Elham Manea

DADES RÀPIDES
Data de naixement 19 de març de 1966
Lloc de naixement Egipte
País Egipte
Religió No disponible
Edat 55 anys, 7 mesos, 13 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari d'Elham Manea

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Elham Manea valor net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Elham Manea? Amb qui està trobant Elham Manea ara i quants diners té Elham Manea?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia d'Elham Manea

Elham Manea és un famós Escriptor de no ficció , que va néixer el 19 de març de 1966 en Egipte . Segons els astròlegs, el d'Elham Manea signe del zodíac és Peixos .

Elham Manea (nascut el 1966) és de doble nacionalitat, iemenita i suís. Treballa com a Privatdozentin (en comparació amb professora associada del sistema americà) i s'especialitza en Orient Mitjà, escriptora i activista dels drets humans. Ha estat una defensora vocal de la separació de l'estat i la religió als països islàmics, les llibertats d'expressió i creences i la defensa dels drets civils, humans, de les dones i de les minories a la regió àrab MENA. També és coneguda com una dura crítica de les ideologies i polítiques dels moviments islamistes en les seves dues formes, l'islamisme social i l'islamisme polític (una diferenciació que va introduir en el seu proper llibre Islamic Law in the West: the Essentialists).Va treballar vuit anys (fins el 2005) com a periodista a Swiss Radio International (Swissinfo) i va ser l'editor en cap adjunt del servei àrab de Swissinfo. Actualment treballa a l'Institut de Ciències Polítiques de la Universitat de Zuric i com a consultora d'agències governamentals suïsses i organitzacions internacionals de drets humans. El 2010 el Consell Federal Suís la va nomenar membre de la Comissió Federal per a Afers de la Dona, càrrec que ocupa avui.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Elham Manea ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia d'Elham Manea no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d'Elham Manea en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

Manea ha publicat llibres acadèmics i de no ficció en anglès, alemany i àrab, a més de dues novel·les en àrab: Echo (2005 Saqi Books Beirut) i Sins (2008 Saqi Books Beirut).

Elham Manea Patrimoni net

Elham Manea és un dels l'escriptor de no ficció més ric i figura a l'escriptor de no ficció més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Elham Manea el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Elham Manea Valor net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Escriptor de no ficció
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Manea ha publicat llibres acadèmics i de no ficció en anglès, alemany i àrab, a més de dues novel·les en àrab: Echo (2005 Saqi Books Beirut) i Sins (2008 Saqi Books Beirut).

Manea és l'autor del llibre de no ficció No vull callar: Islam, Occident i drets humans (2009), Friburg: Herder Verlag. El llibre es basa en una sèrie que va escriure en àrab sobre l'islam humanista i els drets de les dones.

Elham Manea Altura

L'alçada d'Elham Manea No disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada d'Elham Manea
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible

La seva darrera publicació acadèmica va ser un llibre titulat L'estat àrab i els drets de les dones: la trampa de la governança autoritaria.

Amb qui està sortint amb Elham Manea?

Segons els nostres registres, Elham Manea és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Elham Manea's no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per Elham Manea. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites d'Elham Manea!

Fets i curiositats

Classificat a la llista de l'escriptor de no ficció més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Egipte . Elham Manea celebra l'aniversari el 19 de març de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.