Stepan Els seus

Exploreu el valor net de Stepan Sus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós capellà Stepan Sus va néixer el 7 d'octubre de 1981 a Ucraïna.

Daniel Coughlin

Exploreu el valor net de Daniel Coughlin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós capellà Daniel Coughlin va néixer el 8 de novembre de 1934 als Estats Units.

Jonathan Meyrick

Exploreu el valor net de Jonathan Meyrick, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós capellà Jonathan Meyrick va néixer el 23 d'abril de 1952 al Regne Unit.

Bruce Wilson

Exploreu el valor net de Bruce Wilson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós capellà Bruce Wilson va néixer el 20 de juny de 1951 al Canadà.

Alan Abernethy

Exploreu el valor net d'Alan Abernethy, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós capellà Alan Abernethy va néixer el 12 d'abril de 1957 a Irlanda.

Mark L. Tidd

Exploreu el valor net de Mark L. Tidd, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós capellà Mark L. Tidd va néixer el 8 de maig de 1955 als Estats Units.

Patrick McCollum

Exploreu el patrimoni net de Patrick McCollum, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós capellà Patrick McCollum va néixer l'11 d'abril de 1950 als Estats Units.

Xiong Yan

Exploreu el valor net de Xiong Yan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Xiong Yan va néixer l'1 de setembre de 1964 a la República Popular de la Xina. Yan era un líder estudiantil durant les protestes de la plaça de Tiananmen de 1989. En un moment donat, es va anomenar 'comandant general'. Després de la repressió a la plaça de Tiananmen, va ser col·locat a la llista dels més buscats de la Xina. Capturat a finals de juny de 1989 a Datong, va ser retornat a Pequín sota la guàrdia armada de centenars de soldats. Després, va estar detingut durant 19 mesos a la presó de Qincheng sense ser acusat d'un delicte.

Shaunaka Rishi Das

Exploreu el valor net de Shaunaka Rishi Das, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Shaunaka Rishi Das va néixer el 18 de febrer de 1961 a Irlanda. Shaunaka Rishi Das (nascut el 18 de febrer de 1961 com Timothy Kiernan) és el director del Centre d’estudis hindús d’Oxford (OCHS), càrrec que ocupa des de la fundació del Centre el 1997. És professor, locutor i capellà hindú de Universitat d’Oxford. Els seus interessos inclouen l’educació, la teologia comparada, la comunicació i el lideratge. És membre de The Commission on Religion and Belief in British Public Life, convocada el 2013 pel Woolf Institute de Cambridge. El 2013 el govern indi el va nomenar per formar part del Consell Consultiu Internacional de la Fundació Auroville. Keshava, la dona de 27 anys de Rishi Das, va morir el desembre de 2013.

Patrick J. Conroy

Exploreu Patrick J. Conroy el patrimoni net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós Patrick J. Conroy va néixer el 31 d'octubre de 1950 als Estats Units. Amb motiu del 25è aniversari de Conroy de la seva ordenació com a sacerdot, la Província del Nord-oest de la Companyia de Jesús va utilitzar aquestes paraules per descriure'l: 'El talent de Pat per connectar amb la gent és llegendari. Recorda noms, cares i fets notables de tot el que coneix. Es preocupa per la gent, i el recorden com un veritable amic, un veritable igual i un sacerdot en qui confien i en qui poden confiar».