Ed O'Brien

DADES RÀPIDES
Data de naixement 15 d'abril de 1968
Lloc de naixement Oxford
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 53 anys, 6 mesos, 15 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari d'Ed O'Brien

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net d'Ed O'Brien, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Ed O'Brien? Amb qui té Ed O'Brien ara i quants diners té Ed O'Brien?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Susan Kobrín
Nens No disponible

Ed O'Brien Biography

Ed O'Brien és un famós Membre , que va néixer el 15 d'abril de 1968 en Regne Unit . Segons Astròlegs, Ed O'Brien's signe del zodíac és Àries .

Edward John O'Brien (nascut el 15 d'abril de 1968) és un guitarrista anglès i membre de la banda de rock alternatiu Radiohead. O'Brien va assistir a l'escola Abingdon a Oxfordshire, Anglaterra, on va conèixer els altres membres de Radiohead. O'Brien fa un ús extensiu de les unitats d'efectes per crear sons i textures atmosfèrics, i proporciona cors de suport. El seu primer àlbum en solitari, Earth, es va publicar el 2020, sota el nom d'EOB.O'Brien, juntament amb el bateria Philip Selway, va estar l'any per sobre de Yorke i el baixista Colin Greenwood, i tres anys per sobre del germà de Colin, el multiinstrumentista Jonny Greenwood. L'any 1985 van formar On a Friday, nom que fa referència al dia habitual d'assaig de la banda a la sala de música de l'escola. O'Brien va estudiar economia a la Universitat de Manchester.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ed O'Brien ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia d'Ed O'Brien no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d'Ed O'Brien en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El 1991, On a Friday va signar un contracte discogràfic de sis àlbums amb EMI i van canviar el seu nom a Radiohead. Van trobar un èxit primerenc amb el seu senzill Creep de 1992. El seu tercer àlbum, OK Computer (1997), els va impulsar a la fama internacional i sovint és aclamat com un dels millors àlbums de tots els temps. OK Computer va veure que O'Brien utilitzava menys distorsió i més retard i altres efectes, creant un so que, segons les seves paraules, parlava més de textures.

Patrimoni net d'Ed O'Brien

Ed O'Brien és un dels membre més ric & llistat al membre més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Ed O'Brien el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Ed O'Brien Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Membre
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 1991, On a Friday va signar un contracte discogràfic de sis àlbums amb EMI i van canviar el seu nom a Radiohead. Van trobar un èxit primerenc amb el seu senzill Creep de 1992. El seu tercer àlbum, OK Computer (1997), els va impulsar a la fama internacional i sovint és aclamat com un dels millors àlbums de tots els temps. OK Computer va veure que O'Brien utilitzava menys distorsió i més retard i altres efectes, creant un so que, segons les seves paraules, parlava més de textures.

Els següents àlbums de Radiohead, Kid A (2000) i Amnesiac (2001), es van gravar simultàniament i van marcar un canvi dramàtic en el so, incorporant influències de la música electrònica, la música clàssica, el jazz i el krautrock. O'Brien va mantenir un diari en línia del progrés de Radiohead durant la gravació. Inicialment va lluitar amb el canvi de direcció de la banda, dient: Fa por: tothom se sent insegur. Sóc guitarrista i de sobte em sembla que no hi ha guitarres en aquest tema, ni bateria. A proposta de Michael Brook, creador de la guitarra infinita, O'Brien va començar a utilitzar unitats de sustain, que permeten que les notes de guitarra es sostinguin infinitament. Els va combinar amb efectes de bucle i retard per crear sons semblants a un sintetitzador.

tori deal valor net

Ed O'Brien Height

L'alçada d'Ed O'Brien 6 peus 5 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Ed O'Brien Alçada i estadístiques corporals
Alçada 6 peus 5 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

O'Brien va contribuir a la banda sonora de la sèrie dramàtica de la BBC Eureka Street abans de gravar Kid A. Va tocar la guitarra a l'àlbum de 2003 de la Asian Dub Foundation Enemy of the Enemy. O’Brien i Selway van fer una gira i van gravar amb Neil Finn com a part del projecte 7 Worlds Collide; va proporcionar guitarra i cors al seu àlbum en directe homònim de 2001 i àlbum d'estudi de 2009 The Sun Came Out.

Amb qui està sortint Ed O'Brien?

Segons els nostres registres, Ed O'Brien és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Ed O'Brien's no està sortint amb ningú.

valor net de rakhi sawant
Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Ed O'Brien. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites per a Ed O'Brien!

O'Brien és un director fundador de la Featured Artists Coalition, una organització sense ànim de lucre creada per protegir els drets dels artistes musicals destacats, especialment en l'era digital. Va aparèixer a l'episodi del 16 d'abril de 2011 del programa esportiu Fighting Talk de BBC Radio 5 Live en suport del Record Shop Day.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de membre més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . Ed O'Brien celebra l'aniversari el 15 d'abril de cada any.

El 2010, Rolling Stone va nomenar O'Brien com el 59è guitarrista més gran de tots els temps. Juntament amb els altres membres de Radiohead, va ser inclòs al Saló de la Fama del Rock and Roll el 2019.

El 2011, Radiohead havia venut més de 30 milions d'àlbums a tot el món. Van ser incorporats al Saló de la Fama del Rock and Roll el març de 2019. Mentre que Yorke és el compositor principal, O'Brien va dir que el seu paper era donar servei a les cançons i fer de mare... La meva feina era sempre posar el meu braç al voltant [Thom ], i la seva feina era ser Thom.

El 2013, O'Brien va cofundar The Laundry, un espai de treball, restaurant i discoteca convertit en una bugaderia a London Fields. L'any següent, ell i Selway van signar una carta oberta protestant per la prohibició de les guitarres a les presons britàniques. El 2019, O'Brien es va unir al projecte RSPB Let Nature Sing, que pretén incorporar el cant dels ocells a les llistes del Regne Unit per conscienciar sobre la disminució de l'avifauna britànica.

O'Brien va dir de la seva manera de tocar: literalment vaig aprendre a tocar el meu instrument dins de la banda, així que vaig començar molt limitat, i encara sóc molt limitat. Però he tingut sort, perquè he estat en una banda que no t'ha obligat a ser un virtuós. En un article de Rolling Stone del 2015, David Fricke va nomenar O'Brien com el 59è guitarrista més gran de tots els temps. O'Brien també canta els cors de Radiohead, que Pitchfork va descriure el 2006 com l'arma secreta més consistent de la banda.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.