Lauren Simpson

Exploreu el valor net de Lauren Simpson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Lauren Simpson va néixer el 29 de setembre de 1990 a Austràlia. Model de fitness australià i WBFF Pro darrere de la marca Lauren Simpson Fitness on ofereix entrenament personal en línia. Ha guanyat un nombre important de seguidors a Instagram compartint el seu viatge personal i estil de vida amb els seus 1,9 milions de seguidors.

Arat Hosseini

Exploreu el valor net d’Arat Hosseini, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Arat Hosseini va néixer el 30 de setembre de 2013 a l’Iran. Estrella d’Instagram que ha atret més de 4,3 milions de seguidors al seu compte arat.gym. També és un gimnasta amb talents especials en flip i divisions tan jove.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Fabio Ramon Meza

Exploreu el valor net de Fabio Ramon Meza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Fabio Ramon Meza va néixer l'1 d'octubre de 1990 als Estats Units. Productor de contingut que se centra principalment en la videografia de futbol i altres reportatges esportius. Els seus anys en el negoci li han guanyat més de 40.000 seguidors a Instagram.

Busra Cam

Exploreu el valor net de Busra Cam, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Busra Cam va néixer el 29 de setembre de 1986 a Turquia. Estrella, model i actriu turca d’Instagram, coneguda per compartir una àmplia gamma de fotos de models amb bells telons de fons de l’oceà i altres paisatges interiors i urbans per a més de 40.000 seguidors. També és reconeguda per haver interpretat a Gonca a la sèrie de televisió Sahsiyet.

Alba Bort

Exploreu el valor net d'Alba Bort, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Alba Bort va néixer el 30 de setembre de 1995 a Espanya. Personalitat a Instagram destacada per les seves històries i publicacions relacionades amb la moda que li han fet guanyar més de 30.000 seguidors.

Bella Ashlynn

Exploreu el valor net de Bella Ashlynn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Bella Ashlynn va néixer el 29 de setembre de 1995 als Estats Units. Estrella de les xarxes socials coneguda principalment pels seus comptes d'Instagram i Twitter, on documenta la vida quotidiana. També va tenir èxit a Vine, amb més de dos milions de bucles.

Ximena Covarrubias

Exploreu el valor net de Ximena Covarrubias, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Ximena Covarrubias va néixer l’1 d’octubre de 1995 a Mèxic. Estrella mexicana de xarxes socials famosa pel seu compte d’Instagram ximenacov. Hi ha aconseguit una gran popularitat pel seu modelatge físic sovint en roba interior, al costat de vinyetes i consells curts d’entrenament.

AshleyShiee

Exploreu el valor net d’AshleyShiee, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa AshleyShiee va néixer el 30 de setembre de 1996 als Estats Units. Estrella de les xarxes socials més popular a Instagram, on té més de 10.000 seguidors. També se sap que transmet videojocs a Twitch.

Jazzmyne Robbins

Exploreu el valor net de Jazzmyne Robbins, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jazzmyne Robbins va néixer l'1 d'octubre de 1990 als Estats Units. Model de moda més gran que es va convertir en una sensació de les xarxes socials després de debutar a la passarel·la durant la Setmana de la Moda de Nova York. Va aparèixer en mitjans de comunicació en línia com BuzzFeed, Greatist i Today per la seva inspiradora història com a model més gran.

Dayana Crunk

Exploreu el valor net de Dayana Crunk, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Dayana Crunk va néixer l'1 d'octubre de 1998 a Ucraïna. Proclamada com a model alternativa, és una influencer gòtica d'Instagram les imatges de modelatge d'autoretrats li han fet guanyar més de 180.000 seguidors.

Yarden Nathan

Exploreu el patrimoni net de Yarden Natan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Yarden Natan va néixer el 30 de setembre de 1994 a Israel. Estrella israeliana d’Instagram les fotos de la seva moda, bellesa i viatges han acumulat els seus 40.000 seguidors.

Jenna Bandy

Exploreu el valor net de Jenna Bandy, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Jenna Bandy va néixer el 29 de setembre de 1992 als Estats Units. Estrella de les xarxes socials i entrenadora de bàsquet que ha guanyat popularitat pel seu compte d’Instagram JennaBandy21. Hi ha guanyat popularitat per la seva fotografia de vida personal.

val Degenaro

Exploreu el valor net de Vale Degenaro, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vale Degenaro va néixer l'1 d'octubre de 1979 a l'Argentina. Estrella argentina d’Instagram, més coneguda per les seves fotografies d’estil de vida, modelatge i vida nocturna. Ha guanyat més de 220.000 seguidors a la seva pàgina d’Instagram.

De_isabella

Exploreu el valor net de De_isabella, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa De_isabella va néixer l'1 d'octubre de 2001 a Xile. Influenciadora de xarxes socials i model d'Instagram, coneguda per compartir fotos de moda i estil de vida al seu compte homònim. Ha aconseguit més de 90.000 seguidors a la plataforma.

Jeison Copete

Exploreu el valor net de Jeison Copete, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Jeison Copete va néixer l’1 d’octubre de 1994 a l’Argentina. Sensació de comèdia a Instagram amb un compte anomenat copete, que ha aconseguit més d’un milió de seguidors. També actuaria en directe com a part de grups de comèdia.

Fit Judi

Exploreu el valor net de Fit Judi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Fit Judi va néixer el 29 de setembre de 1989 a Alemanya. Model i personalitat d’Instagram coneguda per publicar fotos de fitness, roba de bany i estil de vida al seu compte de fitjudi. Ha acumulat més de 170.000 seguidors a la plataforma.

Leticia Daniela Geromel

Exploreu Leticia Daniela Geromel patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Leticia Daniela Geromel va néixer el 30 de setembre de 1997 al Brasil. Estrella de les xarxes socials que ha guanyat fama pel seu compte d’Instagram leticiadaniela_. Ha guanyat una gran popularitat pel seu model casual i elegant de moda i bikini, que sovint mostra el seu físic curvaci i musculós juntament amb els blogs d’estil de vida i aventures.

Arantzazu Alzerreca

Exploreu el valor net d'Arantzazu Alzerreca, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Arantzazu Alzerreca va néixer el 30 de setembre de 1999 a Xile. Estrella xilena d'Instagram que publica principalment contingut de modelatge, viatges i fitness al seu compte d'arantzazuiac. Ha acumulat més de 30.000 seguidors al seu Instagram.

Nrdyh

Exploreu el valor net de Nrdhyh, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Nrdhyh va néixer el 30 de setembre del 2000 als Emirats Àrabs Units. La superestrella social més reconeguda pels selfies, l’estil i altres fotografies de la vida quotidiana publicades a més de 250.000 fans d’Instagram. També té un gran seguiment musical.ly i és coneguda per publicar vídeos de sincronització de llavis.