Devon Still

DADES RÀPIDES
Data de naixement 11 de juliol de 1989
Lloc de naixement Camden
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 32 anys, 3 mesos, 13 dies
Horòscop Càncer

Compte enrere de Devon Still Birthday

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Devon Still patrimoni net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quina edat té Devon Still? Amb qui surt Devon Still ara i quants diners té Devon Still?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Asha Joyce
Nens No disponible

Biografia de Devon Still

Devon Still és un famós Futbolista , que va néixer el 11 de juliol de 1989 dins Estats Units . L'atac defensiu va ser considerat un consens d'All-American el 2011 per la Penn State University. Els Bengals el van classificar 53è en general, segons els astròlegs de Devon Still signe del zodíac és Càncer .

Devon Joshua Still (nascut l'11 de juliol de 1989) és un ex defensiu del futbol americà. Va ser redactat pels Cincinnati Bengals a la segona ronda del draft de la NFL del 2012. Va jugar a futbol universitari a Penn State, on va obtenir honors per a tots els americans. També va ser membre dels Houston Texans i New York Jets.el patrimoni net de Vincent Askew

Té una filla anomenada Leah Sari.

Tot i així, va assistir a Penn State, on va jugar a l'equip de futbol Penn State Nittany Lions de l'entrenador Joe Paterno del 2008 al 2011. Va ser nomenat el jugador de l'any defensiu del Big Ten 2011, convertint-se en el segon atac defensiu que va guanyar el premi (juntament amb l'ex company d’equip Jared Odrick). També va ser nomenat Big Ten Defensive Lineman of the Year, consens per a All-Big Ten, i per a 10 equips americans del primer equip. Va ser finalista dels premis Outland i Bednarik. Encara va ser elegit capità de l'equip dels Nittany Lions com a sènior el 2011. És membre fundador del capítol Eta Alpha de la fraternitat Iota Phi Theta. Es va llicenciar en Dret Penal i Justícia. L’Associació d’escriptors i emissors d’esports de Delaware el va nomenar l’esportista destacat de Delaware el 2011.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Devon Still ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Devon Still. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Devon Still en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Al draft de la NFL del 2012, Still va ser seleccionat en la segona ronda pels Cincinnati Bengals, amb la 53a selecció general. Va jugar dues temporades amb l'equip abans de ser tallat a finals d'agost del 2014, abans de l'inici de la temporada. L’endemà, els Bengals van tornar a signar Still a la plantilla de pràctiques per ajudar-lo a pagar el tractament contra el càncer de la seva filla.

Devon encara patrimoni net

Devon Still és un dels jugador de futbol més ric i apareix al jugador de futbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Devon Still el valor net és aproximadament 3 milions de dòlars .

Devon Encara patrimoni net i sou
Patrimoni net 3 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Futbolista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va guanyar els honors de Lineman-of-the-Year la seva temporada sènior amb 18 atacs per una pèrdua a la Howard High School of Technology.

Al draft de la NFL del 2012, Still va ser seleccionat en la segona ronda pels Cincinnati Bengals, amb la 53a selecció general. Va jugar dues temporades amb l'equip abans de ser tallat a finals d'agost del 2014, abans de l'inici de la temporada. L’endemà, els Bengals van tornar a signar Still a la plantilla de pràctiques per ajudar-lo a pagar el tractament contra el càncer de la seva filla.

El 5 d’octubre de 2014, durant un joc amb els New England Patriots al Gillette Stadium de Foxboro, Massachusetts, es va mostrar un vídeo musical a la pantalla de vídeo de l’estadi amb la filla de Still. Les animadores dels Patriots també van posar còpies de la samarreta de Still per mostrar suport. Es va informar, a més, que el propietari dels Patriots, Robert Kraft, donava 25.000 dòlars a l’Hospital i centre mèdic infantil Cincinnati en nom de Leah.

Devon Still Height

Alçada de Devon Still 6 peus 5 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Devon
Alçada 6 peus 5 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va ser nomenat Jugador Defensiu de l'Any Big Ten i Lineal Defensiu de l'Any la seva temporada sènior a Penn State.

El 25 de setembre de 2014, abans de conduir Leah a l’Hospital Infantil de Filadèlfia per operar-se d’un càncer, Still va publicar un vídeo al seu compte d’Instagram, que es va fer viral. Més tard, encara va fer una piulada sobre la retirada del tumor i dels ganglis limfàtics.

Amb qui surt Devon Still?

Segons els nostres registres, Devon Still és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Devon Still’s no sortia amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Devon Still. Podeu ajudar-nos a crear els registres de cites de Devon Still.

El novembre de 2015, Still va anunciar que Leah estava en remissió sense signes de càncer. Al gener del 2016, Still va anunciar que Leah no tenia càncer i que realment havia superat el càncer.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de jugador de futbol més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Devon Still celebra l’aniversari l’11 de juliol de cada any.

El patrimoni net de Kadie Lynn Roberson

El 10 de setembre de 2014 es va anunciar que Still passaria a la llista activa. En el partit següent, el segon de la temporada dels Bengals, va registrar tres atacs contra els Atlanta Falcons.

El 18 de març de 2015, Still va anunciar que Leah havia estat operada per treure el tumor i que ara no tenia càncer. El 15 de juliol de 2015, als premis ESPY, Devon i Leah Still van rebre el premi Jimmy V per la seva determinació i perseverança davant el càncer.

El 5 de setembre de 2015, els Bengals van renunciar a Still.

El 6 de gener de 2016, els Houston Texans van signar Still per a un contracte futur de reserva. El 5 d’octubre de 2016 va ser situat a la reserva de ferits.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.