Cristina Turino

DADES RÀPIDES
Data de naixement 7 de setembre de 1969
Lloc de naixement Estats Units
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 52 anys, 1 mes, 20 dies
Horòscop Verge

Compte enrere d'aniversari de Christina Turino

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Christina Turino, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Christina Turino? Amb qui té Christina Turino ara i quants diners té Christina Turino?

el patrimoni net de jada stevens
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Christina Turino

Christina Turino és famosa Maquilladora , que va néixer el 7 de setembre de 1969 en Estats Units . Artista internacional de cinema, televisió i maquillatge promocional que abans va ser l'artista principal de maquillatge i perruqueria de Conde Nast i Gannett Publishing. També ha treballat com a actriu i doble. Segons els astròlegs, la de Christina Turino signe del zodíac és Verge .

És la mare de la model, actriu i influencer de les xarxes socials Sophia Rose Turino.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Christina Turino ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Christina Turino no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Christina Turino en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Patrimoni net de Christina Turino

La Cristina és una de les el maquillador més ric i figura a l'artista de maquillatge més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Cristina Turino el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i sou de Christina Turino
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Maquilladora
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va viatjar per Europa i Amèrica del Sud, i va viure a l'estranger a Anglaterra, Itàlia i Brasil mentre perfeccionava el seu talent artístic de maquillatge.

Alçada de Christina Turino

L'alçada de Christina Turino No està disponible ara mateix. Cristina pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Christina Turino
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Ha treballat amb una gran quantitat de fotògrafs de renom i ha contribuït a campanyes per a Armani Exchange, Ralph Lauren/Polo i moltes altres marques.

Amb qui està sortint Christina Turino?

Segons els nostres registres, Cristina Turino és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Christina Turino's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Christina Turino. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Christina Turino!

Dades i curiositats

Christina Classificat a la llista de el maquillador més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Christina Turino celebra l'aniversari el 7 de setembre de cada any.

Articles D'Interès

Robert S. Cutler

Exploreu el valor net de Robert S. Cutler, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós CEo Robert S. Cutler va néixer el 17 de febrer de 1956 als Estats Units.

Lance Kinzer

Exploreu el valor net de Lance Kinzer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós representant de l'estat de Ks, Lance Kinzer, va néixer el 18 d'abril de 1970 als Estats Units.

Alison Brysk

Exploreu el valor net d'Alison Brysk, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa politòloga nord-americana Alison Brysk va néixer el 8 de març de 1960 als Estats Units.

Sigit Purnomo

Exploreu el valor net de Sigit Purnomo, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Sigit Purnomo va néixer el 27 de novembre de 1979 a Indonèsia. Conegut amb el nom artístic de Pasha, va guanyar fama com a vocalista de la banda indonesia Ungu. Posteriorment entraria en política, convertint-se en tinent d'alcalde de la ciutat de Palu.

Marcus Smith II

Exploreu el valor net de Marcus Smith II, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Linebacker de futbol Marcus Smith II va néixer el 31 de març de 1992 als Estats Units.

Kathleen Bradley

Exploreu el valor net de Kathleen Bradley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Kathleen Bradley va néixer el 10 de gener de 1951 als Estats Units. Coneguda per la seva aparició durant la dècada de 1990 com a 'Bob Barker's Beauty' a The Price is Right, va ser la primera model d'ascendència africana que va treballar com a model i assistent al popular programa de jocs.

Ron Easey

Exploreu el valor net de Ron Easey, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós eqüestre Ron Easey va néixer el 23 de febrer de 1960 a Austràlia.

Ivo Meirelles

Exploreu el valor net d'Ivo Meirelles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ivo Meirelles va néixer el 22 de febrer de 1962 al Brasil. Cantant de funk brasiler que ha estat el cantant principal del grup Funk'n Lata. També ha publicat discos en solitari com Desafio Da Navalha i Meu Samba Pop.

Angel Cordero Jr.

Exploreu el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, l'any 2021 d'Angel Cordero Jr.! El famós Angel Cordero Jr. va néixer el 8 de novembre de 1942 a Puerto Rico. Jockey del Saló de la Fama que va acumular més de 7.000 victòries, incloses les tres curses clàssiques americanes.

Ryder Wright

Exploreu el valor net de Ryder Wright, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ryder Wright va néixer el 12 de març de 1998 als Estats Units. Toro que, l'any 2017, va guanyar el campionat del món d'equitació amb només 19 anys. Prové de la família d'equitació de toros més famosa dels Estats Units, convertint-se en el quart membre de la seva família a aconseguir un títol mundial.

Adam Ptacek

Exploreu el valor net d’Adam Ptacek, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós polonès Vaulter Adam Ptacek va néixer el 8 d'octubre de 1980 a la República Txeca.

Entrada De Futbol Americà

Entrada De Futbol Americà

Cantant Australiana

Cantant Australiana

Músic Polonès

Músic Polonès

Stephen Boss

Exploreu el patrimoni net de Stephen Boss, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Stephen Boss va néixer el 29 de setembre de 1982 als Estats Units. Famós com a subcampió de la quarta temporada de So You Think You Can Dance, aquest intèrpret de hip-hop va aparèixer com a All Star a la setena, vuitena i novena temporada de la mateixa competició de talent de realitat. Ha tingut papers en diverses pel·lícules de Step Up i també va aparèixer a la pel·lícula del 2015 Magic Mike XXL.

Glenn Tobin

Exploreu el valor net de Glenn Tobin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Glenn Glenn Tobin va néixer el 19 de novembre de 1950 al Canadà.

Maite Alberdi

Exploreu el valor net de Maite Alberdi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa directora d'art Maite Alberdi va néixer el 29 de març de 1983 a Xile.

Chris Hondros

Exploreu el valor net de Chris Hondros, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós fotògraf nord-americà Chris Hondros va néixer el 14 de març de 1970 als Estats Units.

Peter Kuhfeld

Exploreu el valor net de Peter Kuhfeld, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós pintor anglès Peter Kuhfeld va néixer el 4 de març de 1952 al Regne Unit.

Roy Kidd

Exploreu el patrimoni net de Roy Kidd, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós entrenador en cap Roy Kidd va néixer el 4 de desembre de 1931 als Estats Units.

Wang Mei-hua

Exploreu el valor net de Wang Mei-hua, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Wang Mei-hua va néixer el 10 d'agost de 1958 a Taiwan.

Janis Bordans

Exploreu el patrimoni net de Janis Bordans, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític Janis Bordans va néixer el 21 de juny de 1967 a Letònia.

Alan Nichols

Exploreu el valor net d’Alan Nichols, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós explorador Alan Nichols va néixer el 14 de febrer de 1930 als Estats Units.

Jack F. Matlock, Jr.

Explora Jack F. Matlock, Jr. el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós diplomàtic Jack F. Matlock, Jr. va néixer l'1 d'octubre de 1929 als Estats Units.

Martin Gibbons

Exploreu el valor net de Martin Gibbons, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós ex Teachta Dála Martin Gibbons va néixer l'1 de març de 1953 a Irlanda.