Gabe Carimi

DADES RÀPIDES
Data de naixement 13 de juny de 1988
Lloc de naixement Bosc del llac
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 33 anys, 4 mesos, 11 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Gabe Carimi

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Gabe Carimi, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Gabe Carimi? Amb qui té Gabe Carimi ara i quants diners té Gabe Carimi?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Danielle Jorgenson
Nens No disponible

Biografia de Gabe Carimi

Gabe Carimi és famós Entrada de futbol , que va néixer el 13 de juny de 1988 en Estats Units . Segons Astròlegs, el de Gabe Carimi signe del zodíac és Bessons .

Gabriel Andrew Carimi (/k ə ˈ r iː m i / kə-REE -mee; nascut el juny de 13, 1988) és un antic guàrdia i jugador de futbol americà. Carimi va tenir 49 inicis com a tackle esquerre en la seva carrera universitària de Wisconsin Badgers de quatre anys, que va culminar al Rose Bowl de 2011. Va ser guardonat amb el Trofeu Outland 2010, com el millor jugador d'interior col·legiat del país. També va ser un All-American unànime i el Big Ten Offensive Lineman of the Year.Va ser votat com a futbolista Parade All-American i PrepStar All-American com a sènior, mentre era el capità de l'equip. També va ser el Jugador de l'Any de Capital Times i Wisconsin State Journal, primer equip de tot l'estat el 2005, una selecció del primer equip per l'Associated Press i la Wisconsin Football Coaches Association (com a jugador bidireccional), i va ser doble conferència del primer equip. Considerat com un recluta de tres estrelles per Rivals.com, Carimi va ser qualificat com el jugador de futbol número 3 de Wisconsin i el prospecte número 30 d'atacs ofensius a la promoció del 2006. El seu entrenador Mike Stassi va predir: Serà la nova onada. de jugadors de línia ofensius, que poden córrer i moure's. I aquest noi ho té tot.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Gabe Carimi ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Gabe Carimi no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Gabe Carimi en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Carimi també va jugar a futbol per als Silver Eagles de l'escola secundària. Jugant tant d'atac ofensiu com defensiu, va escriure durant quatre anys. L'any 2005, els Silver Eagles van córrer darrere d'ell el 70% del temps quan estava en un tackle ofensiu, mentre que com a ala defensiva va tenir cinc sacs de quarterback.

Patrimoni net de Gabe Carimi

Gabe Carimi és un dels l'equip de futbol més ric i es troba a l'equip de futbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Gabe Carimi el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari de Gabe Carimi
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Entrada de futbol
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Carimi també va jugar a futbol per als Silver Eagles de l'escola secundària. Jugant tant d'atac ofensiu com defensiu, va escriure durant quatre anys. L'any 2005, els Silver Eagles van córrer darrere d'ell el 70% del temps quan estava fent tack ofensiu, mentre que com a final defensiu va tenir cinc capturas de quarterback.

Havia jugat de placa dreta i ala defensiva a l'institut. Però en el seu primer any el 2006, temps durant el qual va anar de samarreta vermella, va començar a practicar com a tackle esquerre, perquè era el següent lloc obert. Aquella temporada se li va descriure com córrer molt bé i tenir tenacitat, habilitat atlètica i un moviment lateral impressionant mentre bloquejava la passada.

Gabe Carimi Altura

L'alçada de Gabe Carimi 2,01 m pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Gabe Carimi
Alçada 2,01 m
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

Formava part de l'equip d'atletisme de l'institut. Es va classificar 15è a l'estat en disc com a sènior, va ocupar el cinquè lloc als campionats de disc de la Divisió 1 d'atletisme de Wisconsin Interscholastic Athletic Association de 2006, a 157 peus i 8 polzades (48,1 m). Va guanyar quatre cartes a la pista i va ser capità de l'equip en el seu últim any.

Amb qui està sortint en Gabe Carimi?

Segons els nostres registres, Gabe Carimi és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Gabe Carimi's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Gabe Carimi. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Gabe Carimi!

Quan era estudiant de segon any el 2008, va començar els 10 partits als quals va jugar. Aquell any, va ser el segon equip de pretemporada All-Big Ten per Lindy's i Athlon Sports, menció honorífica Sophomore All-American per College Football News i Academic All. -Big Ten.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el joc de futbol més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Gabe Carimi celebra l'aniversari el 13 de juny de cada any.

Carimi va començar els 13 jocs com a estudiant de primer any com a tackle esquerre dels Badgers el 2007, substituint l'All-American Joe Thomas, que va ser seleccionat pels Cleveland Browns al número 3 a la primera ronda del Draft de la NFL 2007. Va ser una selecció de Freshman All-American del segon equip per Rivals.com i The Sporting News, i una selecció de Freshman All-Big-Ten del primer equip de The Sporting News, així com un Academic All-Big-Ten.

Com a jugador universitari va prendre el sobrenom de The Jewish Hammer o The Hammer. Explica que quan el martell hebreu va ser agafat van haver d'aconseguir una altra cosa, i que l'aspecte del martell es refereix a la seva inclinació per llançar jugadors contraris al camp. Un sobrenom més recent, després de ser escollit pels Chicago Bears, és The Bear Jew, una referència a un personatge de la pel·lícula del 2009 Inglourious Basterds. Un dels seus jugadors de futbol jueus preferits era un antic Badger, Matt Bernstein, i mira l'antic jutge ofensiu dels 49ers Harris Barton com a model a seguir.

Com a júnior el 2009, va començar els 13 partits. Va ser una selecció del primer equip All-Big Ten a mitja temporada per Phil Steele, una selecció del primer equip All-Big Ten pels mitjans de comunicació, un quart equip All-American de Phil Steele i Academic All-Big Ten. Comentant a Sports Illustrated l'octubre de 2009, Tony Pauline va escriure: Carimi és el següent gran jugador de línia ofensiu que prové del programa Badger. És un excel·lent tackle esquerre que protegeix el pas, amb la mida necessària per convertir-se en un bloquejador dominant de carrera.

El seu oncle va patir de leucèmia quan era nen, es va sotmetre a quimioteràpia mentre estava a segon de primària i va perdre els cabells en el procés. Als nou anys, va morir. S'esmentava sovint en les discussions familiars. La Carimi va pensar que faria alguna cosa que no em prendria gaire temps però que ajudaria a altres persones. Es va fer créixer els cabells durant 20 mesos, fins que el 2010 va ser prou llarg per fer una donació a Locks of Love, una organització benèfica que fa perruques amb cabells donats per ajudar els nens pobres que pateixen malalties que causen pèrdua de cabell a llarg termini. Carimi està casada amb l'exjugadora i model de bàsquet de la UW-Milwaukee Danielle Jorgenson. La parella té dos fills: un fill i una filla.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.