Jill Whelan

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de setembre de 1966
Lloc de naixement Oakland
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 55 anys, 0 mesos, 29 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Jill Whelan

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Jill Whelan, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Jill Whelan? Amb qui surt Jill Whelan ara i quants diners té Jill Whelan?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Michael Chaykowsky, Brad St. Joan
Nens Harrison St. John, Grant Chaykowsky

Biografia de Jill Whelan

Jill Whelan és una famosa Actriu de TV , que va néixer el 29 de setembre de 1966 dins Estats Units . Estrella de finals dels anys 70 i 80, que és recordada sobretot pel seu paper de Vicki Stubing a The Love Boat . Segons els astròlegs, els de Jill Whelan signe del zodíac és lliura .

Jill Whelan (nascuda el 29 de setembre de 1966) és una actriu nord-americana. Va interpretar a Vicki Stubing, la filla del capità Stubing a la exitosa sèrie de televisió The Love Boat.Es va casar amb el seu segon marit, Michael Chaykowsky, el 2004.

el patrimoni net de jason babin

A més de protagonitzar The Love Boat, Whelan va fer nombroses aparicions en programes de televisió com Fantasy Island (dues vegades), Vegas, Trapper John, M.D., Matt Houston i Battle of the Network Stars. A finals de 1979, va interpretar el paper de Lisa Davis, pacient del cor, a Avió!

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Jill Whelan ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Jill Whelan. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Jill Whelan en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Un comercial de M&M la va fer notar pels productors i la va emetre a Friends (1979), que va ser ràpidament cancel·lada. Al mateix temps, als 11 anys, va ser escollida com a Vicki, la filla del capità Stubing, inicialment com a estrella convidada, però després va fer aparicions regulars.

Jill Whelan Patrimoni net

Jill Whelan és un dels actriu de televisió més rica i apareix a l'actriu de televisió més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Jill Whelan el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Jill Whelan Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Actriu de TV
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va començar la seva carrera televisiva amb un paper recurrent al programa de televisió Friends el 1979.

Un comercial de M&M la va fer notar pels productors i la va emetre a Friends (1979), que va ser ràpidament cancel·lada. Al mateix temps, als 11 anys, va ser escollida com a Vicki, la filla del capità Stubing, inicialment com a estrella convidada, però després va fer aparicions regulars.

A principis dels anys vuitanta, Whelan va ser portaveu nacional de la campanya antidroga Just Say No No de la primera dama Nancy Reagan.

valor net de Howard Hewett 2020

Jill Whelan Altura

Alçada de Jill Whelan No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Jill Whelan Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
També va actuar en la clàssica comèdia del 1980, Airplane!

A mitjans dels anys vuitanta, a Los Angeles, després d’haver tornat d’Anglaterra i amb el final de la sèrie The Love Boat, Whelan es va traslladar a la ciutat de Nova York i va treballar com a productora d’esdeveniments al Madison Square Garden, on va ajudar a muntar actes.

Amb qui surt Jill Whelan?

Segons els nostres registres, Jill Whelan és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Jill Whelan’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Jill Whelan. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Jill Whelan.

El 1999, Whelan va deixar d'actuar i va començar a treballar com a productor d'investigació a l'estació de televisió de Los Angeles KCOP i va continuar com a amfitrió de programes de ràdio per a la ràdio 1210 WPHT.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de actriu de televisió més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Jill Whelan celebra el seu aniversari el 29 de setembre de cada any.

Whelan va conèixer el seu primer marit, Brad St. John, com a productor associat d'UPN News a Los Angeles, poc després de deixar el Madison Square Garden. Es van casar el desembre de 1993. Poc després del seu casament, es va quedar embarassada del seu primer fill, Harrison.

El 25 de novembre del 2001, Whelan va aparèixer en un episodi de The Weakest Link, un programa de jocs trivia organitzat per Anne Robinson. Whelan va competir contra altres estrelles de televisió de famosos, inclosos Mackenzie Phillips, Nell Carter, Cindy Williams, Joan Van Ark, Erin Moran, Erik Estrada i Fred Re-run Berry. Va sobreviure als altres, guanyant 57.000 dòlars per la seva caritat.

valor net de Scotty Bowman

De tornada a la costa est, es va casar amb el seu segon marit, John Chaykowsky, l'abril del 2004. El seu segon fill, Grant, va néixer el 2006. El 2014, Whelan va demanar el divorci de Chaykowsky i es va traslladar a Los Angeles el 2012, on viu. i cria els seus dos fills.

El 10 de setembre de 2008, Whelan va aparèixer amb diversos membres del repartiment de la pel·lícula Airplane! en un segment de reunions a la cadena Today Show de NBC. A l'octubre de 2008, Whelan va debutar al cabaret de Nova York amb el seu programa d'una sola dona Jill Whelan: An Evening In Dry Dock a The Metropolitan Room. De setembre a novembre de 2011, Whelan va aparèixer a la farsa britànica Move Over Mrs. Markham al restaurant Stage West Theatre de la zona de Toronto, Ontario.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.