Delman Coates

DADES RÀPIDES
Data de naixement 13 de gener de 1973
Lloc de naixement Richmond
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 48 anys, 9 mesos, 16 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Delman Coates

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Delman Coates, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Delman Coates? Amb qui surt ara Delman Coates i quants diners té Delman Coates?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Yolanda Walsh Coates
Nens No disponible

Biografia de Delman Coates

Delman Coates és famós Pastor , que va néixer el 13 de gener de 1973 en Estats Units . El reverend Dr. Delman L. Coates (nascut el 13 de gener de 1973) és un ministre cristià nord-americà que ha servit com a pastor principal de l'església baptista Mt. Ennon, una megaesglésia ubicada a Clinton, Maryland, des de l'any 2004. Durant aquest temps, la la congregació ha crescut fins a gairebé 10.000 membres. El Dr. Coates ha iniciat i revitalitzat ministeris, ha ampliat el campus del ministeri i les propietats de terres de l'església i ha incorporat la Mt. Ennon Development Corporation (MEDC). L'octubre de 2009, Outreach Magazine va nomenar Mt. Ennon com una de les 100 congregacions de més ràpid creixement als EUA. El pastor Coates és fundador de la New Abolitionism Campaign, fundador i president del Black Church Center for Justice & Equality (BCC). membre de la junta del Parents Television Council i de la National Action Network. També és membre de la Societat de Literatura Bíblica, del Morehouse College Board of Preachers i de la NAACP. Segons Astròlegs, Delman Coates signe del zodíac és Capricorn .

El 2008, TAAP el va honrar com un dels 20 a veure. El 2012, The Root va nomenar el Dr. Coates com un dels seus 100 èxits i influents afroamericans. La Unió Americana de Llibertats Civils (ACLU) va honrar el Dr. Coates el 2013 pel seu compromís amb l'avenç dels drets civils i les llibertats per a tothom. El mateix any, la revista Ebony el va seleccionar com un dels seus Power 100.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Delman Coates ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Delman Coates no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Delman Coates en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Delman Coates

Delman Coates és un dels Pastor més ric i apareix al Pastor més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Delman Coates el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Delman Coates
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Pastor
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El reverend Delman Coates és llicenciat en Morehouse College (BA en Religió, 1995), Harvard Divinity School (Màster en Divinitat, 1998) i la Universitat de Columbia (Màster en Filosofia en Religió, 2002; Ph.D. en Nou Testament i principis). Cristianisme, 2006).

Alçada de Delman Coates

Altura de Delman Coates No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Delman Coates
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
El Dr. Coates va publicar articles com: And the Bible Says: Methodological Tyranny of Biblical Fundamentalism and Historical Criticism in Blow the Trumpet in Zion (2004, Towards a Progressive Christian Interpretive Praxis in The African-American Pulpit (2004) i Origen of Alexandria a Union Seminary Quarterly Review (vol. 59:3-4, 2005) Coates va escriure un article titulat The New Abolitionism: Monetary Reform and the Future of Civil Rights, que es troba al llibre Mr. President: Interfaith Perspectives on the Historic Presidency of Barack H. Obama (2017) Entre els seus sermons publicats destaquen From Proclamation to Protest (The African American Pulpit, juliol de 2008) i Race Still Matters (TAAP 2009).

Amb qui està sortint Delman Coates?

Segons els nostres registres, Delman Coates és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Delman Coates no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Delman Coates. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Delman Coates!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Pastor més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Delman Coates celebra l'aniversari el 13 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.