Stanley Berenstain

Exploreu el valor net de Stanley Berenstain, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Stanley Berenstain va néixer el 29 de setembre de 1923 als Estats Units. Autor i il·lustrador de llibres infantils nascut a Pennsilvània. Ell i la seva dona, Jan, es van fer famosos per la seva popular sèrie de llibres Berenstain Bears.

Brian P. Cleary

Exploreu el valor net de Brian P. Cleary, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Brian P. Cleary va néixer l'1 d'octubre de 1959 als Estats Units.

Virginia Hamilton

Exploreu el valor net de Virginia Hamilton, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Virginia Hamilton va néixer el 12 de març de 1934 als Estats Units. Més coneguda per la seva medalla Newbery i el seu llibre infantil M. C. Higgins, the Great, guanyador del premi del llibre dels EUA, també és famosa pel misteri infantil The House of Dies Drear, així com per obres com Bruh Rabbit i Tar Baby Girl; El planeta de Junior Brown; i The Girl Who Spun Gold.

Eugene Field

Exploreu el patrimoni net d'Eugene Field, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Eugene Field va néixer el 2 de setembre de 1850 als Estats Units. Poeta infantil, escriptor de contes i assagista, és conegut sobretot per obres com 'El gos vichy i el gat Calico' i 'Wynken, Blynken i Nod'. Molts dels seus poemes van ser musicats i van aconseguir un gran èxit comercial.

Arnold Lobel

Exploreu el valor net d’Arnold Lobel, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Arnold Lobel va néixer el 22 de maig de 1933 als Estats Units. Autor i artista de llibres infantils més recordat per la sèrie Sopa de ratolí i la sèrie Granota i gripau. Va rebre el 1981 la prestigiosa medalla Caldecott.

Rebecca Caudill

Exploreu el patrimoni net de Rebecca Caudill, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Rebecca Caudill va néixer el 2 de febrer de 1899 als Estats Units. Autor infantil nascut a Kentucky, entre els seus aclamats llibres destaquen Tree of Freedom i A Pocketful of Cricket. Els seus llibres, situats a la regió dels Apalatxes dels Estats Units, documenten els dies de pionera nord-americana.

Nord Esterlina

Exploreu el valor net de Sterling North, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sterling North va néixer el 4 de novembre de 1906 als Estats Units. Autor nord-americà per a nens, és més conegut per Midnight and Jeremiah (1943) i per Rascal (1963), guanyador de l'honor Newbery. També va treballar com a periodista i editor al New York Sun i al Chicago Daily News.

Edgar Valter

Exploreu el valor net d'Edgar Valter, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Edgar Valter va néixer el 21 de setembre de 1929 a Estònia. Escriptor i il·lustrador estonià del segle XX de ficció infantil. Va publicar més de 250 llibres durant la seva llarga carrera i és més famós per la seva novel·la de 1994, Pokuraamat (El llibre de Pokus).

Eva Ibbotson

Exploreu el valor net d'Eva Ibbotson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Eva Ibbotson va néixer el 21 de gener de 1925 a Àustria. Recordada per novel·les infantils tan aclamades com Els abominables, quina bruixa? i Viatge al mar del riu, també va escriure obres més venudes per a adults com A Song for Summer i The Morning Gift.

Robert Lawson

Exploreu el valor net de Robert Lawson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Robert Lawson va néixer el 4 d’octubre de 1892 als Estats Units. Escriptor i il·lustrador de llibres infantils nord-americà, és conegut per la seva obra artística en clàssics infantils com La història de Ferdinand i els pingüins del senyor Popper. També va il·lustrar nombroses obres originals, incloses Rabbit Hill i Ben and Me.

Mem Fox

Exploreu el valor net de Mem Fox, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mem Fox va néixer el 5 de març de 1946 a Austràlia. Autora australiana per a nens, educadora i defensora de l'alfabetització, és més coneguda per obres com Possum Magic (1983), Time for Bed (1993) i Ten Little Fingers and Ten Little Toes (2008). La seva polèmica obra, Guess What?, va aparèixer a la llista dels 100 llibres més desafiats d'Amèrica des del 1990 fins al 2000.

Rachel Renee Russell

Exploreu el patrimoni net de Rachel Renee Russell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Rachel Renee Russell va néixer el 13 de març de 1959 als Estats Units. Autor de llibres infantils que va escriure la popular sèrie Dork Diaries. La sèrie segueix un format de diari i narra les lluites de l'alumne de secundària, Nikki Maxwell.

JM Barrie

Exploreu el valor net de JM Barrie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós JM Barrie va néixer el 9 de maig de 1860 al Regne Unit. Autor i dramaturg escocès que va crear l’aclamat conte infantil, Peter Pan. Entre les seves altres obres literàries hi ha The Admirable Crichton i The Little White Bird.

Miriam Cols Harris

Exploreu el patrimoni net de Miriam Coles Harris, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Miriam Coles Harris va néixer el 7 de juliol de 1834 als Estats Units. Autora nord-americana de llibres i novel·les infantils, és coneguda sobretot per obres com An Utter Affair i Rutledge. Aquest darrer treball se centra en les tribulacions d’un adolescent orfe.

Dr. Seuss

Exploreu el valor net del Dr. Seuss, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Dr. Seuss va néixer el 2 de març de 1904 als Estats Units. Autor i dibuixant nord-americà que va escriure 46 llibres infantils immortals sota el pseudònim del Dr. Seuss. Entre les seves obres més destacades s’inclouen El gat al barret (1957), How the Grinch Stole Christmas (1957) i Green Eggs and Ham (1960).

Penelope Lively

Exploreu el valor net de Penelope Lively, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Penelope Lively va néixer el 17 de març de 1933 a Egipte. Autora britànica que va guanyar la medalla Carnegie pel seu llibre infantil The Ghost of Thomas Kempe l'any 1973. També ha escrit novel·les per a adults com Moon Tiger, que va guanyar el Booker Prize 1987.

Branko Jurca

Exploreu el valor net de Branka Jurca, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Branka Jurca va néixer el 24 de maig de 1914 a Eslovènia. Autor eslovè guardonat d'Okoli in Okoli i altres obres literàries per a nens i joves. Les seves obres de prosa per a adults inclouen The Glass Castle i Then Life Won.

Aaron Reynolds

Exploreu el valor net d'Aaron Reynolds, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Aaron Reynolds va néixer el 4 de juny de 1970 als Estats Units. La ment darrere de llibres populars per a nens com Creepy Carrots!, Chicks and Salsa i Carnívores. L'autor més venut del New York Times també va crear la sèrie de novel·les gràfiques Joey Fly, Private Eye.

T Llew Jones

Exploreu el valor net de T Llew Jones, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós T Llew Jones va néixer l'11 d'octubre de 1915 al Regne Unit. Nascut Thomas Llewelyn Jones i més conegut pel seu nom T. Llew Jones, aquest prolífic autor infantil va escriure obres tan reconegudes en gal·lès com Tan ar y Comin i Lleuad yn Olau.

Johanna Spyri

Exploreu el valor net de Johanna Spyri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Johanna Spyri va néixer el 12 de juny de 1827 a Suïssa. Autora infantil del segle XIX més recordada per Heidi, un clàssic infantil publicat originalment el 1881. Autora suïssa popular, va publicar més de cinquanta obres de ficció al llarg de la seva carrera.