Brickashaw Ferguson

DADES RÀPIDES
Data de naixement 10 de desembre de 1983
Lloc de naixement Nova York
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 37 anys, 10 mesos, 18 dies
Horòscop

El compte enrere d'aniversari de Brickashaw Ferguson

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net d’Brickashaw Ferguson, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té D'Brickashaw Ferguson? Amb qui surt D'Brickashaw Ferguson ara i quants diners té D'Brickashaw Ferguson?

valor net de Jacob Wheeler
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Kirsten Ferguson
Nens No disponible

Biografia de Brickashaw Ferguson

Brickashaw Ferguson és un famós Entrenament ofensiu de futbol , que va néixer el 10 de desembre de 1983 dins Estats Units . Segons els astròlegs, el de D'Brickashaw Ferguson signe del zodíac és Sagitari .

El nom de pila de Ferguson es va inspirar en el pare Ralph de Bricassart, un personatge de la novel·la The Thorn Birds de 1977.D’Brickashaw Montgomery Ferguson (nascut el 10 de desembre de 1983) és un antic atac ofensiu del futbol americà que va jugar deu temporades als New York Jets de la National Football League (NFL). Va jugar a futbol universitari a la Universitat de Virgínia i va rebre honors americans. Va ser escollit pels quarts Jets de la general en el draft de la NFL del 2006 i va ser seleccionat tres vegades per al Pro Bowl. Ferguson va fer 160 inicis consecutius de temporada regular i mai va perdre cap partit en tota la seva carrera.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és D'Brickashaw Ferguson ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia d’Brickashaw Ferguson. Actualitzarem la religió i els punts de vista polítics d’Brickashaw Ferguson en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Mentre assistia a la Universitat de Virgínia, Ferguson va jugar a l'equip de futbol de Virginia Cavaliers. Va començar la seva carrera universitària en 118 kg (260 lliures), sovint baixant a 111 kg (245 lliures) durant la temporada regular. Va començar 49 partits amb els Cavaliers, i va ser nomenat membre del primer equip consensuat d'All-America durant la seva última temporada. Es va col·locar al primer equip de la Conferència de la Costa Atlàntica dos anys seguits i es va convertir en el primer atac ofensiu de l'Acc-All des de 1998 des de Virginia. Va fer de defensa en un paquet defensiu especial emprat amb moderació el 2003. Ho va fer mentre es va llicenciar en estudis religiosos en només 3,5 anys. Va ser una selecció d'Amèrica el 2004 per Pro Football Weekly.

El valor net de Brickashaw Ferguson

D'Brickashaw Ferguson és un dels atac ofensiu de futbol més ric i apareix a la llista de jocs ofensius de futbol més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, El Brickashaw Ferguson el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

El valor net i salari de Brickashaw Ferguson
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Entrenament ofensiu de futbol
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Mentre assistia a la Universitat de Virgínia, Ferguson va jugar a l'equip de futbol de Virginia Cavaliers. Va començar la seva carrera universitària en 118 kg (260 lliures), sovint baixant a 111 kg (245 lliures) durant la temporada regular. Va començar 49 partits amb els Cavaliers, i va ser nomenat membre del primer equip consensuat d'All-America durant la seva última temporada. Es va col·locar al primer equip de la Conferència de la Costa Atlàntica dos anys seguits i es va convertir en el primer atac ofensiu de l'Acc-All des de 1998 des de Virginia. Va fer de defensa en un paquet defensiu especial emprat amb moderació el 2003. Ho va fer mentre es va llicenciar en estudis religiosos en només 3,5 anys. Va ser una selecció d'Amèrica el 2004 per Pro Football Weekly.

Ferguson va ser redactat pels New York Jets amb la quarta selecció general del draft de la NFL del 2006. El 26 de juliol de 2006, Ferguson va signar un contracte de cinc anys amb l'equip. L’acord va ser similar a l’acord de 35 milions de dòlars que el número 4 del 2005, Cedric Benson, va signar amb els Chicago Bears. Designat com a successor de Jason Fabini, Ferguson va començar tots els jocs a l’esquerra per als Jets des del començament de la temporada 2006 de la NFL. El 8 de gener de 2010, Miami Dolphins Tackle, Jake Long, es va retirar del Pro Bowl de 2010 a causa de lesions i Ferguson va ser nomenat el seu substitut. Va ser convidat al Pro Bowl del 2011.

L’alçada de Brickashaw Ferguson

Alçada de D'Brickashaw Ferguson 6 peus 6 polzades pes 141 kg i mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Brickashaw Ferguson
Alçada 6 peus 6 polzades
Pes 141 kg
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Ferguson va ser un dels sis jugadors que la NFL va convidar a Nova York per als esdeveniments del Draft de la NFL del 2006. Va ser seleccionat 4t a la general pels New York Jets. La darrera vegada que els Jets van utilitzar la seva primera selecció en un atac va ser el 1988, quan van seleccionar Dave Cadigan de la USC al número 8.

Amb qui surt D'Brickashaw Ferguson?

Segons els nostres registres, El Brickashaw Ferguson és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, D'Brickashaw Ferguson's no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a D'Brickashaw Ferguson. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de D'Brickashaw Ferguson.

El 8 d'abril de 2016, Ferguson va anunciar la seva retirada de la NFL després de 10 temporades, després d'haver fet 160 sortides consecutives i sense haver perdut mai cap partit. Va jugar 10.707 de 10.708 episodis ofensius de la temporada regular en la seva carrera. En la seva declaració de retir, va escriure Ferguson, voldria donar les gràcies a tots els entrenadors, a tots els companys d’equip i a tots els seguidors que m’han mostrat recolzats al llarg de la meva carrera. Us agraeixo sincerament a tots de tot cor.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de atac de futbol ofensiu més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . D'Brickashaw Ferguson celebra l'aniversari el 10 de desembre de cada any.

Ferguson va ser la inspiració de l’esbós East-West College Bowl de Key & Peele, on Key i Peele imiten jugadors de futbol amb noms divertits i es presenten. La versió més recent d'aquest bol va protagonitzar jugadors reals, inclòs Ferguson.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.