Chip Coffey

DADES RÀPIDES
Data de naixement 21 d'agost de 1954
Lloc de naixement Elmira
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 67 anys, 2 mesos, 11 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Chip Coffey

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Chip Coffey, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Chip Coffey? Amb qui té Chip Coffey ara i quants diners té Chip Coffey?

valor net de Brandon Boykin
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Chip Coffey

Chip Coffey és famós Psíquic , que va néixer el 21 d'agost de 1954 en Estats Units . Segons Astròlegs, Chip Coffey's signe del zodíac és Leo .

Coffey ha estat criticat pels escèptics científics. El 2009, la James Randi Education Foundation va concedir a Coffey un premi Pigasus per al psíquic que va enganyar a la majoria de persones amb el menor esforç. Segons l'escèptic investigador Joe Nickell, Coffey ha estat acusat d'enganyar i enganyar la sèrie de televisió Paranormal State.L'octubre de 2013, Coffey va aparèixer al programa matinal de KFXN-FM The Power Trip. L'amfitrió Cory Cove es va enfrontar a Coffey amb escepticisme respecte als seus suposats poders psíquics. Segons els informes, Coffey va sortir de l'estudi.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Chip Coffey i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Chip Coffey no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Chip Coffey en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El setembre de 2014, membres dels escèptics de la zona de la badia van assistir a una de les sessions de sessió de Coffey com a part del que van anomenar una operació d'agulla destinada a revelar la falsedat de les seves afirmacions psíquiques. Segons el professor de l'Ohlone College, Sheldon Helms, els escèptics que es feien passar com a fans van plantar històries de familiars morts ficticis amb el personal de Coffey. Segons l'organitzadora Susan Gerbic, Coffey va afirmar que es comunicava clarament amb els nostres familiars inexistents. El març de 2018, Gerbic va publicar un article a Skeptical Inquirer que resumia una sèrie de tècniques que, segons ella, fan servir els psíquics, com ara Coffey, per aconseguir els seus efectes.

Valor net de Chip Coffey

Chip Coffey és un dels psíquic més ric i figura a la psíquica més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Chip Coffey el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

pere a thomas age
Valor net i sou de Chip Coffey
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Psíquic
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El setembre de 2014, membres dels escèptics de la zona de la badia van assistir a una de les sessions de sessió de Coffey com a part del que van anomenar una operació d'agulla destinada a revelar la falsedat de les seves afirmacions psíquiques. Segons el professor de l'Ohlone College, Sheldon Helms, els escèptics que es feien passar com a fans van plantar històries de familiars morts ficticis amb el personal de Coffey. Segons l'organitzadora Susan Gerbic, Coffey va afirmar que es comunicava clarament amb els nostres familiars inexistents. El març de 2018, Gerbic va publicar un article a Skeptical Inquirer que resumia una sèrie de tècniques que, segons ella, fan servir els psíquics, com ara Coffey, per aconseguir els seus efectes.

El 2019, es va anunciar que Coffey s'uniria al repartiment principal de Kindred Spirits per a la quarta temporada. Això arriba després que Coffey aparegués a l'especial en directe de Haunted Salem 2019 amb Berry i Bruni de Kindred Spirits.

Alçada de Chip Coffey

Altura de Chip Coffey 1,72 m pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Alçada de Chip Coffey i estadístiques corporals
Alçada 1,72 m
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

Chip Coffey és un psíquic nord-americà autoproclamat d'Elmira, Nova York, que actualment viu a Atlanta, Geòrgia. Va aparèixer com a mitjà en diversos programes de televisió paranormals, principalment Paranormal State i Psychic Kids. A Psychic Kids actua com a mentor dels nens que diuen tenir habilitats psíquiques, principalment veient fantasmes. Les afirmacions de Coffey de poder comunicar-se amb els morts han estat objecte de crítiques per part dels escèptics. El 2019 es va anunciar que Coffey s'unirà a Kindred Spirits de Travel Channel com a tercer membre del repartiment oficial juntament amb Adam Berry i Amy Bruni per a la quarta temporada el 2020.

el patrimoni net de larry jackson

Amb qui està sortint en Chip Coffey?

Segons els nostres registres, Chip Coffey és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Chip Coffey's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Chip Coffey. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Chip Coffey!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de psíquic més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Chip Coffey celebra l'aniversari el 21 d'agost de cada any.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.