James Riviere

Exploreu el valor net de James Riviere, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós joier James Riviere va néixer el 7 de desembre de 1949 a Itàlia.

Mir Mohammed Raça

Exploreu el valor net de Mir Mohammed Raza, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós joier Mir Mohammed Raza va néixer el 15 de maig de 1979 a Bangladesh.

Victòria de Castellane

Exploreu el valor net de Victoire de Castellane, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Victoire de Castellane va néixer el 2 de febrer de 1962 a França. Victoire de Castellane va néixer a Neuilly-sur-Seine a la casa aristocràtica francesa de Castellane, que es remunta al segle X. L'arbre genealògic inclou prínceps regnants, bisbes, generals i nobles. Boni de Castellane (1867–1932) va ser un dandi parisenc i llegenda de la Belle Époque que es va casar amb l'hereva del ferrocarril nord-americana Anna Gould. Va ser elegit dues vegades diputat (congressista) de la regió dels Basses-Alpes de França. De Castellane va ser criada per la seva àvia materna i el seu oncle, Gilles Dufour, un dels principals ajudants de Karl Lagerfeld, primer a Fendi i després a Chanel.