Ruth Evershed

Exploreu el valor net de Ruth Evershed, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa oficial d’intel·ligència Ruth Evershed va néixer el 29 d’abril de 1970 al Regne Unit.

Gina Haspel

Exploreu el valor net de Gina Haspel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Gina Haspel va néixer l'1 d'octubre de 1956 als Estats Units. Haspel va néixer Gina Cheri Walker l'1 d'octubre de 1956 a Ashland, Kentucky. El seu pare va servir a la Força Aèria dels Estats Units. Té quatre germans.

Richard Dearlove

Exploreu el valor net de Richard Dearlove, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Richard Dearlove va néixer el 23 de gener de 1945 al Regne Unit.

Gabriel Gast

Exploreu el valor net de Gabriele Gast, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Gabriele Gast va néixer el 2 de març de 1943 a Alemanya.

Raymond Nkemdirim

Exploreu el valor net de Raymond Nkemdirim, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Raymond Nkemdirim va néixer el 14 de març de 1961 a Nigèria.

Scott F. Gran

Explora Scott F. Gran valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Scott F. Large va néixer el 22 de febrer de 1955 als Estats Units.

Keith B. Alexander

Exploreu el patrimoni net de Keith B. Alexander, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Keith B. Alexander va néixer el 2 de desembre de 1951 als Estats Units.

Christopher Steele

Exploreu el valor net de Christopher Steele, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Christopher Steele va néixer el 24 de juny de 1964 al Regne Unit. Christopher David Steele va néixer a la ciutat iemenita d'Aden (aleshores formava part de la Federació d'Aràbia del Sud), el 24 de juny de 1964. Els seus pares, Perris i Janet, s'havien conegut mentre treballaven al Met Office, el servei meteorològic nacional del Regne Unit. El seu avi patern era un miner de carbó de Pontypridd a Gal·les. Steele va passar temps creixent a Aden, les illes Shetland i Xipre, així com al Wellington College, Berkshire.

Michael S. Rogers

Exploreu el valor net de Michael S. Rogers, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oficial d'intel·ligència Michael S. Rogers va néixer el 31 d'octubre de 1959 als Estats Units.

Guanyador de la realitat

Exploreu el valor net de Reality Winner, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Reality Winner va néixer el 4 de desembre de 1991 als Estats Units. Reality Leigh Winner (nascut el 4 de desembre de 1991) és un antic especialista nord-americà en intel·ligència. El 2017, va ser acusada de 'treure material classificat d'una instal·lació governamental i enviar-lo per correu a un punt de notícies'. El material en qüestió es va originar a l'Agència de Seguretat Nacional (NSA).