Christian Tveit

DADES RÀPIDES
Data de naixement 10 de gener de 1992
Lloc de naixement
País Noruega
Religió No disponible
Edat 29 anys, 9 mesos, 15 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Christian Tveit

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Christian Tveit, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Christian Tveit? Amb qui surt Christian Tveit ara i quants diners té Christian Tveit?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Christian Tveit

Christian Tveit és un famós Jugador de futbol noruec , que va néixer el 10 de gener de 1992 dins Noruega . Christian Tveit (nascut el 10 de gener de 1992) és un davanter de futbol noruec que actualment juga al Vindbjart FK. Segons els astròlegs, Christian Tveit's signe del zodíac és Capricorn .

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia cristiana Tveit, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Christian Tveit. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Christian Tveit en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Patrimoni net de Christian Tveit

Christian Tveit és un dels jugador de futbol noruec més ric i figura al jugador de futbol noruec més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Christian Tveit el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .Christian Tveit Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de futbol noruec
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Tveit prové de Farsund i va començar la seva carrera a Farsund IL. El club va disputar la Tercera Divisió entre el 2008 i el 2010, però el 2010 Tveit es va unir a l'equip Lyngdal IL, i només va passar al Mandalskameratene a mitjan 2010. Abans de la temporada 2012 es va unir al millor equip del sud de Noruega, IK Start.

Christian Tveit Alçada

Alçada de Christian Tveit 6 peus 0 polzades pes 170 lliures i mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Christian Tveit
Alçada 6 peus 0 polzades
Pes 170 lliures
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
IK Start va guanyar la promoció al Tippeligaen 2013, on Tveit va jugar 12 partits. No obstant això, va decidir deixar el club i després de proves amb el Mjøndalen IF i el HJK Helsinki va fitxar pel Nest-Sotra. També va passar-hi només mitja temporada, abans de tornar al sud de Noruega i Arendal Fotball, entrenat per l'exjugador del Nest-Sotra Knut Tørum. El 2017 va jugar al Flekkerøy IL de la Tercera Divisió, abans de passar al Vindbjart FK.

Amb qui surt Christian Tveit?

Segons els nostres registres, Christian Tveit és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Christian Tveit’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Christian Tveit. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Christian Tveit.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de jugador de futbol noruec més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Noruega . Christian Tveit celebra l’aniversari el 10 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.