Grover Norquist

DADES RÀPIDES
Data de naixement 19 d'octubre de 1956
Lloc de naixement Sharon
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 65 anys, 0 mesos, 11 dies
Horòscop Capricorn

Compte enrere d'aniversari de Grover Norquist

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Grover Norquist, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Grover Norquist? Amb qui està trobant Grover Norquist ara i quants diners té Grover Norquist?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Samah Norquist
Nens Grace Norquist, Giselle Norquist

Biografia de Grover Norquist

Grover Norquist és un famós Lobbyista , que va néixer el 19 d'octubre de 1956 en Estats Units . Grover Glenn Norquist (nascut el 19 d'octubre de 1956) és un activista polític nord-americà i defensor de la reducció d'impostos que és fundador i president de Americans for Tax Reform, una organització que s'oposa a tots els augments d'impostos. Republicà, és el principal promotor del Taxpayer Protection Pledge, un compromís signat pels legisladors que accepten oposar-se a l'augment de les taxes marginals de l'impost sobre la renda per a persones i empreses, així com a reduccions o eliminacions netes de deduccions i crèdits sense un impost reduït equivalent. taxa. Abans de les eleccions de novembre de 2012, el compromís va ser signat pel 95% de tots els membres republicans del Congrés i tots els candidats excepte un per a la nominació presidencial republicana de 2012. Segons Astròlegs, Grover Norquist signe del zodíac és Capricorn .

Norquist va ser fonamental per aconseguir el primer suport per a la campanya presidencial del llavors governador de Texas George W. Bush, actuant com el seu enllaç no oficial amb el moviment conservador. Va fer campanya per Bush tant el 2000 com el 2004. Després de les primeres eleccions de Bush, Norquist va ser una figura clau implicada en l'elaboració de les retallades d'impostos de Bush. John Fund, del Wall Street Journal, va batejar Norquist com la Grand Central Station del conservadorisme i va dir a The Nation: No és discutible que Norquist va ser la clau del sorprenent nivell de suport de la campanya de Bush dels conservadors del moviment l'any 2000.valor net de deborah kerr

A principis de la seva carrera, Norquist va ser director executiu tant de la Unió Nacional de Contribuents com del Col·legi Nacional de Republicans, ocupant ambdós càrrecs fins a 1983. Va exercir com a economista i redactor de discursos en cap a la Cambra de Comerç dels Estats Units de 1983 a 1984.

Norquist va ser catalogat com un dels cinc líders principals del moviment conservador post-Goldwater per Nina Easton al seu llibre de 2000, Gang of Five. Treballant amb l'eventual orador Newt Gingrich, Norquist va ser un dels coautors del Contracte amb Amèrica de 1994, i va ajudar a reunir els esforços de base, que Norquist va narrar més tard al seu llibre Rock the House. Norquist també va exercir com a membre del personal de campanya als Comitès de la Plataforma Republicana de 1988, 1992 i 1996.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Grover Norquist ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Grover Norquist no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Grover Norquist en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Norquist s'ha descrit a si mateix com un metodista de pa blanc avorrit. El 2004, als 48 anys, es va casar amb un musulmà palestí anomenat Samah Alrayyes, un especialista en relacions públiques de Kuwait que abans era director de l'Institut Islàmic de Lliure Mercat i especialista a l'Oficina d'Afers Legislatius i Públics de l'Agència dels Estats Units per al Desenvolupament Internacional (USAID). ). La parella ha adoptat dos fills, ambdues noies, una de les quals va ser adoptat de la ciutat de Betlem.

Valor net de Grover Norquist

Grover és un dels Lobbyista més ric i figura al Lobbyist més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Grover Norquist el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Grover Norquist
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Lobbyista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Norquist va créixer a Weston, Massachusetts. És fill de Carol (de soltera Lutz) i Warren Elliott Norquist (vicepresident de Polaroid Corporation), i és d'ascendència sueca. El seu germà, David Norquist, ha ocupat càrrecs alts en administracions republicanes tant al Departament de Defensa dels Estats Units com al Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units. Norquist es va involucrar amb la política a una edat primerenca quan es va oferir voluntari per a la campanya de Nixon de 1968, ajudant-se a treure els esforços de vot. Es va graduar a la Weston High School i es va matricular a la Universitat de Harvard el 1974, on va obtenir el seu A.B. i titulacions de M.B.A.

Norquist s'ha descrit a si mateix com un metodista de pa blanc avorrit. El 2004, als 48 anys, es va casar amb un musulmà palestí anomenat Samah Alrayyes, un especialista en relacions públiques de Kuwait que abans era director de l'Institut Islàmic de Lliure Mercat i especialista a l'Oficina d'Afers Legislatius i Públics de l'Agència dels Estats Units per al Desenvolupament Internacional (USAID). ). La parella ha adoptat dos fills, ambdues noies, una de les quals va ser adoptat de la ciutat de Betlem.

El 2004, Norquist va ajudar el governador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger amb el seu pla per privatitzar el sistema CalPERS. A les primàries republicanes de Virgínia del 2005, Norquist va encoratjar la derrota d'una sèrie de legisladors que van votar per impostos més alts.

Grover Norquist Altura

L'alçada de Grover Norquist No està disponible ara mateix. Grover pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Grover Norquist
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Norquist va viatjar a diverses zones de guerra per ajudar a donar suport als exèrcits guerrillers antisoviètics a la segona meitat de la dècada de 1980. Va treballar amb una xarxa de suport als esforços d'Oliver North amb els Contras nicaragüencs i altres insurgències, a més de promoure el suport dels Estats Units a grups com el RENAMO de Moçambic i l'UNITA de Jonas Savimbi a Angola i ajudar a organitzar forces antisoviètiques a Laos. El 1985, va assistir a una conferència a Sud-àfrica patrocinada per empreses sud-africanes anomenada Youth for Freedom Conference, que pretenia reunir els conservadors nord-americans i sud-africans per acabar amb el moviment anti-apartheid. Norquist va representar el govern France-Albert Rene de les Seychelles com a lobbyista des de 1995 fins a 1999. Els esforços de Norquist van ser objecte de l'article de 1997 de Tucker Carlson a The New Republic, What I sold at the revolution.

Norquist va publicar Leave Us Alone: ​​Getting the Government's Hands Off Our Money, Our Guns, Our Lives, el 2008. El 2012, va publicar Debacle: Obama's War on Jobs and Growth and What We Can Do Now to Regain Our Future, amb John R. Lott, Jr. Ha servit com a columnista mensual de política i editor col·laborador a The American Spectator.

Amb qui està sortint Grover Norquist?

Segons els nostres registres, Grover Norquist és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A partir del juny del 2021, Grover Norquist's no està sortint amb ningú.

el patrimoni net de Paul Winfield
Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Grover Norquist. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Grover Norquist!

Segons unes memòries del 2011 de l'antic lobbyista Jack Abramoff, Norquist va ser un dels primers contactes importants d'Abramoff amb el partit republicà. Norquist i Americans for Tax Reform també es van esmentar en el testimoni del Senat relacionat amb l'escàndol del lobby de l'Índia Jack Abramoff que va donar lloc a una declaració de culpabilitat per part d'Abramoff el 2006 de tres delictes criminals d'estafa a tribus índies americanes i corrupció de funcionaris públics. Els registres publicats pel Comitè d'Afers Indis del Senat al·leguen que l'ATR va servir de conducte per als fons que provenien dels clients d'Abramoff per finançar subrepticiament campanyes de lobby de base. Norquist ha negat que hagi fet res dolent i no ha estat acusat de cap delicte.

Dades i curiositats

Grover classificat a la llista de Lobbyista més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Grover Norquist celebra l'aniversari el 19 d'octubre de cada any.

Norquist és membre dels consells d'administració de nombroses organitzacions, com ara la National Rifle Association, la American Conservative Union, el Hispanic Leadership Fund, el Indian-American Republican Caucus i ParentalRights.org, una organització que vol afegir una esmena dels drets dels pares a la Constitució dels Estats Units. El 2010, Norquist es va unir al consell assessor de GOProud, una organització política que representava lesbianes, gais, bisexuals i conservadors transgènere i els seus aliats, per la qual cosa va ser criticat pel Family Research Council. Norquist també forma part d'un comitè assessor de sis persones que nomena la Persona de l'Any de la revista Time.

quants anys té Ashley Black

El novembre de 2011, el líder de la majoria del Senat Harry Reid (D-NV) va culpar la influència de Norquist de la manca de progrés del Comitè selecte conjunt sobre la reducció del dèficit, afirmant que Grover Norquist dirigeix ​​els republicans del Congrés com a titelles. Estan donant discursos que hauríem de comprometre el nostre dèficit, però mai no comprometen Grover Norquist. Ell és el seu líder. Atès que la promesa de Norquist vincula els signants a acords oposats a la reducció del dèficit que incloguin qualsevol element d'augment dels ingressos fiscals, alguns falcons del dèficit republicans ara retirats del càrrec han afirmat que Norquist s'ha convertit en un obstacle per a la reducció del dèficit. L'antic senador republicà Alan Simpson (R-WY), copresident de la Comissió Nacional de Responsabilitat i Reforma Fiscals, ha estat especialment crític, descrivint la posició de Norquist com a [s]in impostos, en qualsevol situació, fins i tot si el vostre país va a l'infern. .

Norquist és més conegut per fundar Americans for Tax Reform (ATR) el 1985, cosa que diu que es va fer a petició del llavors president Ronald Reagan. En referència a les activitats de Norquist com a cap de l'ATR, Steve Kroft, en un episodi de 60 minuts que es va emetre el 20 de novembre de 2011, va afirmar que Norquist ha estat responsable, més que ningú, de reescriure el dogma del Partit Republicà.

Les eleccions del 6 de novembre de 2012 van provocar una disminució del nombre de signants del Compromís de Protecció del Contribuent tant a la cambra alta com a la baixa del 113è Congrés: de 41 a 39 al Senat, i de 238 a menys de... 218 a la Cambra de Representants. Segons el periodista Alex Seitz-Wald, les pèrdues a les eleccions per part dels partidaris de Norquist i el penya-segat fiscal han envalentonat i han fet més crítics de Norquist.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.