Jesse Moynihan

DADES RÀPIDES
Data de naixement 4 de gener de 1978
Lloc de naixement Santa Anna
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 43 anys, 9 mesos, 24 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Jesse Moynihan

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Jesse Moynihan, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Jesse Moynihan? Amb qui té Jesse Moynihan ara i quants diners té Jesse Moynihan?

on va néixer Shanann Watts
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Jesse Moynihan

Jesse Moynihan és famós Animador , que va néixer el 4 de gener de 1978 dins Estats Units . Jesse Moynihan (nascut el 4 de gener de 1978) és un artista, compositor i director nord-americà. És conegut sobretot per ser escriptor i dibuixant de guionistes a la sèrie de televisió animada Adventure Time i com a creador de la novel·la gràfica Forming. També va llançar el curt d'animació Manly exclusivament a través de Cartoon Hangover, fet amb el seu germà Justin. Segons els astròlegs, el de Jesse Moynihan signe del zodíac és Capricorn .

Ha col·laborat amb publicacions com Philadelphia Weekly, The Philadelphia Independent, Arthur magazine, Mome, Meathaus i Vice. Jesse va col·laborar amb el novel·lista gràfic Dash Shaw al número de maig de 2010 de la revista The Believer.El 2005, Jesse va rebre la beca de la Xeric Foundation per a artistes d'autoedició de còmics. Va utilitzar els diners per autopublicar dos números de The Backward Folding Mirror.

El seu treball a Adventure Time li va guanyar una nominació als premis Emmy el 2012 per l'episodi de la tercera temporada Too Young.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Jesse Moynihan ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Jesse Moynihan no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Jesse Moynihan en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Jesse ha publicat tres sèries de novel·les gràfiques: The Backward Folding Mirror, Follow Me i Forming. A partir del febrer de 2018, la història de Forming es continua actualitzant al seu lloc web i es recull en volums a través de Nobrow Press. La formació ha rebut una bona part d'atenció crítica; Rob Clough de The Comics Journal ho va descriure com un èxit a tants nivells diferents i va elogiar la història de la sèrie i les imatges de colors vius i estranyes.

patrimoni net de jeff daniels

El valor net de Jesse Moynihan

Jesse Moynihan és un dels l'animador més ric i figura a l'animador més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Jesse Moynihan el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

valor net de l'emperador del Japó
Valor net i sou de Jesse Moynihan
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Animador
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

A l'escola secundària, Jesse va formar la banda de punk, Anal Sausage amb el seu germà i amic Dave Sausage Walling. El grup va durar entre 1993 i 1999 i va guanyar notorietat de culte entre l'escena punk underground de Filadèlfia, tocant llocs com el llegendari Stalag 13. Després que Anal Sausage es dissolgués, Jesse i Justin es van mudar a una casa al sud de Filadèlfia amb el seu amic de secundària, Brandon. Beaver, que més tard va passar a tocar a la banda mewithoutYou. Els tres van construir un estudi de gravació al seu soterrani, on practicarien i gravarien amb la seva banda Hiroshima Nagasaki. Altres bandes en què ha estat Jesse inclouen Hunson Abadeer, Ivy Labs, Wolf Vs, Kuru Kuru Pa i Hiroshima Lemon. A més, també va fer una audició com a bateria de Dr. Dog. Make A Rising és la banda més actual de Jesse i està formada pels germans Moynihan i John Heron. Els membres anteriors de Make A Rising inclouen Brandon Beaver, John Pettit, Andrew Ciccone, Nick Millevoi i Travis Woodson. Les fotos de les portades dels àlbums de la banda van ser fetes per l'amic i fotògraf Ryan Collerd. Jesse també ha contribuït a tocar el violí a bandes com Dr. Dog, Man Man, Whales & Cops i The Teeth.

Jesse ha publicat tres sèries de novel·les gràfiques: The Backward Folding Mirror, Follow Me i Forming. A partir del febrer de 2018, la història de Forming es continua actualitzant al seu lloc web i es recull en volums a través de Nobrow Press. La formació ha rebut una bona part d'atenció crítica; Rob Clough de The Comics Journal ho va descriure com un èxit a tants nivells diferents i va elogiar la història de la sèrie i les imatges de colors vius i estranyes.

Alçada de Jesse Moynihan

L'alçada de Jesse Moynihan No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Jesse Moynihan
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Jesse va anar a un internat quàquer a Westtown, Pennsilvània. Va ser aquí on Jesse i el seu germà Justin van començar el seu salt cap a majors exploracions de l'art i la música. Jesse es va graduar a la Westtown School el 1996 i va assistir a l'institut Pratt durant un any, abans de traslladar-se a Filadèlfia, Pennsilvània, per centrar-se en els seus propis esforços artístics. Més tard es va llicenciar en cinema a la Temple University.

Amb qui està sortint Jesse Moynihan?

Segons els nostres registres, Jesse Moynihan és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Al juny de 2021, Jesse Moynihan no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Jesse Moynihan. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Jesse Moynihan!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Animador més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Jesse Moynihan celebra l'aniversari el 4 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.