Hidemaro Fujibayashi

Exploreu el valor net de Hidemaro Fujibayashi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós informàtic Hidemaro Fujibayashi va néixer l’1 d’octubre de 1972 al Japó.

Seinosuke Tota

Exploreu el valor net de Seinosuke Toda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós científic informàtic Seinosuke Toda va néixer el 15 de gener de 1959 al Japó.

M. Brian Blake

Exploreu el valor net de M. Brian Blake, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós informàtic M. Brian Blake va néixer el 13 d’octubre de 1971 als Estats Units.

Tom M. Mitchell

Exploreu el valor net de Tom M. Mitchell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós informàtic Tom M. Mitchell va néixer el 9 d’agost de 1951 als Estats Units.

Peak Foxes

Exploreu el valor net de Piek Vossen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós científic informàtic Piek Vossen va néixer el 24 d'octubre de 1960 als Països Baixos.

Joe Armstrong

Exploreu el valor net de Joe Armstrong, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Joe Armstrong va néixer el 27 de desembre de 1950 al Regne Unit. Joseph Leslie Armstrong (27 de desembre de 1950 - 20 d'abril de 2019) va ser un científic informàtic que treballava a l'àrea dels sistemes distribuïts tolerants a errors. És més conegut com un dels co-dissenyadors del llenguatge de programació Erlang.

Mohammad Kaykobad

Exploreu el valor net de Mohammad Kaykobad, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós informàtic Mohammad Kaykobad va néixer l’1 de maig de 1954 a Bangladesh.

Edward Snowden

Exploreu el patrimoni net d’Edward Snowden, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós informàtic Edward Snowden va néixer el 21 de juny de 1983 als Estats Units.

Wael Ghonim

Exploreu el valor net de Wael Ghonim, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Wael Ghonim va néixer el 23 de desembre de 1980 a Egipte. Cap ayatolà turbat no havia sortit per convocar la multitud. Aquest no era l’Iran el 1979. Un jove executiu de Google, Wael Ghonim, havia dinamitzat aquesta protesta quan podria haver perdut el cor, quan podria haver sucumbit a la creença que aquest règim i el seu líder eren un objecte gran i inamovible. El senyor Ghonim era un home del món modern. No va ser conduït per la pietat. La condició del seu país —l’abjecta pobresa, l’economia del saqueig i la corrupció, les crueltats i les despeses que va lliurar als egipcis en tots els àmbits de la vida un estat policial que la gent havia superat i desesperat— havia donat a aquest jove i d’altres com ell, la seva garantia històrica ”.

Peter Flach

Exploreu el valor net de Peter Flach, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós informàtic Peter Flach va néixer el 8 d’abril de 1961 als Països Baixos.

Douglas C. Schmidt

Exploreu el valor net de Douglas C. Schmidt, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós informàtic Douglas C. Schmidt va néixer el 18 de juliol de 1962 als Estats Units.

Guy L. Steele

Exploreu el patrimoni net de Guy L. Steele, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós informàtic Guy L. Steele va néixer el 2 d’octubre de 1954 als Estats Units.

Jenova Chen

Exploreu el valor net de Jenova Chen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa informàtica Jenova Chen va néixer el 8 d’octubre de 1981 a la Xina.

Melanie Rieback

Exploreu el valor net de Melanie Rieback, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa informàtica Melanie Rieback va néixer el 26 d’octubre de 1978 als Estats Units.

Carsten Lund

Exploreu el valor net de Carsten Lund, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa informàtica Carsten Lund va néixer l’1 de juliol de 1963 a Dinamarca.

David Harel

Exploreu el valor net de David Harel, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós informàtic David Harel va néixer el 12 d’abril de 1950 al Regne Unit.

Hugo Barra

Exploreu el patrimoni net d’Hugo Barra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós informàtic Hugo Barra va néixer el 28 d’octubre de 1976 al Brasil.

Ross J Anderson

Exploreu el valor net de Ross J Anderson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ross J Anderson va néixer el 15 de setembre de 1956 al Regne Unit. Professor britànic, autor, informàtic i expert en enginyeria de seguretat. Va dirigir el subprograma de criptografia del departament d'informàtica de la Universitat de Cambridge i va treballar en els xifratges LION, BEAR i Serpent.

John Yen

Exploreu el valor net de John Yen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós científic informàtic John Yen va néixer el 14 d'octubre de 1958 a Taiwan.

Paul Jones

Exploreu el valor net de Paul Jones, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Paul Jones va néixer el 5 de febrer de 1950 als Estats Units. Paul Jones (nascut el 5 de febrer de 1950 a Hickory, Carolina del Nord) és llicenciat a la NC State University i director d’ibiblio, una biblioteca digital de mitjans públics de domini públic i creative commons, gestionada per col·laboradors, administrada per l’Office of Information Technology Service de la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill. A partir de la seva llicenciatura en Informàtica per la NC State University i MFA pel Warren Wilson College, s’ha convertit en professor associat clínic a l’Escola de Periodisme i Comunicació de Masses i professor associat clínic a l’Escola d’Informació i Biblioteconomia de la UNC. -Chapel Hill.