Cedella va llançar una cançó anomenada Can You Feel The Love Tonight, que apareixia a l'àlbum recopilatori, The Disney Reggae Club.

El setembre de 2011, va publicar el seu llibre One Love. Cedella també apareix a la pel·lícula documental Marley, que es va estrenar l'abril de 2012. Cedella Marley també està enregistrant un àlbum que es publicarà el 2012 o el 2013.

Alçada de Cedella Marley

Altura de Cedella Marley No disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Cedella Marley
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible
És autora de diversos llibres, com ara Three Little Birds de 2006 i One Love de 2011.

Cedella ha començat diverses línies de roba que són, Catch a Fire, High Tide, Nice Time Deconstructed i Nice Time Kids. El febrer de 2011, es va anunciar que dissenyaria l'uniforme per a l'equip de pista i camp de Jamaica als Jocs Olímpics de 2012, inclòs el campió mundial Usain Bolt, sota un acord amb Puma. Va descriure la seva visió dels vestits mentre Grace Jones coneix el meu pare, molt inspirada en la música i una mica retro.

nom real de tiffany mynx

Amb qui està sortint Cedella Marley?

Segons els nostres registres, Cedella Marley és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Cedella Marley's no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Cedella Marley. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Cedella Marley!

El juny de 2014, Marley va presentar una línia de roba masculina que va dissenyar inspirada tant en la roba que portava el seu pare al camp de futbol com en els dissenys dels equips de la Copa del Món de 2014. Constava principalment d'articles de roba esportiva com samarretes, dessuadores amb caputxa i jaquetes de xandall. La línia es va anomenar, simplement, Marley. Els ingressos de la línia es destinaran a finançar l'equip nacional de futbol femení de Jamaica, el Reggae Girlz, de la qual Marley és actualment patrocinadora i ambaixadora oficial.

Fets i curiositats

Classificat a la llista de el cantant de rock més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Jamaica . Cedella Marley celebra l'aniversari el 23 d'agost de cada any.

El novembre de 2014, Cedella va llançar la marca de cànnabis Marley Natural, desenvolupada per la família Marley juntament amb Privateer Holdings de l'estat de Washington, EUA. El 2017, va escriure un llibre de cuina de cànnabis, Cooking With Herb.

El seu musical Bob Marley's Three Little Birds, que inclou diverses de les cançons del seu pare, s'estrena al New Victory Theatre de Nova York el febrer de 2014.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.