Sam Marine

Exploreu el valor net de Sam Marine, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sam Marine va néixer el 29 de setembre de 1989 als Estats Units. Counter-Strike professional: jugador ofensiu global que és àmpliament conegut pel gamertag DaZeD. Va guanyar protagonisme durant els seus mandats amb els equips iBUYPOWER i Quantic Gaming.

Luka Perkovic

Exploreu el valor net de Luka Perkovic, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Luka Perkovic va néixer el 30 de setembre de 1998 a Croàcia. League of Legends, llançador mitjà, molt conegut pel seu gamertag PerkZ. El juny del 2015 va signar amb G2 eSports, amb qui ha guanyat popularitat per la seva obra.

Oleksandr Kostyliev

Exploreu el valor net d’Oleksandr Kostyliev, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Oleksandr Kostyliev va néixer l’1 d’octubre de 1997 a Ucraïna. Counter-Strike professional: jugador ofensiu mundial, molt conegut pel seu gamertag s1mple. El juny del 2016 va signar amb Natus Vincere, amb qui va guanyar el torneig ESL One: New York Premier.

JKnaps

Exploreu el valor net de JKnaps, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famós JKnaps va néixer el 30 de setembre de 1999 al Canadà. Jugador de la Canadian Rocket League que ha jugat professionalment a organitzacions com G2 Esports, Selfless Gaming i Denial Esports. Ha obtingut el primer lloc en tornejos com la HYPE Rocket Party League, Beyond Entertainment: ASTRONAUTS i SPL The Tournament of Champions.

Matt Morello

Exploreu el valor net de Matt Morello, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Matt Morello va néixer l'1 d'octubre de 1988 als Estats Units. Comentador de Call of Duty, que és àmpliament conegut pel seu temps dedicat a la Major League Gaming i a la Electronic Sports League com a Mr. X. Va trucar als Call of Duty Championships tant el 2014 com el 2015.

Jeffrey Brusi

Exploreu el valor net de Jeffrey Brusi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jeffrey Brusi va néixer el 23 de desembre de 1987 a Suècia. El jugador professional de StarCraft 2 es va convertir en un jugador professional de Hearthstone conegut pel seu nom de joc de SjoW. Va passar els seus primers anys amb Team Dignitas, Eclypsia i Team propOperty abans de jugar breument amb ROOT Gaming i compLexity Gaming. L'any 2015 es va incorporar a Team Liquid, i es va quedar amb ells durant anys.

Antwan Ortiz

Exploreu el valor net d'Antwan Ortiz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Antwan Ortiz va néixer l'1 d'octubre de 1986 als Estats Units. Competidor nord-americà d'esports electrònics que va saltar a la fama amb el gamertag professional alucarD. És àmpliament reconegut per jugar al videojoc de lluita de Capcom Street Fighter V.

Kim Jung-gyun

Exploreu el valor net de Kim Jung-gyun, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'Esports Kim Jung-gyun va néixer el 23 de desembre de 1985 a Corea del Sud.

Patrick Dasberg

Exploreu el valor net de Patrick Dasberg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Patrick Dasberg va néixer el 8 d'octubre de 1992 a Alemanya. Jugador professional de League of Legends conegut pel seu gamertag de MounTain. Ha jugat com a suport de diversos equips, entre ells Natus Vincere.

Ioann Sukhariev

Exploreu el valor net de Ioann Sukhariev, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ioann Sukhariev va néixer el 28 de desembre de 1987 a Ucraïna. Jugador ucraïnès més conegut com el millor jugador professional del tirador en primera persona Counter-Strike: Global Offensive. Ha ocupat el primer lloc en esdeveniments com l’ESL One: Nova York 2016, la temporada 2 de la lliga Counter Pit i la Copa del món d’esports electrònics del 2015.

floridura

Exploreu el valor net de Moho, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Moho va néixer el 12 de desembre de 1986 als Estats Units. Jugador nord-americà de Call of Duty els èxits del qual inclouen guanyar els Campionats Nacionals de 2008 a Las Vegas. El 2007, es va convertir en el propietari de l'organització de jocs competitius Team FeaR.

Rustem Telepov

Exploreu el valor net de Rustem Telepov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Rustem Telepov va néixer el 17 d'octubre de 1991 a Kazakhstan. Counter-Strike professional: jugador ofensiu global conegut comunament com 'mou' que ha competit com a AWPer per a equips com HellRaisers, K23 i Gambit Esports. Ha aconseguit el primer lloc en esdeveniments com les Finals d'Àsia Pacífic WESG 2016, DreamHack Winter 2016 i DreamHack Austin 2017.

Shadowz

Exploreu el valor net de Shadowz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Shadowz va néixer el 10 de desembre de 1994 al Regne Unit. Jugador britànic que s'ha fet conegut com un dels millors jugadors competitius de Gears of War 4. Recopila una gran varietat de contingut relacionat amb Gears of War al seu canal de YouTube, SASxSH4DOWZ, que compta amb més de 90.000 subscriptors.

Nicolas Frejavise

Exploreu el valor net de Nicolas Frejavise, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nicolas Frejavise va néixer el 3 de febrer de 2000 a França. Jugador professional de Fortnite que ha crescut a la fama pel seu gamertag Nikof. Va guanyar el torneig DreamHack Sevilla 2018 amb el Team Bastille Legacy abans de transferir-se al Team Solary.

Ovidiu Patrascu

Exploreu el valor net d’Ovidiu Patrascu, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Ovidiu Patrascu va néixer el 8 de desembre de 1988 a Romania. Jugador romanès d'eSports conegut habitualment com Ovvy, que es va consolidar com un dels millors jugadors de la FIFA al món. Ha guanyat diversos títols més grans d'eSports, inclosos el Campionat d'Europa, el Vice-Campionat del Món i la Copa del Món d'Esports Electrònics.

Freddy Johansson

Exploreu el valor net de Freddy Johansson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Freddy Johansson va néixer el 25 d'abril de 1994 a Suècia. Professional Counter Strike: jugador de Global Offensive i Counter Strike 1.6 que es diu KRiMZ. És més conegut pel seu pas amb l'equip Fnatic, al qual es va incorporar el juny del 2014. Van quedar primer o segon en 25 tornejos el 2015.

Brandon Weber

Exploreu el valor net de Brandon Weber, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Brandon Weber va néixer el 8 de desembre de 1993 al Regne Unit. Counter-Strike professional: jugador global ofensiu conegut pel seu gamertag Weber. Ha guanyat fama per jugar en una gran varietat d'organitzacions d'eSports, incloses les eSports FM.

Hwang Jang-hyeon

Exploreu el valor net de Hwang Jang-hyeon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Hwang Jang-hyeon va néixer l'11 de juliol de 1997 a Corea del Sud. El jugador es diu TiZi, és un jugador de tancs a Overwatch que va ser reclutat per unir-se a l'equip professional London Spitfire el març del 2018 després de jugar prèviament amb RunAway.

Lyu Jhong-Da

Exploreu el valor net de Lyu Jhong-Da, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Lyu Jhong-Da va néixer l'1 de juliol de 1991 a Taiwan. El jugador anomenat Zonda, es va convertir en un jugador professional de League of Legends i Overwatch que va jugar al primer com a jungla per a Assassin Sniper i algunes organitzacions abans d'això. Va jugar a Overwatch per a Flash Wolves.

Adz

Exploreu el valor net d'Adz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Adz va néixer el 19 de setembre de 1995 a Bèlgica. Competidor professional d'esports electrònics reconegut per haver jugat al joc Battle Royale Fortnite per a l'organització Team Vitality. També va ser un streamer de Twitch associat on va acumular més de 500.000 seguidors.