Danee Marmolejo

Exploreu el valor net de Danee Marmolejo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Danee Marmolejo va néixer el 30 de setembre de 1991 a Mèxic. Atleta de carrera lliure professional mexicà que és conegut per ser un professional de parkour i també capità de l'equip nord-americà de guerrers ninja amb seu a Amèrica Llatina. S'ha guanyat el patrocini i la representació de diverses marques i empreses com Skull Candy i GoPro.

Cory DeMeyers

Exploreu el valor net de Cory DeMeyers, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cory DeMeyers va néixer el 24 de març de 1988 als Estats Units. Atleta de Parkour que s’ha guanyat la fama com a prolífic cascavent en projectes de cinema i televisió de gran perfil de Hollywood, inclosos Bird Box del 2018 i Once Upon a Time in Hollywood del 2019. També va ser guardonat amb el premi al millor truc al Campionat Parkour 2014.

Sorres de Jiemba

Exploreu el valor net de Jiemba Sands, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jiemba Sands va néixer el 10 de juliol de 1996 a Austràlia. També conegut com a Fence Guy, és un corredor lliure australià, acròbata, acrobàtic i actor de carrer que és millor reconegut per les seves actuacions acrobàtiques. Comparteix clips breus de les seves acrobàcies i habilitats a través d'Instagram, on té més de 850.000 seguidors.

Valtteri Luoma-aho

Exploreu el valor net de Valtteri Luoma-aho, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Valtteri Luoma-aho va néixer el 4 de juliol de 1997 a Finlàndia. Freerunner finlandès conegut pel seu atletisme de parkour dels quals comparteix videoclips a través d'Instagram per als seus més de 70.000 seguidors. És conegut per haver guanyat el patrocini del club de running Team Farang.

Raquel Becker

Exploreu el valor net de Raquel Becker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Raquel Becker va néixer el 13 d’abril de 1992 a Mèxic. Corredora lliure mexicana i artista parkour més reconeguda per compartir les seves habilitats gimnàstiques i acròbates a través d'Instagram per als seus més de 120.000 seguidors. També és una trucada i és coneguda per haver protagonitzat la sèrie de televisió de realitat Exatlón Estados Unidos durant la seva primera temporada.

Calen Chan

Exploreu el valor net de Calen Chan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Calen Chan va néixer el 27 de gener de 1998 als Estats Units. Freerunner molt conegut pel seu canal de YouTube homònim. Ha guanyat popularitat allà pel seu parkour personal i els seus destacats tutorials i freerunning.

Zen Shimada

Exploreu el valor net de Zen Shimada, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Zen Shimada va néixer el 13 de maig de 1993 al Japó. Freerunner que destaca per convertir-se en el primer atleta professional de parkour del Japó. Ha competit per l'equip Farang i ha fet gires amb la banda infantil Exile durant la seva gira mundial del 2012.

Remi Bakkar

Exploreu el valor net de Remi Bakkar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Remi Bakkar va néixer el 19 de novembre de 1987 a França. Freerunner, ballarí i doble que es va fer un nom per primera vegada com a intèrpret del Cirque du Soleil. Des de llavors, ha fet treballs d'acrobàcies per a pel·lícules com M:I6 -Mission Impossible i ha estat ballarí de suport de P!nk i Taylor Swift.

Gian Marco Oddo

Exploreu el valor net de Gian Marco Oddo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gian Marco Oddo va néixer el 23 d'agost de 1992 a Itàlia. Atleta de parkour professional sobrenomenat 'Italià Stallion' que va cofundar la coneguda organització de freerunning Team Jestion. Ha establert diversos rècords mundials Guinness en parkour.

Levi Meeuwenberg

Exploreu el valor net de Levi Meeuwenberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Levi Meeuwenberg va néixer el 8 de juliol de 1986 als Estats Units. Corredor lliure nord-americà que és àmpliament reconegut per haver estat un competidor a American Ninja Warrior. El 2011 va aparèixer al programa parkour i de córrer gratuït Jump City: Seattle.

Corbin Mackin

Exploreu el valor net de Corbin Mackin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Corbin Mackin va néixer el 27 de juny de 1988 als Estats Units. Va guanyar fama com a finalista a Ninja Warrior UK. Un freerunner apassionat, també s'ha fet popular a Instagram documentant el seu amor per l'escalada i el freerunning. Es va convertir en el campió de la tercera temporada de Ultimate Beastmaster de Netflix mentre representava l'equip del Regne Unit.

Kie Willis

Exploreu el valor net de Kie Willis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kie Willis va néixer l'11 de desembre de 1988 al Regne Unit. Freerunner i professional del parkour conegut per les seves actuacions de competició, així com per ser el copropietari de Storm Freerun. També és conegut per publicar fotos i vídeos del seu freerunning als seus més de 100.000 seguidors d'Instagram.

Sebastien Foucan

Exploreu el valor net de Sebastien Foucan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sebastien Foucan va néixer el 27 de maig de 1974 a França. El freerunner de Guadalupe àmpliament considerat com un dels creadors del parkour. Va saltar a la fama després de ser presentat al documental britànic de 2003 'Jump London'.

Sydney Olson

Exploreu el valor net de Sydney Olson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Sydney Olson va néixer l'11 de gener de 1993 als Estats Units. Autònoma professional que comparteix les seves gestes acrobàtiques d’atletisme amb 110.000 seguidors a Instagram. Ha treballat al gimnàs Tempest Freerunning Academy de South Bay a Hawthorne, Califòrnia.

Drew F. Taylor

Exploreu el valor net de Drew F. Taylor, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Drew F. Taylor va néixer el 25 de juliol de 1994 al Regne Unit. Atleta de parkour professional que és àmpliament conegut per ser membre del famós col·lectiu de parkour Storror. També és un doble i coreògraf que ha donat el seu talent a projectes com Doctor Strange (2016) i Kingsman: The Golden Circle (2017).

Brodie Pawson

Exploreu el valor net de Brodie Pawson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Brodie Pawson va néixer el 16 d'agost de 1994 a Austràlia. Atleta de parkour professional que va competir a la temporada inaugural de l'Australian Ninja Warrior al costat del seu germà bessó idèntic Dylan Pawson.

Vladimir Koldaev

Exploreu el valor net de Vladimir Koldaev, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Vladimir Koldaev va néixer el 23 de gener de 1994 a Rússia. Freerunner professional i atleta parkour que es va convertir en ambaixador de l’equip JiYo i 3RUN. A les xarxes socials i a YouTube, es va fer conegut amb el nom d’usuari Sonicnova.

Toby Segar

Exploreu el patrimoni net de Toby Segar, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Toby Segar va néixer el 21 de juliol de 1994 al Regne Unit. Autònom professional que va arribar fins a la final de les dues primeres temporades del Regne Unit Ninja Warrior. És membre de la tripulació autònoma Team Storror, que té la seva pròpia línia de sabates anomenada Storror Tens.

Facundo Regalini

Exploreu el valor net de Facundo Regalini, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Facundo Regalini va néixer el 12 de maig de 1988 a Espanya. Parkour i atleta freerunning que va guanyar fama després de quedar tercer a American Ninja Warrior. Té més de 2,3 milions de fans al seu compte chikyfacu TikTok que dirigeix ​​amb la seva xicota Chris Ortega.

Faiz Paeh

Exploreu el valor net de Faiz Paeh, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Faiz Paeh va néixer el 9 de juny de 1993 a Malàisia. Esportista de freerunner i parkour conegut per formar part de l’equip de freerunning patrocinat per Milo. Comparteix breus clips d’ell entrenant així com fotografies de les seves diferents habilitats de parkour a través d’Instagram per als seus més de 60.000 seguidors.