Eoin Brislane

DADES RÀPIDES
Data de naixement 16 de gener de 1981
Lloc de naixement Toomevara
País Irlanda
Religió No disponible
Edat 40 anys, 9 mesos, 11 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari d'Eoin Brislane

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net d'Eoin Brislane, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Eoin Brislane? Amb qui té Eoin Brislane ara i quants diners té Eoin Brislane?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia d'Eoin Brislane

Eoin Brislane és un famós Medallista , que va néixer el 16 de gener de 1981 en Irlanda . Eoin Brislane (nascut el 1981) és un llançador irlandès que va jugar com a migcampista als equips sèniors de Tipperary i Meath. Segons els astròlegs, el d'Eoin Brislane signe del zodíac és Capricorn .

En retirar-se de jugar, Brislane es va involucrar en la gestió i l'entrenament d'equips. L'any 2009 va assumir el càrrec de gerent dels equips de camuflatge intermedi i sènior de Tipperary.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Eoin Brislane ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia d'Eoin Brislane no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d'Eoin Brislane en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net d'Eoin Brislane

Eoin Brislane és un dels medallista més ric i figura al medallista més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Eoin Brislane el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari d'Eoin Brislane
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Medallista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Nascut a Toomevara, comtat de Tipperary, Brislane va jugar per primera vegada a hurling competitiu durant els seus estudis al St. Joseph's College de Borrisoleigh. Va arribar a l'escena intercomarcal als disset anys quan es va vincular per primera vegada amb l'equip menor de Tipperary, per després incorporar-se a la sub-21. Va fer el seu debut sènior durant la lliga del 2003. Brislane va jugar una mica per a l'equip abans d'unir-se a l'equip sènior de Meath el 2007.

Eoin Brislane Altura

L'alçada d'Eoin Brislane No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada d'Eoin Brislane
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Al llarg de la seva carrera, Brislane va fer 3 aparicions al campionat. Es va retirar del llançament entre comtats després de la conclusió de la Christy Ring Cup 2008.

Amb qui està sortint Eoin Brislane?

Segons els nostres registres, Eoin Brislane és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Eoin Brislane no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Eoin Brislane. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites per a Eoin Brislane!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de medallista més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Irlanda . Eoin Brislane celebra l'aniversari el 16 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.