John E. Keane

DADES RÀPIDES
Data de naixement 17 d'abril de 1952
Lloc de naixement St Pancras
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 69 anys, 6 mesos, 17 dies
Horòscop

Compte enrere de l'aniversari de John E. Keane

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de John E. Keane, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té John E. Keane? Amb qui surt John E. Keane ara i quants diners té John E. Keane?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de John E. Keane

John E. Keane és un famós Pel·lícula , que va néixer el 17 d'abril de 1952 dins Regne Unit . Segons els astròlegs, de John E. Keane signe del zodíac és Àries .

John Elton Keane (St. Pancras, Londres, 17 d'abril de 1952) és un compositor britànic de cinema i televisió guanyador del premi BAFTA i BFI. Ha estat nominat a dos premis de l'Acadèmia Britànica de les Arts del Cinema i la Televisió (BAFTA), per A Very British Coup el 1989 i Hornblower: The Even Chance el 1999.Keane va estudiar composició a la Guildhall School of Music and Drama amb Edmund Rubbra i piano amb Geraldine Peppin. Va continuar estudiant enregistrament de so i música cinematogràfica a l'Escola Nacional de Cinema i Televisió. Aquí va marcar nombroses pel·lícules de graduació i la seva exitosa carrera com a compositor es va iniciar el 1986 amb la seva partitura per a Careless Talk, guanyadora del BAFTA Short Film Award 1986. Keane es va establir ràpidament a la indústria de la música de cinema i televisió el 1987 quan va puntuar The Kitchen Toto dirigida per Harry Hook. La pel·lícula va guanyar el Gran Premi de Tòquio i Keane va guanyar un premi a la millor banda sonora al Festival International du Film et de la Jeunesse. El mateix any va guanyar el premi del British Film Institute de 1987 al jove compositor de l'any.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és John E. Keane ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de John E. Keane. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de John E. Keane en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Els molts crèdits de Keane inclouen la minisèrie Tales of the City de 1993, la pel·lícula de 1998 Hideous Kinky i diverses entregues de Hornblower entre 1998 i 2003.

John E. Keane Patrimoni net

John E. Keane és un dels Pel·lícula més rica i apareix a la pel·lícula més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, John E. Keane el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

John E. Keane Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Pel·lícula
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Els molts crèdits de Keane inclouen la minisèrie Tales of the City de 1993, la pel·lícula de 1998 Hideous Kinky i diverses entregues de Hornblower entre 1998 i 2003.

Keane ha escrit música per a diverses sèries documentals guardonades, com la BBC The Ark de Molly Dineen, guanyadora d’un premi BAFTA, i The House, sobre la Royal Opera House de Londres. També ha escrit música per a diversos llargmetratges, incloses quatre pel·lícules dirigides per Gilles McKinnon: Small Faces, Trojan Eddie, Hideous Kinky amb Kate Winslet i Tara Road.

John E. Keane Altura

Alçada de John E. Keane No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
John E. Keane Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Amb qui surt John E. Keane?

Segons els nostres registres, John E. Keane és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, John E. Keane’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a John E. Keane. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de John E. Keane.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de pel·lícula més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . John E. Keane celebra l'aniversari el 17 d'abril de cada any.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.