Stanley Kramer

Exploreu el valor net de Stanley Kramer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Stanley Kramer va néixer el 29 de setembre de 1913 als Estats Units. Director guanyador de l'Oscar de pel·lícules socials i polítiques com Guess Who's Coming to Dinner, Judgment at Nuremberg i Inherit the Wind.

David Berget

Exploreu el valor net de David Berget, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director David Berget va néixer el 30 de setembre de 1988 a Noruega.

Fita de Lewis

Exploreu el valor net de Lewis Milestone, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Lewis Milestone va néixer el 30 de setembre de 1895 a Rússia. Director de Two Arabian Knights, All Quiet on the Western Front, Mutiny on the Bounty i moltes més pel·lícules.

siguin Clark

Exploreu el valor net de Sean Clark, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sean Clark va néixer el 30 de setembre de 1970 als Estats Units. Director, dissenyador i productor de videojocs que va assolir protagonisme treballant com a director de programes per a LucasArts.

James Frawley

Exploreu el valor net de James Frawley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós James Frawley va néixer el 29 de setembre de 1936 als Estats Units.

Mark Graves

Exploreu el valor net de Mark Gravas, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director Mark Gravas va néixer el 29 de setembre de 1966 a Austràlia.

Julian Armor

Exploreu el valor net de Julian Armor, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director Julian Armor va néixer el 29 de setembre de 1960 als Estats Units.

Robert Benton

Exploreu el valor net de Robert Benton, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Robert Benton va néixer el 29 de setembre de 1932 als Estats Units. Director de pel·lícules com The Late Show, Places in the Heart i Kramer vs. Kramer, aquest últim li va valer un Oscar al millor director.

Alex Crazy

Exploreu el patrimoni net d’Alex Loucas, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Alex Loucas va néixer el 29 de setembre de 1988 als Estats Units. Director de videoclips nord-americà que va guanyar la fama sota l'àlies professional Grizz Lee. Ha treballat amb diversos artistes del segell discogràfic Young Money Cash Money, així com amb diverses marques importants com ESPN i Beats by Dre.

Ajay Saklani

Exploreu el valor net d'Ajay Saklani, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director Ajay Saklani va néixer el 30 de setembre de 1983 a l'Índia.

Frank Budgen

Exploreu el patrimoni net de Frank Budgen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós director Frank Budgen va néixer el 2 d’octubre de 1954 al Regne Unit.

Alexander Winn

Exploreu el valor net d'Alexander Winn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director Alexander Winn va néixer el 24 de setembre de 1986 als Estats Units.

Jon Kasdan

Exploreu el valor net de Jon Kasdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jon Kasdan va néixer el 30 de setembre de 1979 als Estats Units. Director i guionista de la pel·lícula del 2007 In the Land of Women protagonitzada per Kristen Stewart.

Miquel Soavi

Exploreu el valor net de Michele Soavi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Michele Soavi va néixer el 3 de juliol de 1957 a Itàlia.

Michael Latham Powell

Exploreu el valor net de Michael Latham Powell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Michael Latham Powell va néixer el 30 de setembre de 1905 al Regne Unit. Mític director de cinema britànic que va treballar amb Emeric Pressburger per produir 49th Parallel, Red Shoes i altres.

Paul Becker

Exploreu el valor net de Paul Becker, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Paul Becker va néixer el 5 de juliol de 1985 al Canadà. Cineasta canadenc conegut pel seu treball com a coreògraf al musical fantàstic de 2015 Descendants. També va rebre crèdits a les pel·lícules de la Saga Crepuscle, així com a Diary of a Wimpy Kid.

Yasha Malekzad

Exploreu el valor net de Yasha Malekzad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Yasha Malekzad va néixer l'1 d'octubre de 1984 al Regne Unit.

Atom Egoyan

Exploreu el valor net d'Atom Egoyan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Atom Egoyan va néixer el 19 de juliol de 1960 a Egipte. Director canadenc de les pel·lícules aclamades per la crítica The Sweet Hereafter i Exotica.

Jean-Jacques Annaud

Exploreu el valor net de Jean-Jacques Annaud, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jean-Jacques Annaud va néixer l'1 d'octubre de 1943 a França. Director guanyador del premi César de pel·lícules aclamades per la crítica Quest for Fire, The Name of the Rose i Enemy at the Gates.

Garry Marshall

Exploreu el valor net de Garry Marshall, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Garry Marshall va néixer el 13 de novembre de 1934 als Estats Units. Creador de la sèrie de televisió Happy Days que va dirigir diverses pel·lícules com Pretty Woman, Nothing in Common, Frankie and Johnny, Runaway Bride i The Princess Diaries.