Chris Hope

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de setembre de 1980
Lloc de naixement Turó de Roca
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 41 anys, 0 mesos, 25 dies
Horòscop Capricorn

Compte enrere d'aniversari de Chris Hope

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Chris Hope, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Chris Hope? Amb qui té Chris Hope ara i quants diners té Chris Hope?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Linda De La Creu Hope
Nens No disponible

Biografia de Chris Hope

Chris Hope és famós Jugador de futbol americà , que va néixer el 29 de setembre de 1980 en Estats Units . Christopher Pierre Hope (nascut el setembre de 29, 1980) és un antic futbol americà de seguretat a la National Football League (NFL). Va jugar a futbol universitari a la Universitat Estatal de Florida. Va ser seleccionat pels Pittsburgh Steelers a la tercera ronda del Draft de la NFL del 2002, i també ha jugat als Tennessee Titans i als Atlanta Falcons. Va ajudar els Steelers a guanyar el Super Bowl XL contra els Seattle Seahawks. Segons Astròlegs, el de Chris Hope signe del zodíac és Capricorn .

Poc després, Hope va signar un contracte de sis anys amb els Tennessee Titans. En el seu primer any, va liderar l'equip amb cinc intercepcions i 128 tacles. En un partit de 2007 contra Cincinnati, Hope va patir una lesió medul·lar que va acabar la seva temporada i va requerir una cirurgia durant la temporada baixa.Chris Hope va ser seleccionat a la tercera ronda número 94 de la general pels Pittsburgh Steelers per a la temporada 2002. Va començar la temporada 2002 en equips especials i es va convertir en un fort jugador d'equips especials. En un partit del 27 d'octubre contra els Baltimore Ravens, va provocar un balanç en un segon quart que va provocar un touchdown. Va arribar a jugar el seu primer partit extens el 24 de novembre de 2002, contra Cincinnati a causa de les lesions a la secundària dels Steelers, amb tres tacles i un equip especial. La temporada 2003 no va ser gaire diferent de la seva primera. Chris Hope va jugar principalment en equips especials.

El 29 de juny de 2012, Hope va signar amb els Atlanta Falcons. L'esperança va deixar la seva empremta amb equips especials líders amb entrades d'equip.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Chris Hope ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Chris Hope no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Chris Hope en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

El 25 d'agost de 2013, Hope va ser llançat pels Detroit Lions.

Patrimoni net de Chris Hope

Chris és un dels el jugador de futbol americà més ric i figura al jugador de futbol americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Chris Hope el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i sou de Chris Hope
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de futbol americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Mentre assistia a la Florida State University, Hope va jugar a l'equip de futbol Florida State Seminoles. L'any 1998, primer any, va jugar a tots els partits amb seguretat lliure, registrant 34 tacles, amb un parell de desviacions de passada, una recuperació de fumble i un fumble forçat. El 1999, segon any, va jugar a tots els partits, començant les últimes sis competicions amb seguretat lliure registrant 41 tacles, amb dues parades per pèrdues de 4 iardes i un balanç forçat. També va empatar al lideratge de l'equip amb quatre intercepcions per 17 iardes en devolucions.

El 25 d'agost de 2013, Hope va ser llançat pels Detroit Lions.

Chris Hope va ser fitxat pels Detroit Lions el 24 de juny de 2013. Amb el fitxatge, Chris Hope es va reunir amb l'entrenador en cap Jim Schwartz. Hope va ser entrenat per Schwartz a Tennessee, on va guanyar un lloc professional el 2008.

Altura de Chris Hope

L'alçada de Chris Hope No disponible ara mateix. Chris pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques d'alçada i cos de Chris Hope
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible
L'any 2000, any júnior, Chris Hope va començar tot l'any amb seguretat gratuïta. Va ser quart de l'equip amb 83 entrades, incloses cinc aturades per pèrdues de 10 iardes, va interceptar dues passes i en va desviar vuit més, es va recuperar i va provocar un balanç. El 2001, any sènior, Chris Hope va començar tots els jocs amb seguretat gratuïta. Va registrar 76 entrades amb nou desviaments de passada i tres intercepcions.

Amb qui està sortint Chris Hope?

Segons els nostres registres, Chris Hope és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A partir del juny del 2021, Chris Hope no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Chris Hope. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Chris Hope!

Fets i curiositats

Chris classificat a la llista de jugador de futbol americà més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Estats Units . Chris Hope celebra l'aniversari el 29 de setembre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.