Joe el lampista

DADES RÀPIDES
Data de naixement 3 de desembre de 1973
Lloc de naixement Toledo
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 47 anys, 10 mesos, 27 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Joe el lampista

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Joe el lampista, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Joe el lampista? Amb qui surt Joe el lampista ara i quants diners té Joe el lampista?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Joe el lampista

Joe el lampista és un famós Corresponsal , que va néixer el 3 de desembre de 1973 dins Estats Units . Segons astròlegs, Joe el lampista signe del zodíac és Sagitari .

Samuel Joseph Wurzelbacher (/ ˈ w ɜːr z əl b ɑː k ər /; nascut el 3 de desembre de 1973), conegut com a Joe el lampista, és un activista i comentarista conservador nord-americà. Va guanyar l'atenció nacional durant les eleccions presidencials dels Estats Units del 2008 quan, durant una aturada de campanya gravada en vídeo a Ohio per l'aleshores senador Barack Obama, candidat demòcrata, Wurzelbacher va preguntar a Obama sobre la seva política fiscal sobre petites empreses. La resposta d'Obama va incloure la declaració: quan repartiu la riquesa, és bo per a tothom. Wurzelbacher és membre del Partit Republicà.valor net de tex ritter

Wurzelbacher va néixer a Toledo, Ohio, de Kay i Frank Wurzelbacher. La família es va traslladar a Florida quan era jove i després va tornar a Toledo quan estava al centre de l’institut. Després de l'escola secundària, Wurzelbacher es va allistar a la Força Aèria dels Estats Units i va estar estacionat a Alaska i Dakota del Nord. Wurzelbacher va deixar la Força Aèria el 1996 i va treballar com a ajudant de lampista, però després va canviar de carrera i va començar a treballar a l’empresa de telecomunicacions Global Crossing. També es va casar, va tenir un fill i després es va divorciar durant aquest temps.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Joe el lampista ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l'ètnia de Joe el lampista. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Joe el lampista en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Quant a la seva declaració a Barack Obama sobre la intenció de comprar l'empresa de fontaneria que el contractava, Wurzelbacher va dir més tard que la idea de comprar l'empresa es va discutir durant la seva entrevista de treball sis anys abans. Els registres judicials mostren que Wurzelbacher va guanyar 40.000 dòlars el 2006.

Joe el lampista que val la pena

Joe el lampista és un dels corresponsal més ric i apareix al corresponsal més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Joe el lampista el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Joe el lampista Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Corresponsal
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Quant a la seva declaració a Barack Obama sobre la intenció de comprar l'empresa de fontaneria que el contractava, Wurzelbacher va dir més tard que la idea de comprar l'empresa es va discutir durant la seva entrevista de treball sis anys abans. Els registres judicials mostren que Wurzelbacher va guanyar 40.000 dòlars el 2006.

Abans de les eleccions del 2008, Vanessa Niekamp, ​​empleada del Departament de Serveis Laborals i Familiars d'Ohio (ODJFS), a instàncies de la seva directora, Helen Jones-Kelley, va utilitzar els ordinadors estatals per buscar informació sobre Joe Wurzelbacher. El 20 de novembre de 2008, Niekamp va denunciar la infracció a l'inspector general de l'Estat. Els funcionaris estatals i locals van completar una investigació sobre l’ordre de Jones-Kelley, concloent que les investigacions eren incorrectes. El 17 de desembre de 2008, Jones-Kelley va dimitir.

Alçat del lampista Joe

Alçada de Joe el lampista No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Joe el lampista
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

ABC News va informar el 16 d’octubre de 2008 que hi havia un judici d’embargament contra Wurzelbacher per l’impagament de 1.182 dòlars en impostos sobre la renda de l’estat d’Ohio que data del gener de 2007, però no s’ha pres cap mesura contra ell fora de la presentació de l’embargament. Barb Losie, secretari adjunt del Tribunal del Comú de Llibres del Comtat de Lucas, va dir que hi ha un 99% de probabilitats que [Wurzelbacher] no sàpiga sobre l’embargament, tret que hagi fet un informe de crèdit o estigui disposat a pagar els seus impostos. Mentre estava a Hannity & Colmes, Wurzelbacher va declarar que desconeixia el gravamen fiscal abans que fos informat a la premsa. Els impostos es van pagar el 6 de novembre.

Amb qui surt Joe el lampista?

Segons els nostres registres, Joe el lampista és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Joe el lampista no surt amb ningú.

valor net de bert convy
Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Joe el lampista. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Joe el lampista.

El novembre de 2008, Wurzelbacher va començar a promocionar el seu llibre Joe the Plumber: Fighting for the American Dream. Co-escrit amb el novel·lista Thomas Tabback i publicat per PearlGate Publishing d’Austin, Texas, el llibre tracta les idees de Wurzelbacher sobre els valors americans. En particular, Wurzelbacher critica John McCain i afirma que no el volia com a candidat presidencial republicà. Wurzelbacher va criticar McCain com a candidat, dient que les eleccions eren el menor de dos mals. El 10 de desembre de 2008, es va informar que Wurzelbacher també va criticar McCain per haver votat la Llei d’estabilització econòmica d’emergència de 700.000 milions de dòlars del 2008, també coneguda com el rescat bancari. En el tema de la fiscalitat, no es considera partidari de cap de les parts.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de corresponsal més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Joe el lampista celebra el seu aniversari el 3 de desembre de cada any.

Després de la seva reunió amb Barack Obama, va començar una campanya per redactar Wurzelbacher per optar a la Cambra de Representants dels Estats Units a les eleccions del 2010 amb el lloc web joewurzelbacher2010.com. El Washington Times i el Boston Herald van informar que l’objectiu de la campanya era redactar Wurzelbacher per presentar-se contra la representant Marcy Kaptur del novè districte del Congrés d’Ohio, tot i que també existia la possibilitat que Kaptur optés per optar al lloc del Senat que George Voinovich va deixar lliure. El lloc web va ser creat per Trevor Lair (aleshores president dels Massachusetts College Republicans), Derek Khanna i l’Aliança de Massachusetts Republicans College. Va animar els visitants a signar una petició en línia que donés suport a la candidatura de Wurzelbacher. Laura Ingraham va preguntar a Wurzelbacher, el 24 d'octubre de 2008, si es presentaria contra Kaptur. Wurzelbacher va respondre que havia considerat la cursa i estaria a punt per aconseguir-ho.

valor net de rick malambri

El novembre de 2008, es va contractar a Wurzelbacher per a una sèrie de publicitats que recordaven a la gent que havia de convertir la televisió analògica en digital. Wurzelbacher es va contractar per ajudar els consumidors a entendre la transició de la televisió digital als Estats Units mitjançant una sèrie de vídeos dissenyats per explicar el canvi.

El 2008, Wurzelbacher va signar amb un agent de gestió de publicitat pel que fa a les relacions amb els mitjans de comunicació, incloent un possible acord discogràfic amb una discogràfica important, aparicions personals i patrocinis corporatius.

Durant el tercer i últim debat presidencial el 15 d'octubre de 2008 a la Universitat Hofstra, es van fer moltes referències a Joe el lampista. En el debat, McCain va plantejar repetidament a Joe el lampista i Obama i McCain van fer declaracions dirigides directament a Wurzelbacher. Com a resultat, l'atenció mediàtica posterior es va dirigir a Wurzelbacher.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.