Gaia Gozzi

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de setembre de 1997
Lloc de naixement Reggio Emilia
País Itàlia
Religió No disponible
Edat 24 anys, 0 mesos, 21 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Gaia Gozzi

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Gaia Gozzi, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quina edat té Gaia Gozzi? Amb qui surt Gaia Gozzi ara i quants diners té Gaia Gozzi?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Gaia Gozzi

Gaia Gozzi és una famosa Cantant de pop , que va néixer el 29 de setembre de 1997 dins Itàlia . Cantant italo-brasilera que es va fer coneguda pel públic televisiu com a finalista de la desena temporada de X Factor el 2016. Al programa va guanyar fans amb les seves interpretacions de cançons com Lean On de Major Lazer i Fast Car de Tracy Chapman. Segons els astròlegs, el de Gaia Gozzi signe del zodíac és lliura .

el patrimoni net de cynthia johnson

Gaia Gozzi, conegut com Gaia (nascut el 29 de setembre de 1997), és un cantant i compositor italià.La seva mare és una antiga ballarina.

El 2016 va participar com a concursant de la desena edició del format de televisió X Factor, passant a formar part de l’equip de Fedez, quedant en segon lloc. Va publicar el seu EP New Dawns, que conté l’únic homònim, certificat per FIMI, per vendre més de 25.000 exemplars. Durant el 2017 va obrir els concerts de la gira Oronero de Giorgia i va llançar el senzill Fotogramas.

el patrimoni net de stephen collins

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Gaia Gozzi ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Gaia Gozzi. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Gaia Gozzi en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El 2019 va ser escollida per a la dinovena edició del talent show Amici di Maria De Filippi. El cantant va escriure i compondre diverses cançons durant el programa, incloses en l'àlbum Genesi, publicat el 20 de març de 2020 per Sony Music. L’àlbum va debutar al número 15 de la llista de Fimi, assolint la cinquena posició després de la victòria del cantant del talent show. El senzill promocional, Chega, va arribar al número 11 de les llistes de singles italians. El 22 d'abril es va anunciar la reedició de l'àlbum en format físic, titulat Nuova Genesi.

Valor net de Gaia Gozzi

Gaia Gozzi és un dels cantant de pop més ric i apareix al cantant de pop més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Gaia Gozzi el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Gaia Gozzi Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Cantant de pop
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va créixer a Reggio Emilia, Itàlia.

El 2019 va ser escollida per a la dinovena edició del talent show Amici di Maria De Filippi. El cantant va escriure i compondre diverses cançons durant el programa, incloses en l'àlbum Genesi, publicat el 20 de març de 2020 per Sony Music. L’àlbum va debutar al número 15 de la llista de Fimi, assolint la cinquena posició després de la victòria del cantant del talent show. El senzill promocional, Chega, va arribar al número 11 de les llistes de singles italians. El 22 d'abril es va anunciar la reedició de l'àlbum en format físic, titulat Nuova Genesi.

valor net de bankrol hayden

Es va fer famosa per guanyar la dinovena edició del talent show Amici di Maria De Filippi el 2020 i per ser la subcampiona de la desena edició de la versió italiana de X Factor el 2016.

Gaia Gozzi Alçada

Alçada de Gaia Gozzi No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Gaia Gozzi
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Després d’aparèixer a X Factor, va llançar el seu primer senzill oficial New Dawn.

Amb qui surt Gaia Gozzi?

Segons els nostres registres, Gaia Gozzi és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Gaia Gozzi’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Gaia Gozzi. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Gaia Gozzi.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de cantant de pop més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Itàlia . Gaia Gozzi celebra l’aniversari el 29 de setembre de cada any.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.