Riley Bria

Exploreu el valor net de Riley Bria, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Riley Bria va néixer el 30 de setembre de 1996 als Estats Units. Concursant de la temporada 14 d'American Idol que va acabar entre els primers 24. Anteriorment va competir a la cinquena temporada de The Voice.

Payton Rae

Exploreu el valor net de Payton Rae, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Payton Rae va néixer el 29 de setembre de 1995 als Estats Units. Sensació de cant country adolescent amb els llançaments de l'EP titulats Dare to Live and Gone Girl, acompanyats de singles anomenats 'Stomp the Fire Out', 'Two Is Better Than One' i 'Christmas Time With You'.

Sarah Ross

Exploreu el valor net de Sarah Ross, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sarah Ross va néixer el 7 d'octubre de 1994 als Estats Units. Cantant country que publica música al seu canal de YouTube homònim. Va llançar l'àlbum Calm Before the Storm el 2015.

Leif Lothe

Exploreu Leif Lothe valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Leif Lothe va néixer el 30 de setembre de 1969 a Noruega. Cantant i personalitat de televisió noruega conegut pel seu àlbum Cowboyhjarta del 2014 i per protagonitzar la sèrie de reality Fjorden Cowboys.

Shelby Lynne

Exploreu el valor net de Shelby Lynne, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Shelby Lynne va néixer el 22 d'octubre de 1968 als Estats Units.

Kadie Lynn Roberson

Exploreu el valor net de Kadie Lynn Roberson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Kadie Lynn Roberson va néixer el 29 de setembre de 2003 als Estats Units. Coneguda amb el nom de Kadie Lynn, és una cantant i guitarrista que va competir a la temporada 11 d'America's Got Talent. Té un single original de debut anomenat 'Stronger'.

Corey Kent White

Exploreu el valor net de Corey Kent White, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós cantant country Corey Kent White va néixer el 21 de juny de 1994 als Estats Units.

Brett Young

Exploreu el valor net de Brett Young, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantant country Brett Young va néixer el 23 de març de 1981 als Estats Units.

Ashley Campbell

Exploreu el valor net d’Ashley Campbell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantant country Ashley Campbell va néixer el 8 de desembre de 1986 als Estats Units.

Dylan Raymond

Exploreu el valor net de Dylan Raymond, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantant country Dylan Raymond va néixer el 23 de juliol de 1993 als Estats Units.

Floyd Tillman

Exploreu el valor net de Floyd Tillman, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Floyd Tillman va néixer el 8 de desembre de 1914 als Estats Units. Cantant de country que va ser pioner en l'estil de música honky tonk i va ser ingressat al Country Music Hall of Fame el 1984.

Kelsey K

Exploreu el valor net de Kelsey K, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Kelsey K va néixer el 28 d'abril de 1999 als Estats Units. Coneguda per la seva exitosa carrera en solitari que va sorgir durant la seva adolescència. El 9 d'octubre de 2015, va llançar el seu EP Run Girl a iTunes. El senzill titular del seu EP ha rebut ràdio a Sirius XM, a més de ser presentat per Spotify.

Tex Ritter

Exploreu el valor net de Tex Ritter, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Tex Ritter va néixer el 12 de gener de 1905 als Estats Units. El vaquer cantant dels Estats Units que va cantar 'Sam Hall' i 'Get Along Little Dogie' i és membre del Country Music Hall of Fame. Va ser el primer artista signat amb Capitol Records.

Bill Monroe

Exploreu el valor net de Bill Monroe, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bill Monroe va néixer el 13 de setembre de 1911 als Estats Units. Cantant country, compositor i mandolinista conegut com el Pare del Bluegrass. El 1970 va ser inclòs al Country Music Hall of Fame.

Brennin Hunt

Exploreu el valor net de Brennin Hunt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Brennin Hunt va néixer el 23 d'abril de 1985 als Estats Units. Cantant de country amb seu a Nashville que va interpretar Roger Davis a la producció de FOX de Rent: Live, però es va trencar el peu durant un assaig general el 26 de gener. La seva carrera va començar com a compositor: va escriure la cançó d'èxit de Vince Gill 'I Can't Do'. Això' - i va començar a actuar el 2015 quan va aparèixer al programa Nashville.

Faron Young

Exploreu el valor net de Faron Young, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Faron Young va néixer el 25 de febrer de 1932 als Estats Units. Estrella de la música country que es va suïcidar tràgicament el 1996. Se'l recorda sobretot per cançons com Live Fast, Love Hard, Die Young.

Ivan Mladek

Exploreu el patrimoni net d’Ivan Mladek, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Ivan Mladek va néixer el 7 de febrer de 1942 a la República Txeca. Aquest músic i compositor txec va ser conegut sobretot per fundar la popular Banjo Band a mitjans dels anys seixanta durant centenars de cançons durant els anys 70, 80, 90 i la primera dècada dels 2000.

Stephanie Quayle

Exploreu el patrimoni net de Stephanie Quayle, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Stephanie Quayle va néixer el 15 d’octubre de 1991 als Estats Units. Cantant de country que va guanyar fama amb el seu exitós single 'Drinking With Dolly' el 2016. La cançó es va situar als 100 millors senzills de la llista Billboard Country Airplay.

Tennessee Ernie Ford

Exploreu el valor net de Tennessee Ernie Ford, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Tennessee Ernie Ford va néixer el 13 de febrer de 1919 als Estats Units. Cantant de gèneres pop, gospel i western, que va llançar el exitós single 'Sixteen Tons' el 1955. Té tres estrelles del Passeig de la Fama de Hollywood per les seves contribucions a la ràdio, la televisió i els discos.

Ray Wylie Hubbard

Exploreu el valor net de Ray Wylie Hubbard, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Ray Wylie Hubbard va néixer el 13 de novembre de 1946 als Estats Units. Músic veterà del Texas Country que va gravar discos durant quatre dècades i que va llançar la cançó 'Up Against the Wall, Redneck Mother'.