Daniel Lee Nickrent

DADES RÀPIDES
Data de naixement 20 de febrer de 1956
Lloc de naixement Bloomington
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 65 anys, 8 mesos, 13 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Daniel Lee Nickrent

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Daniel Lee Nickrent, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Daniel Lee Nickrent? Amb qui té Daniel Lee Nickrent ara i quants diners té Daniel Lee Nickrent?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Daniel Lee Nickrent

Daniel Lee Nickrent és un famós botànic nord-americà , que va néixer el 20 de febrer de 1956 en Estats Units . Després de completar un any cap a la seva llicenciatura a la Universitat Estatal d'Illinois, l'interès de Nickrent per les plantes va començar durant la seva participació en un projecte d'investigació patrocinat per la NSF on va treballar en la flora del Great Dismal Swamp sota la direcció de Lytton Musselman a Old Dominion University. Aquest treball va donar lloc a la seva primera publicació. El 1977 va rebre una llicenciatura en Botànica per la Universitat d'Illinois del Sud. Va obtenir un màster a la Old Dominion University amb treballs sobre el paràsit bruixa Striga, i va obtenir un doctorat a la Universitat de Miami el 1984 (Un estudi sistemàtic i evolutiu de tàxons seleccionats del gènere Arceuthobium (Viscaceae)). Segons Astròlegs, el de Daniel Lee Nickrent signe del zodíac és Peixos .

valor net de Caryn Chandler

Del 2003 al 2014, Nickrent va ser professor titular a la universitat, convertint-se en professor emèrit (SIUC) a partir del 2014. El seu treball sobre Rafflesia a les Filipines va comptar amb el suport d'una beca de la National Geographic Society el 2008, l'inici d'una col·laboració contínua amb Julie Barcelona i Pieter Pelser. El seu treball a les Filipines, finançat per NSF-DEB el 2018, és un projecte de col·laboració amb l'Institut de Recerca Botànica de Texas i altres institucions nacionals i internacionals. També s'han concedit altres ajuts a Nickrent com a investigador principal per permetre continuar treballant en altres aspectes de Santalales i plantes paràsites.De 1990 a 1994, Nickrent va ser professor ajudant a la facultat de Biologia Vegetal, Southern Illinois University Carbondale. Durant aquest període, la seva metodologia de laboratori va canviar de treballar amb ARNr a ADN mitjançant la reacció en cadena de la polimerasa (PCR) que va facilitar la seqüenciació de gens. Això va donar com a resultat el descobriment d'augments de les taxes d'evolució gènica en plantes paràsites i la publicació d'una de les primeres filogènies moleculars a nivell d'espècie utilitzant ITS nuclears en els vescs nans, Arceuthobium.

El lloc web d'Angiosperm Phylogeny (Santalales) assenyala que l'any 2008, Der & Nickrent van trobar que les Santalaceae eren polifilètics amb alguns gèneres fora de la família, però vuit clades ben recolzats dins. Mentre que el 2019, Nickrent i altres van millorar encara més la resolució dins de la família, utilitzant gens nuclears i de cloroplast, mentre intentaven entendre la seva complexa morfologia.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Daniel Lee Nickrent ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Daniel Lee Nickrent no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Daniel Lee Nickrent en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

Nickrent té més de 9400 cites (a partir del 15 d'octubre de 2019) segons Google Scholar. És professor de recerca i professor emèrit de sistemàtica i evolució molecular de les plantes a la Southern Illinois University Carbondale (SIUC) (des de juliol de 2019).

Valor net de Daniel Lee Nickrent

Daniel Lee Nickrent és un dels el botànic nord-americà més ric i figura al botànic nord-americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Daniel Lee Nickrent el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

quants anys té Lynda Randle
Valor net i salari de Daniel Lee Nickrent
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos botànic nord-americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

De 1984 a 1990, Nickrent va ser professor ajudant i director de l'Herbari de la Universitat d'Illinois (ILL) a la Universitat d'Illinois a Urbana–Champaign.

Nickrent té més de 9400 cites (a partir del 15 d'octubre de 2019) segons Google Scholar. És professor de recerca i professor emèrit de sistemàtica i evolució molecular de les plantes a la Southern Illinois University Carbondale (SIUC) (des de juliol de 2019).

Alçada de Daniel Lee Nickrent

L'alçada de Daniel Lee Nickrent No disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Daniel Lee Nickrent
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible
Des de 1986, Nickrent ha servit com a científic professional associat a l'Enquesta d'Història Natural d'Illinois.

Amb qui està sortint Daniel Lee Nickrent?

Segons els nostres registres, Daniel Lee Nickrent és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Daniel Lee Nickrent no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Daniel Lee Nickrent. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Daniel Lee Nickrent!

Fets i curiositats

Classificat a la llista de botànic nord-americà més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Estats Units . Daniel Lee Nickrent celebra l'aniversari el 20 de febrer de cada any.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.