Rayanne Vanessa

Exploreu el valor net de Rayanne Vanessa, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Rayanne Vanessa va néixer el 29 de setembre de 1993 al Brasil. Cantant que es va convertir en una estrella del gospel brasiler amb èxits com 'O Imutável', 'Quem Me Ver Cantando' i 'Tá Cancelado o Funeral'. Es va relacionar fortament amb l'església de l'Assemblea de Déu.

Lisa Knowles

Exploreu el valor net de Lisa Knowles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Lisa Knowles va néixer el 29 de setembre de 1983 als Estats Units. Cantant de gospel i membre del quartet, els Brown Singers. Van saltar a la fama per l'àlbum, The Evolution Continues, que va aterrar al número dos de la llista d'àlbums Gospel de Billboard.

Thalles Roberto

Exploreu el valor net de Thalles Roberto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Thalles Roberto va néixer el 8 de novembre de 1977 al Brasil. Cantant i guitarrista la dedicació del qual a la fe protestant es pot escoltar en estrenes com Na Sala do Pai (2009) i As Canções Que Eu Canto Pra Ela (2015). Abans de la seva carrera en solitari, va ser membre de la banda brasilera de pop-rock Jota Quest.

Judith Christie McAllister

Exploreu el valor net de Judith Christie McAllister, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Judith Christie McAllister va néixer el 29 de setembre de 1963 als Estats Units. Cantant de gospel nord-americà conegut per àlbums com Raise the Praise de 2003 i Sound the Trumpet de 2011. També va protagonitzar la pel·lícula Judith Christie McAllister: In His Presence.

Cissy Houston

Exploreu el valor net de Cissy Houston, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cissy Houston va néixer el 30 de setembre de 1933 als Estats Units. La cantant de gospel va cantar còpia de seguretat per a artistes com Elvis Presley i Aretha Franklin. Houston va rebre múltiples honors, inclosos dos premis Grammy.

ull Ade

Exploreu el valor net d'Ojo Ade, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantant de gospel Ojo Ade va néixer el 10 d'octubre de 1959 a Nigèria.

Hi ha l'Ehi

Exploreu el valor net d'Ada Ehi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa cantant de gospel Ada Ehi va néixer el 18 de setembre de 1987 a Nigèria.

Kunle Ajayi

Exploreu el valor net de Kunle Ajayi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant de gospel Kunle Ajayi va néixer el 16 de juny de 1964 a Nigèria.

Vestal Goodman

Exploreu el valor net de Vestal Goodman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Vestal Goodman va néixer el 13 de desembre de 1929 als Estats Units. Cantant d'Alabaman del gènere Southern Gospel que va liderar una carrera exitosa de més de cinquanta anys. Se la recorda millor per cançons com It'll All Be Over But the Shoutin'.

Timothy Wright

Exploreu el valor net de Timothy Wright, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Timothy Wright va néixer el 17 de juny de 1947 als Estats Units. Ministre i vocalista de gospel que va ser nominat als premis Grammy el 1994 i el 1999. Va publicar nombrosos àlbums al llarg de la seva carrera, incloent Hallelujah Is Highest Praise (el 1987), que va arribar al quart lloc de la llista dels millors àlbums de gospel dels Estats Units.

Abel Zavala

Exploreu el valor net d'Abel Zavala, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Abel Zavala va néixer el 22 de gener de 1978 a Mèxic. Cantant i compositor de gospel conegut per cançons com 'Jesús Mi Fiel Amigo' i 'El Padre que Siempre Soñé'. Va obtenir per primera vegada l'atenció nacional quan Jesús Adrián Romero el va sentir cantar i li va donar l'oportunitat de produir un disc. Van llançar un duet junts anomenat 'Enamorame'.

Marilia Melo

Exploreu el valor net de Marilia Melo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Marilia Melo va néixer el 26 de febrer de 1981 al Brasil. Cantant de gospel i intèrpret de música cristiana que és més coneguda per les cançons 'Blessed are the Merful', 'The Women's Rosary' i 'Who Will Prevent?'

Sam Katina

Exploreu el valor net de Sam Katina, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sam Katina va néixer l'1 de novembre de 1967 als Estats Units. Cantant de gospel i membre del grup de música cristiana contemporània The Katinas amb els seus quatre germans. Ell i els seus germans han tingut èxit a través de cançons com 'The Katinas', 'Destiny' i 'Timeless', que han encapçalat les llistes Billboards Top Contemporary Christian i Heatseekers.

Jenna Winders Barrientes

Exploreu el valor net de Jenna Winders Barrientes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Jenna Winders Barrientes va néixer el 25 de desembre de 1988 als Estats Units. Líder de Worship i un dels vocalistes principals d'Elevation Worship, una banda cristiana contemporània nascuda a Elevation Church a Charlotte, Carolina del Nord.

Dionne Warwick

Exploreu el valor net de Dionne Warwick, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Dionne Warwick va néixer el 12 de desembre de 1940 als Estats Units. Cantant que estava en col·laboració amb Burt Bacharach i que també era portaveu de Psychic Friends.

Jermaine Dolly

Exploreu el patrimoni net de Jermaine Dolly, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Jermaine Dolly va néixer el 8 de març de 1987 als Estats Units. Cantant, compositor i productor de gospel que és més conegut pel seu àlbum de llargmetratge The Dolly Express, que es va publicar el 19 de maig de 2017 i apareix a Itunes, Spotify i una varietat d'altres llocs web de música.

Cynthia Clawson

Exploreu el valor net de Cynthia Clawson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cynthia Clawson va néixer l'11 d'octubre de 1948 als Estats Units. Cantant de gospel guanyador del premi Dove i Grammy que va llançar l'àlbum Always el 2009.

Helena Tannure

Exploreu el valor net de Helena Tannure, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Helena Tannure va néixer el 27 de juny de 1967 al Brasil. Cantautora cristiana que s’ha fet coneguda al llarg de gairebé dues dècades de carrera per discos d’èxit com Exaltado i Preciso de Ti.

Frank Edward Wilson

Exploreu el valor net de Frank Edward Wilson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Frank Edward Wilson va néixer el 5 de desembre de 1940 als Estats Units. Compositor i productor que va debutar artistes com The Supremes, The Miracles i The Temptations amb Motown Records.

Mike Abdul |

Exploreu el valor net de Mike Abdul, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mike Abdul va néixer el 12 de febrer de 1977 a Nigèria. El famós cantant de gospel nigerià que va entrar en el punt de mira després del llançament dels àlbums Good 2 Go, Korede i Grateful. El seu talent li va guanyar el City People Music Award 2018 a l'artista gospel de l'any.