Sidney Powell

Exploreu el valor net de Sidney Powell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sidney Powell va néixer el 29 de setembre de 2001 als Estats Units. La meitat de la germana pop folk actuen Nēoni amb la seva germana gran Caitlin. Les germanes van guanyar popularitat publicant versions de cançons i música original al seu canal de YouTube Neoni. Les seves cançons han aparegut en programes de televisió populars a The CW i NBC.

Isabel Parra

Exploreu el valor net d'Isabel Parra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Isabel Parra va néixer el 29 de setembre de 1939 a Xile. Cantant del moviment Nueva Cancion Chilena que es va donar a conèixer per interpretar i enregistrar folklore musical llatinoamericà.

Michael Trent

Exploreu el valor net de Michael Trent, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Michael Trent va néixer el 20 d’octubre de 1977 als Estats Units. Cantant i multiinstrumentista més famós per actuar al duet de rock popular Shovels & Rope, el single de la qual 'Birmingham' va guanyar un premi AMA per la cançó de l'any. També és el creador d’àlbums en solitari com Michael Trent (2007) i The Winner (2010).

Juana Molina

Exploreu el valor net de Juana Molina, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Juana Molina va néixer l’1 d’octubre de 1961 a l’Argentina. Cantant, compositora i actriu coneguda pel seu estil musical experimental, considerada un tipus de folktronica. Tot i que inicialment es va reunir amb crítics negatius, ha desenvolupat un gran culte a escala internacional.

Justin Nozuka

Exploreu el valor net de Justin Nozuka, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Justin Nozuka va néixer el 29 de setembre de 1988 als Estats Units.

Gerry Canyella

Exploreu el patrimoni net de Gerry Cinnamon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gerry Cinnamon va néixer l'1 d'octubre de 1985 a Escòcia. Cantant la marca de folk-rock dirigida per guitarra acústica va ser presentada al món amb l'àlbum Erratic Cinematic (2017), que va arribar al capdamunt de la llista d'iTunes del Regne Unit per a cantautors. L'àlbum va generar cançons populars com 'Sometimes', 'Belter' i 'Lullaby'.

Tommy Fleming

Exploreu el valor net de Tommy Fleming, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós cantant popular Tommy Fleming va néixer el 15 de maig de 1971 a Irlanda.

Aleksandar Vuksanović

Exploreu el valor net d'Aleksandar Vuksanovic, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantant folk Aleksandar Vuksanović va néixer el 3 de novembre de 1968 a Sèrbia.

Sandrayati Fay

Exploreu el valor net de Sandrayati Fay, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa cantant de folk Sandrayati Fay va néixer el 19 de març de 1994 a Indonèsia.

Israel Kamakawiwoʻole

Explora Israel Kamakawiwoʻole valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantant de folk Israel Kamakawiwoʻole va néixer el 20 de maig de 1959 als Estats Units.

Saban Saulic

Exploreu el valor net de Saban Saulic, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Saban Saulic va néixer el 6 de setembre de 1951 a Iugoslàvia. Conegut com 'El rei de la gent popular', va ser popular a Iugoslàvia i Bulgària durant la dècada de 1970. Va publicar nombrosos àlbums al llarg de la seva carrera de cinc dècades.

Denny Doherty

Exploreu el valor net de Denny Doherty, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Denny Doherty va néixer el 29 de novembre de 1940 al Canadà. Cantant i compositor més conegut com a membre fundador del molt estimat grup de folk The Mamas & the Papas. Amb el grup, va llançar sis singles Top Ten i va vendre 40 milions d'àlbums a tot el món.

Kramies

Exploreu el valor net de Kramies, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Kramies va néixer el 22 de maig de 1974 als Estats Units. Destacat per a àlbums i senzills com, respectivament, Castle of Ghosts (2010) i 'The Fate That Never Favored Us' (2015), aquest cantant indie folk rock és reconegut per la seva inquietant veu melancòlica.

Jason Manns

Exploreu el valor net de Jason Manns, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jason Manns va néixer el 23 de setembre de 1980 als Estats Units. Cantant i compositor que va saltar a la fama per primera vegada després del llançament del seu àlbum debut homònim. Després va seguir amb Soul el 2010 i Move el 2016. Moltes de les seves cançons han aparegut en programes de televisió com Happy Endings, Carpoolers i Parks & Rec.

Steve Goodman

Exploreu el valor net de Steve Goodman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Steve Goodman va néixer el 25 de juliol de 1948 als Estats Units. Músic de folk més conegut per la cançó City of New Orleans, que va ser popularitzada per Arlo Guthrie i Willie Nelson.

Illa Eddie

Exploreu Eddie Island, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Eddie Island va néixer el 14 de gener de 1994 als Estats Units. Cantant professional conegut per la seva forta veu i personalitat ridícula que va arribar al Top 20 d'American Idol el 2019. Es va fer popular per les seves cançons de portada i pels seus temes originals com 'Stay Okay'.

Jimmy Driftwood

Exploreu el valor net de Jimmy Driftwood, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jimmy Driftwood va néixer el 20 de juny de 1907 als Estats Units. Llegenda de la música popular nord-americana que va gravar més de 6.000 cançons durant la seva carrera, més de 300 de les quals han estat versionades per altres artistes. Va guanyar diversos Grammy, inclòs un a la Cançó de l'any per 'La batalla de Nova Orleans' el 1960.

Adrian Glynn

Exploreu el valor net d'Adrian Glynn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Adrian Glynn va néixer el 23 de setembre de 1980 al Canadà. Músic, cantant, compositor i actor l'àlbum de debut del qual Bruise li va valer el premi Canadian Independent Music Award a l'Artista Emergent de l'Any el 2012. Anteriorment va ser membre de l'acte de música d'arrel moderna The Fugitives, que va ser nominat per a l'Oest Canadian Music. Premi a l'Àlbum Roots de l'any el 2014.

Lauren O'Connell

Exploreu el valor net de Lauren O'Connell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Lauren O'Connell va néixer el 10 de desembre de 1988 als Estats Units. Cantant i multiinstrumentista nord-americana que és coneguda pel seu estil folk de cantar les cançons populars 'In The Trees', 'It Wasn't You' i 'The Same Things'. També és coneguda per haver estat la guanyadora regional de l'oest del Mountain Stage Newsong Contest 2010.

Zeco Afonso

Exploreu el valor net de Zeco Afonso, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Zeco Afonso va néixer el 2 d'agost de 1929 a Portugal. Cantant de folk políticament actiu la música del qual va jugar un paper en el moviment de resistència contra el dictador Oliveira Salazar.