Iris Haussler

Exploreu el valor net d'Iris Haussler, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa artista d'instal·lacions Iris Haussler va néixer el 6 d'abril de 1962 a Alemanya.

Acció Aladogan

Exploreu el valor net d'Eylem Aladogan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions Eylem Aladogan va néixer el 24 d'octubre de 1975 als Països Baixos.

Roberta Allen

Exploreu el valor net de Roberta Allen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa artista d'instal·lacions Roberta Allen va néixer el 6 d'octubre de 1945 als Estats Units.

Gerald Clarke

Exploreu el patrimoni net de Gerald Clarke, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions Gerald Clarke va néixer el 24 de febrer de 1967 als Estats Units.

Bonnie Devine

Exploreu el valor net de Bonnie Devine, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa artista d’instal·lacions Bonnie Devine va néixer el 12 d’abril de 1952 al Canadà.

Jason Rhoades

Exploreu el valor net de Jason Rhoades, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions Jason Rhoades va néixer el 9 de juliol de 1965 al Regne Unit.

Xan Palay

Exploreu el valor net de Xan Palay, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions Xan Palay va néixer el 10 de juny de 1970 als Estats Units.

Llevat vermell

Exploreu el valor net de Rotem Reshef, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós artista d’instal·lacions Rotem Reshef va néixer el 28 de maig de 1964 a Israel.

Michael Jones McKean

Exploreu el valor net de Michael Jones McKean, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions Michael Jones McKean va néixer el 2 de març de 1976 als Estats Units.

James Robert Ford

Exploreu el valor net de James Robert Ford, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós artista instal·lador James Robert Ford va néixer el 6 de maig de 1980 al Regne Unit.

James Falk

Exploreu el valor net de James Falk, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista d'instal·lacions James Falk va néixer l'1 de maig de 1954 als Estats Units.

Yazmany Arbreda

Exploreu el valor net de Yazmany Arboleda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Yazmany Arboleda va néixer el 7 de maig de 1981 a . L'influent dissenyador de moda japonès Issey Miyake va presentar 'New Vitruvians', la primera exposició individual d'art d'Arboleda a la ciutat de Nova York, el maig de 2007. L'exposició va viatjar a la galeria Imagination de Londres la tardor d'aquell any. A l'exposició de Londres, els nous 'vestits de bola' fets de més de 10.000 boles boges dissenyats per Arboleda van debutar al llarg dels 'retrats de boles'.

Tay Bee Aye

Exploreu el valor net de Tay Bee Aye, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Tay Bee Aye va néixer el 28 de febrer de 1958 a Singapur. Nascuda el tercer de set fills, la passió de Tay per l’art estava molt a la sang des de petit. Com que no es podia permetre l’educació artística, l’art es va fer enrere i es va unir a la força de treball poc després d’acabar els exàmens de nivell GCE O de Cambridge, per ajudar a mantenir la seva família. Durant la seva carrera, va tenir oportunitats de fer motxilla i viatjar a altres països. Amb cada experiència de viatge de vida i cultura diferents, la seva crida es fa més forta. El 1997, Tay va deixar la seva feina com a executiva de comptes per estudiar art a temps complet al Lasalle-SIA College of the Arts, amb la beca Georgette Chen Art finançada pel College. Des que es va graduar el 1999, Tay va participar en moltes activitats i festivals artístics, com ara els projectes del Festival d'Art del 2000 i el 2004 al moll de Clifford per a 'Tracking Time' i la Central elèctrica de St James per a l'exposició 'Reconstrucció d'una ciutat'. Tay també havia rebut dues mencions honorífiques al Philip Morris Singapore Art Award el 2002 i el 1999, i un premi d’elogi al concurs d’art de Singapore Power Ltd el 1998.

Scott Donohue

Exploreu el valor net de Scott Donohue, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Scott Donohue va néixer el 19 d'agost de 1982 a . Scott Donohue (nascut el 19 d'agost de 1982 a Newcastle upon Tyne) és un artista contemporani anglès que utilitza una àmplia gamma de mitjans per celebrar i criticar l'edat moderna. La seva obra abasta una varietat de formes, com ara instal·lacions artístiques, tècniques mixtes, pintura i projectes interactius en línia. Combina tècniques artístiques amb mitjans digitals per crear un estil complex i vibrant. L'artista descriu la seva obra com Un riure i plorar simultanis en els temps moderns. El treball de Donohue és sovint satíric, es burla de l'obsessió de la societat per la tecnologia, alhora que celebra el potencial de les ciències per tenir un impacte positiu en el futur de la humanitat.

Lycia Trouton

Exploreu el valor net de Lycia Trouton, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Lycia Trouton va néixer el 8 de març de 1967 al Canadà. Lycia Danielle Trouton (nascuda el 8 de març de 1967) és una artista canadenca-australiana-irlandesa. Va néixer a Belfast, Irlanda del Nord, i va créixer a Vancouver, Colúmbia Britànica, Canadà. Després d'una carrera inicial com a artista de la Terra o la Terra, es va convertir en una artista pública amb encàrrecs a Seattle, Washington, EUA i després va adquirir una importància artística internacional (comissariada per Sarat Maharaj) amb el seu artista post-conflicte post-colonial testimoni / projecte de pau: The Linen Memorial. Trouton ha realitzat conferències visitants o ha realitzat presentacions en diverses institucions d'educació superior, inclosa la Malmo Art School de la Universitat de Lund, FLACSO Equador, la Universitat de Tasmania i el Sheridan College de Toronto.

Ingo Nussbaumer

Exploreu el patrimoni net d’Ingo Nussbaumer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Ingo Nussbaumer va néixer l’1 de gener de 1956 a Àustria. Ingo Nussbaumer (* nascut l'1 de gener de 1956 a Leibnitz) és un artista i investigador austríac.

Graham Nicholls

Exploreu el valor net de Graham Nicholls, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Graham Nicholls va néixer el 30 de juliol de 1975 al Regne Unit. Graham Nicholls (nascut el 30 de juliol de 1975 a Londres, Anglaterra) és un autor, artista d'instal·lacions i especialista en experiències fora del cos. Parla àmpliament sobre parapsicologia, ètica i art en institucions que van des del Museu de la Ciència de Londres, The Society for Psychical Research fins a la Cambridge Union Society.

Keading tardà

Exploreu el valor net de Hilja Keading, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Hilja Keading va néixer el 16 de maig de 1960 als Estats Units. Hilja Keading va néixer el 16 de maig de 1960 a Berkeley, Califòrnia. Keading va obtenir un B.F.A. el 1982 i un M.F.A. el 1986 a Escultura i Nous Gèneres per la Universitat de Califòrnia, Los Angeles.

Natalia Anciso

Exploreu el valor net de Natalia Anciso, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Natalia Anciso va néixer el 25 de març de 1985 als Estats Units. Anciso investiga arts vernacles com el pan art, el mocador que es creu que va sorgir dels presoners chicans a la dècada de 1940 i el teixit maia brodat huipil que portaven les dones indígenes al sud i centre d’Amèrica. Aquestes formes d’art es reconfiguren per explicar històries contemporànies de la vida a la frontera entre Texas i Mèxic. Utilitzant ploma, llapis i pintura sobre tèxtils domèstics com mocadors, fundes de coixins i llençols, l’obra d’Anciso examina les lluites psico-polítiques de la vida al llarg de La Frontera. Entre els temes específics s’inclouen els linxaments de mexicans i tejanos a Texas dels Texas Rangers, com es desprèn de la seva sèrie Pinches Rinches, que es basa tant en referències històriques com en històries de la seva família a la vall del Rio Grande.

Elana Mann

Exploreu el valor net d'Elana Mann, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Elana Mann va néixer el 26 de novembre de 1982 a . Elana Mann (nascuda el 26 de novembre de 1982) és una artista contemporània que viu i treballa a Los Angeles, Califòrnia.