Charlie Montoyo

DADES RÀPIDES
Data de naixement 17 d’octubre de 1965
Lloc de naixement Florida
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 56 anys, 0 mesos, 11 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Charlie Montoyo

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Charlie Montoyo, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Charlie Montoyo? Amb qui surt Charlie Montoyo ara i quants diners té Charlie Montoyo?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Samantha Montoyo
Nens Alex Montoyo, Tyson Montoyo

Biografia de Charlie Montoyo

Charlie Montoyo és un famós Director de beisbol , que va néixer el 17 d’octubre de 1965 dins Estats Units . Segons els astròlegs, el de Charlie Montoyo signe del zodíac és lliura .

José Carlos Montoyo Díaz (nascut el 17 d'octubre de 1965) és un segon base professional de beisbol portoricà, que actualment és el gerent dels Toronto Blue Jays de la Major League Baseball (MLB). Després de vuit temporades amb èxit com a gerent de la Lliga Internacional Durham Bulls, filial del Triple-A dels Tampa Bay Rays (2007-2014), Montoyo va ser candidat a l'obertura directiva del 2015 dels Rays i finalment va ser incorporat com a tercera base de l'equip entrenador. Després de la temporada 2017, es va convertir en l’entrenador de banqueta dels Rays. El 25 d’octubre de 2018, Montoyo va ser contractat com a nou gerent dels Toronto Blue Jays.al patrimoni net de caça

Després de jugar a beisbol universitari a la Louisiana Tech University, Montoyo va ser seleccionat pels Milwaukee Brewers en la sisena ronda del draft amateur del 1987 i després va canviar a Montreal el 20 de gener de 1993. Durant la seva breu carrera a la MLB, aquell setembre, va escollir el seu primera gran lliga al bat de Gary Wayne de les Muntanyes Rocoses de Colorado. Tot plegat, Montoyo va tenir dos cops en cinc a bats, amb tres carreres batudes (RBI).

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Charlie Montoyo & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Charlie Montoyo. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Charlie Montoyo en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Montoyo va llançar i va batre dretà. Durant els seus dies de joc, feia 1,78 m d’alçada i pesava 77 kg. Montoyo va aparèixer en quatre jocs per als Montreal Expos, durant la temporada 1993, com a segon base i batedor.

Patrimoni net de Charlie Montoyo

Charlie Montoyo és un dels gerent de beisbol més ric i apareix al gestor de beisbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Charlie Montoyo el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari de Charlie Montoyo
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Director de beisbol
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Montoyo va llançar i va batre dretà. Durant els seus dies de joc, feia 1,78 m d’alçada i pesava 77 kg. Montoyo va aparèixer en quatre jocs per als Montreal Expos, durant la temporada 1993, com a segon base i batedor.

Montoyo va jugar 1.028 partits de lliga menor i es va retirar al final de la temporada 1996. En deu anys als menors, va batre .266, amb 38 jonrones i 400 RBI.

mista cain net worth

Charlie Montoyo Alçada

Alçada de Charlie Montoyo No està disponible ara mateix. pes 86 kg i mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Charlie Montoyo
Alçada Desconegut
Pes 86 kg
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

El 1997, Montoyo es va unir a l’organització de Tampa Bay Devil Rays –l’any anterior a que l’equip d’expansió va jugar el seu primer partit de Lliga Major– com a gerent dels Princeton Devil Rays de nivell Rookie.

Amb qui surt Charlie Montoyo?

Segons els nostres registres, Charlie Montoyo és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir del juny de 2021, Charlie Montoyo’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Charlie Montoyo. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Charlie Montoyo!

Montoyo va ser entrenador de l'equip clàssic mundial de beisbol 2009 de Puerto Rico. A més, va ser seleccionat per exercir com a entrenador de l'equip mundial en el joc All-Star Futures 2010 i 2011.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el gestor de beisbol més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Charlie Montoyo celebra l’aniversari el 17 d’octubre de cada any.

Va guanyar el premi Mike Coolbaugh del 2009 i el premi de gerent de l'any de la Lliga Internacional 2010 i 2013.

Després de dirigir Princeton a un rècord de guanys i pèrdues de 39 a 30 el 1997, Montoyo va aconseguir la temporada curta de 1998 de Hudson Valley Renegades, on va guanyar el seu títol de primera divisió. El 1999-2000, va dirigir els Charleston RiverDogs, portant-los a la seva primera temporada guanyadora. Aleshores va ser el pilot de la Lliga Califòrnia High Class A de la Lliga Califòrnia de Bakersfield Blaze el 2001-2002. Durant els quatre anys següents, va exercir de gerent dels clubs de doble A de Tampa Bay, els Orlando Rays (2003) i Montgomery Biscuits (2004-2006), on va guanyar el campionat de la Lliga Sud el 2006.

El 21 de juliol de 2014, Montoyo va superar Bill Evers com a gerent de tots els temps guanyador dels Bulls amb la seva 614a victòria al capdavant de l’afiliat Triple-A de Rays. En el moment de la seva promoció als Rays, Montoyo havia aconseguit 633 victòries en uniforme de Bulls.

Patrimoni net del culturista de Chris Jones

El 24 d’octubre de 2015, els Rays van contractar Matt Quatraro com a nou entrenador de la tercera base i Montoyo es va convertir en l’entrenador de banqueta, en substitució de Tom Foley.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.