Jan Jutte

Exploreu el valor net de Jan Jutte, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós il·lustrador Jan Jutte va néixer l'1 d'octubre de 1953 als Països Baixos.

Janice Nadeau

Exploreu el valor net de Janice Nadeau, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa il·lustradora Janice Nadeau va néixer el 31 de desembre de 1977 al Canadà.

Seizo Watase

Exploreu el valor net de Seizo Watase, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós il·lustrador Seizo Watase va néixer el 15 de febrer de 1945 al Japó.

Camilla d'Errico

Exploreu el valor net de Camilla d'Errico, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Camilla d'Errico va néixer el 30 de setembre de 1980 al Canadà. Bella artista i il·lustradora de còmics coneguda per les seves il·lustracions de personatges infantils de somni. Ha escrit diversos mangas originals i ha treballat en altres còmics com Burn, Tanpopo i més.

Jada Rowland

Exploreu el valor net de Jada Rowland, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa il·lustradora Jada Rowland va néixer el 23 de febrer de 1943 als Estats Units.

Ilon Wikland

Exploreu el valor net d’Ilon Wikland, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós il·lustrador Ilon Wikland va néixer el 5 de febrer de 1930 a Estònia.

Inge Grødum

Exploreu el patrimoni net d’Inge Grødum, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa il·lustradora Inge Grødum va néixer el 13 d'agost de 1943 a Noruega.

Morten M. Kristiansen

Exploreu el valor net de Morten M. Kristiansen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós il·lustrador Morten M. Kristiansen va néixer el 30 de març de 1948 a Noruega.

Rotraut Susanne Berner

Exploreu el valor net de Rotraut Susanne Berner, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa il·lustradora Rotraut Susanne Berner va néixer el 26 d'agost de 1948 a Alemanya.

Charlotte Dean

Exploreu el patrimoni net de Charlotte Dean, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Charlotte Dean va néixer el 29 de setembre de 1982 als Estats Units. Dean va néixer el 29 de setembre de 1982 a Los Angeles, Califòrnia. a Tracy Newman i James F. Dean, actor, fotògraf i dissenyador gràfic. També és neboda de l'humorista, actriu, artista de veu, escriptora i membre del repartiment original de SNL de Laraine Newman. Va créixer envoltada d’arts escèniques, passant gran part del seu temps com a nena a la companyia d’improvisació i esbossos i a l’escola The Groundlings veient a la seva mare actuant i ensenyant amb la companyia formada per Gary Austin el 1974.

Mari Andreu

Exploreu el valor net de Mari Andrew, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mari Andrew va néixer el 29 de setembre de 1987 als Estats Units. Escriptora i il·lustradora els còmics còmics i relacionats de la qual li han fet guanyar més d'1,1 milions de fans a Instagram. El seu treball ha aparegut en publicacions com BuzzFeed, Bustle i fins i tot Business Insider.

Àlex Maleev

Exploreu el valor net d'Alex Maleev, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Alex Maleev va néixer el 30 de setembre de 1971 a Bulgària.

Els McClaines

Exploreu el valor net de Les McClaine, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa il·lustradora Les McClaine va néixer el 30 de setembre de 1977 als Estats Units.

Des d’Alali

Exploreu el valor net de Mai Alali, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Mai Alali va néixer el 30 de setembre de 1999 als Emirats Àrabs Units. Artista i aspirant a animadora que ha guanyat fama exhibint el seu treball a Instagram. Ha guanyat més de 80.000 seguidors a la plataforma.

Eduardo Vieira

Exploreu el patrimoni net d'Eduardo Vieira, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Eduardo Vieira va néixer l’1 d’octubre de 1980 al Brasil. Artista autònom especialitzat en disseny i il·lustració de personatges 2D que compartiria el seu treball a Instagram i Tumblr. També va vendre la seva obra a través de Big Cartel.

Llibre de Sharon

Exploreu el valor net de Sharon Buch, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sharon Buch va néixer el 30 de setembre de 1991 a Alemanya. Artista i il·lustradora autònoma coneguda pels seus retrats de tinta de colors que presenten una combinació de gràfics futuristes amb imatges steampunk. També és coneguda pels seus retrats inspirats en l'anime que comparteix amb els seus més de 140.000 seguidors d'Instagram.

Doki Rosi

Exploreu el valor net de Doki Rosi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Doki Rosi va néixer el 29 de setembre de 1993 al Brasil. Il·lustrador brasiler i dibuixant de còmics conegut per utilitzar la pintura SAI i Photoshop per crear il·lustracions digitals. Comparteix els seus dissenys conceptuals i il·lustracions de colors inspirats a Disney a través d'Instagram per als seus més de 50.000 seguidors.

Pèrdua de l'abadia

Exploreu Abbey Perdent valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Abbey Lossing va néixer el 30 de setembre de 1991 als Estats Units. Il·lustrador social i polític les obres d'art del qual es van poder veure en un compte d'Instagram amb el mateix títol. Va guanyar 310.000 seguidors.

Vincent Waller

Exploreu el valor net de Vincent Waller, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós il·lustrador Vincent Waller va néixer el 30 de setembre de 1960 als Estats Units.

Ann-Sophie Qvarnstrom

Exploreu el patrimoni net d'Ann-Sophie Qvarnstrom, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa il·lustradora Ann-Sophie Qvarnstrom va néixer el 26 de juliol de 1958 a Suècia.