Joe F. Edwards Jr.

DADES RÀPIDES
Data de naixement 3 de febrer de 1958
Lloc de naixement Richmond
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 63 anys, 8 mesos, 29 dies
Horòscop

Joe F. Edwards Jr. Compte enrere d'aniversari

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Joe F. Edwards Jr., aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Joe F. Edwards Jr. Amb qui surt ara Joe F. Edwards Jr. i quants diners té Joe F. Edwards Jr.?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Joe F. Edwards Jr.

Joe F. Edwards Jr. és un famós Astronauta nord-americà , que va néixer el 3 de febrer de 1958 dins Estats Units . Edwards va néixer el 3 de febrer de 1958 a Richmond, Virgínia, però considera que tant Lineville com Roanoke Alabama són les seves ciutats d'origen. Es va graduar a la High School secundària de Lineville el 1976 i va obtenir el títol de llicenciat en Enginyeria Aeroespacial per l'Acadèmia Naval dels Estats Units el 1980. El 1994 va rebre un màster en Sistemes d'Aviació per la Universitat de Tennessee a Knoxville. Segons astròlegs, Joe F. Edwards Jr. signe del zodíac és Aquari .

Ha rebut la medalla al servei superior de defensa, la creu volant distingida, la medalla al servei meritori de la defensa, la medalla aèria, la medalla d’elogi de la marina, la medalla per l’assoliment de la marina, el premi daedalian a l’avió superior 1992, el Fighter Squadron 143 Pilot de caça de l’any, 1984, 1985, Esquadró de caça 142 pilot de caça de l'any, 1990, 1991, 1992. Carrier Air Wing 7 pilot de l'any, 1985, 1990, 1991.Es va graduar a l'Escola d'Armes de Combat de la Marina (TOPGUN) el 1984 i a l'Escola de Pilots de Prova Naval dels Estats Units el 1986. Posteriorment va treballar com a pilot de proves de vol del projecte i pilot de F-14A (PLUS) i F-14D Full Scale Development. Va volar el primer vol de la Marina del F-14D i un alt angle d'atac / sortida del programa de proves de vol controlat per a la integració del motor F-14 de la cèl·lula / F110. Va exercir com a oficial d’operacions i manteniment a l’esquadró de combat 142 (VF-142) del 1989 al 1992. Va treballar com a oficial d’operacions a la direcció d’operacions del cap de gabinet conjunt, Washington, D.C. del 1992 al 1994.

Seleccionat com a astronauta per la NASA el desembre de 1994, Edwards va informar al Johnson Space Center el març de 1995. Va treballar en qüestions tècniques per al transbordador espacial i l'estació espacial internacional al departament de seguretat de l'oficina dels astronautes. També va ser assistent tècnic del director de la Direcció d'Operacions de Tripulació de Vol, de Director d'Operacions de la NASA (DOR), Rússia, i representant de l'astronauta CAPCOM en el Control de Missió per a l'ascens i l'entrada del transbordador.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Joe F. Edwards Jr. ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Joe F. Edwards Jr. Actualitzarem la opinió política i religiosa de Joe F. Edwards Jr. en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Edwards es va retirar de la NASA i de la Marina dels Estats Units el 30 d'abril de 2000. Actualment participa amb diverses empreses de tot el país en les àrees de tecnologia, aviació i desenvolupament de negocis.

Patrimoni net de Joe F. Edwards Jr.

Joe F. Edwards Jr. és un dels astronauta nord-americà més ric i a la llista dels astronautes nord-americans més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Joe F. Edwards Jr. el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari de Joe F. Edwards Jr.
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Astronauta nord-americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Joe Frank Edwards Jr. (nascut el 3 de febrer de 1958), (Cmdr, USN, Ret.), És un enginyer aeroespacial nord-americà i exoficial i aviador naval, pilot de proves i astronauta de la NASA.

Edwards es va retirar de la NASA i de la Marina dels Estats Units el 30 d'abril de 2000. Actualment participa amb diverses empreses de tot el país en les àrees de tecnologia, aviació i desenvolupament de negocis.

Edwards va volar a STS-89 (22-31 de gener de 1998), la vuitena missió d'acoblament Shuttle-Mir, durant la qual la tripulació va transferir més de 4.000 kg d'equipament científic, maquinari logístic i aigua des del Space Shuttle Endeavour fins a Mir . En el cinquè i últim canvi d'un astronauta nord-americà, STS-89 va lliurar Andy Thomas a Mir i va tornar amb David Wolf. La durada de la missió va ser de 8 dies, 19 hores i 47 segons, recorrent 5,8 milions de km a 138 òrbites de la Terra.

Joe F. Edwards Jr. Alçada

Alçada de Joe F. Edwards Jr. No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Joe F. Edwards Jr. Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Edwards va ser designat aviador naval el febrer de 1982. Va ser destinat a l'esquadró de caça 143 (VF-143) el 1983, després de completar l'entrenament Tomcat F-14, i va volar missions de combat d'escorta i reconeixement sobre el Líban el 1983.

Amb qui surt Joe F. Edwards Jr.?

Segons els nostres registres, Joe F. Edwards Jr. és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Joe F. Edwards Jr.’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Joe F. Edwards Jr .. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Joe F. Edwards Jr.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de astronauta nord-americà més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Joe F. Edwards Jr. celebra el seu aniversari el 3 de febrer de cada any.

Articles D'Interès

Kimbi Daniels

Exploreu el valor net de Kimbi Daniels, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador canadenc d’hoquei sobre gel canadenc Kimbi Daniels va néixer el 19 de gener de 1973 a Canadà.

Pranshu Kaushal

Exploreu el valor net de Pranshu Kaushal, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor indi Pranshu Kaushal va néixer el 26 de setembre de 1989 a l'Índia.

Badradine Belloumou

Exploreu el valor net de Badradine Belloumou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol francesa Badradine Belloumou va néixer el 15 de març de 1984 a França.

Jakub Słowik

Exploreu el valor net de Jakub Słowik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Słowik va néixer el 31 d'agost de 1991 a Polònia.

Antoni Chan

Exploreu el valor net d'Anthony Chan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós economista Anthony Chan va néixer l'1 d'octubre de 1952 a Hong Kong.

Alexander Volkanovsky

Exploreu el valor net d’Alexander Volkanovski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alexander Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Austràlia. Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Shellharbour, Nova Gal·les del Sud. El seu pare va néixer al poble de Beranci, a Macedònia, part de Iugoslàvia, mentre que la seva mare és de Grècia. Alex va començar a entrenar en lluita grecoromana a una edat primerenca i va guanyar un títol nacional als 12 anys. Va decidir abandonar la lluita lliure als 14 anys i, en canvi, es va centrar en una carrera a la lliga de rugbi com a primer remer. Volkanovski va assistir a l'escola secundària Lake Illawarra durant la seva adolescència i va treballar com a formigó després de graduar-se.

Katherine Raymont

Exploreu el valor net de Katherine Raymont, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de cricket Katherine Raymont va néixer el 31 d'octubre de 1959 a Austràlia.

Laurent Landi

Exploreu el valor net de Laurent Landi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de gimnàstica Laurent Landi va néixer el 18 d'octubre de 1977 a França.

Syoh Yoshida

Exploreu el valor net de Syoh Yoshida, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista japonès Syoh Yoshida va néixer el 24 de gener de 1984 al Japó.

Klaus-Dieter Kurrat

Exploreu el valor net de Klaus-Dieter Kurrat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós atleta olímpic alemany Klaus-Dieter Kurrat va néixer el 16 de gener de 1955 a Alemanya.

Arturo Aviles

Exploreu el patrimoni net d’Arturo Aviles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós gerent de futbol de l'Associació Arturo Aviles va néixer el 26 d'abril de 1961 a Mèxic.

Shelly Jaronsky

Exploreu el valor net de Shelly Jaronsky, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Jaronsky va néixer el 10 d’agost de 1975 als Estats Units. Autor de no ficció del blog Cookies and Cups. Va començar el bloc per justificar el seu amor pel sucre. Té més de 180.000 seguidors al seu compte d’Instagram de cookiesandcups.

Lucas Dominguez

Exploreu el valor net de Lucas Domínguez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Lucas Domínguez va néixer el 27 d'octubre de 1989 a Xile.

Vaclav Prospal

Exploreu el valor net de Vaclav Prospal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'hoquei sobre gel Vaclav Prospal va néixer el 17 de febrer de 1975 a la República Txeca.

Maria Tutaia

Exploreu el valor net de Maria Tutaia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Tutaia va néixer el 18 de febrer de 1987 a Nova Zelanda. Atac de gol de netball i tirador de gols que va guanyar l'or als Jocs de la Commonwealth el 2006 i el 2010 i la plata als Campionats del Món de Netball de 2007.

Cedella Marley

Exploreu el valor net de Cedella Marley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cedella Marley va néixer el 23 d'agost de 1967 a Jamaica.

Artika Devi

Exploreu el valor net d'Artika Devi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Artika Devi va néixer el 29 de setembre de 1979 a Indonèsia. Concursant de concurs que va protagonitzar una pel·lícula musical indonèsia anomenada Opera Jawa el 2006. Va rebre nominacions al Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2006.

Stanny Van Paesschen

Exploreu el valor net de Stanny Van Paesschen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa hípica Stanny Van Paesschen va néixer el 24 d’abril de 1957 a Bèlgica.

Gabe Carimi

Exploreu el valor net de Gabe Carimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Gabe Carimi va néixer el 13 de juny de 1988 als Estats Units.

Rajendra Arlekar

Exploreu el valor net de Rajendra Arlekar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós legislador Rajendra Arlekar va néixer el 23 d'abril de 1954 a l'Índia.

Ninetta Què

Exploreu el valor net de Ninetta Vad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa piragüista Ninetta Vad va néixer el 16 de febrer de 1989 a Hongria.

Samuel Pires

Exploreu el valor net de Samuel Pires, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter brasiler Samuel Pires va néixer el 17 de gener de 1989 al Brasil.

Ruda Franco

Exploreu el valor net de Ruda Franco, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de waterpolo Ruda Franco va néixer el 25 de juliol de 1986 al Brasil.

Neuroembriòleg

Neuroembriòleg

Robert Calcagno

Exploreu el valor net de Robert Calcagno, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós conseller delegat Robert Calcagno va néixer el 26 de juny de 1960 a França.