Floris Braat

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de setembre de 1979
Lloc de naixement Eindhoven
País Països Baixos
Religió No disponible
Edat 42 anys, 0 mesos, 26 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Floris Braat

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Floris Braat, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Floris Braat? Amb qui té Floris Braat ara i quants diners té Floris Braat?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Floris Braat

Floris Braat és una famosa Caiacista , que va néixer el 29 de setembre de 1979 dins Països Baixos . Floris Braat (nascut el 29 de setembre de 1979 a Eindhoven) és un piragüista d'eslàlom holandès que va competir a nivell internacional entre 1994 i 2004. Segons Astròlegs, Floris Braat's signe del zodíac és Capricorn .

Braat va representar els Països Baixos als Jocs Olímpics d'estiu de 2004 a Atenes, on va acabar en la 17a posició després d'arribar a les semifinals a l'esdeveniment K1. El seu esforç no va ser suficient per arribar a la final.alçada del príncep consort albert

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Floris Braat ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Floris Braat no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Floris Braat en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Patrimoni net de Floris Braat

Floris Braat és una de les el caiacista més ric i figura al caiacista més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Floris Braat el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Floris Braat
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Caiacista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Braat va començar la seva carrera de canoes als 10 anys a Eindhoven, Països Baixos. Amb 14 anys, va ser el participant més jove al Campionat del Món Júnior de 1994 a Wausau, on va acabar en la 18a posició a la prova K1.

el patrimoni net de Ricky Wysocki

Alçada de Floris Braat

L'alçada de Floris Braat 5 '11 ' pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Floris Braat
Alçada 5 '11 '
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Va aconseguir el seu major èxit guanyant la cursa de la Copa del Món a la Seu d'Urgell, Espanya l'any 2000. També va guanyar una medalla de plata a la prova per equips K1 al Campionat del Món de Canoe Slalom de l'ICF de 2003 a Augsburg.

Amb qui està sortint en Floris Braat?

Segons els nostres registres, Floris Braat és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Al juny de 2021, Floris Braat's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Floris Braat. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites per a Floris Braat!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de caiacista més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Països Baixos . Floris Braat celebra l'aniversari el 29 de setembre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.