Jonathan Idema

DADES RÀPIDES
Data de naixement 30 de maig de 1956
Lloc de naixement Poughkeepsie
País Estats Units
Religió No disponible
Data de la mort 21 de gener de 2012, Bacalar, Mèxic
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Jonathan Idema

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Jonathan Idema, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Jonathan Idema? Amb qui està trobant Jonathan Idema ara i quants diners té Jonathan Idema?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Jonathan Idema

Jonathan Idema és un famós Oficial de la Força Armada , que va néixer el 30 de maig de 1956 dins Estats Units . Segons els astròlegs, el de Jonathan Idema signe del zodíac és Bessons .

Jonathan Keith Jack Idema (30 de maig de 1956 - 21 de gener de 2012) va ser un antic suboficial d'operacions especials de reserva de l'exèrcit dels Estats Units. El setembre de 2004 va ser declarat culpable de dirigir una presó privada a l'Afganistan i de torturar ciutadans afganesos. Aleshores, Idema s'havia presentat com un operatiu de forces especials patrocinades pel govern dels EUA en una missió per detenir terroristes. Tanmateix, el govern dels Estats Units ha negat repetidament la majoria d'aquestes afirmacions.Counterr Group Academy va estar operativa durant almenys deu anys, des de finals de la dècada de 1970 fins a finals de la dècada de 1980. Tenia la seva base en una petita pista d'aterratge al sud de la Rte 199. A Red Hook, Nova York, hi havia diversos empleats permanents, així com personal visitant, tot sota la direcció de Keith Idema. Es van oferir almenys deu cursos formals de formació. Aquests inclouen seguretat bàsica d'armes de foc, oferts al públic en general, així com programes de pistoles, rifles i escopetes tant en rols d'assalt com de combat, que s'ofereixen només als militars i la policia en actiu. A la torre de ràpel a terra es va oferir ràpel, tant amb com sense arma de foc. Les instal·lacions incloïen entorns interiors i exteriors d'estil Hogan's Alley, equipats amb objectius reactius. Els cursos consistien tant en estudi a l'aula com en exercicis de camp.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Jonathan Idema ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Jonathan Idema no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Jonathan Idema en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Idema es va criar a Poughkeepsie, Nova York, on es va graduar de l'escola secundària el 1974. El febrer de 1975 es va allistar a l'exèrcit dels Estats Units. El seu pare H. John Idema, un antic marine i veterà de la Segona Guerra Mundial, creia que el seu fill era un americà entregat. H. John Idema va morir el novembre de 2008.

Patrimoni net de Jonathan Idema

Jonathan Idema és un dels l'oficial més ric de les Forces Armades i figura a l'oficial de la força armada més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Jonathan Idema el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Jonathan Idema Valor net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Oficial de la Força Armada
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Idema es va criar a Poughkeepsie, Nova York, on es va graduar de l'escola secundària el 1974. El febrer de 1975 es va allistar a l'exèrcit dels Estats Units. El seu pare H. John Idema, un antic marine i veterà de la Segona Guerra Mundial, creia que el seu fill era un americà entregat. H. John Idema va morir el novembre de 2008.

valor net de Damian Jones

La carrera militar d'Idema va ser curta i va incloure diversos informes de mal rendiment, sense constància que va adquirir cap experiència de combat. Dos anys després d'enrolar-se a l'exèrcit el 1975, es va qualificar per a les Forces Especials.

Jonathan Idema Altura

L'alçada de Jonathan Idema No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Jonathan Idema Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

En algun moment a principis dels anys vuitanta, Idema va fundar Counterr Group (també conegut com US Counter-Terrorist Group), una entitat empresarial que, segons el seu lloc web, s'especialitza en formació d'experts per a la lluita contra el terrorisme, tàctiques d'assalt i altres serveis relacionats amb la seguretat.

Amb qui està sortint en Jonathan Idema?

Segons els nostres registres, Jonathan Idema és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Jonathan Idema's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Jonathan Idema. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Jonathan Idema!

L'única empresa de Carolina del Nord registrada a Jonathan Idema és Idema Combat Systems, que segons els registres estatals es va constituir el gener de 1991 i es va dissoldre el juliol de 1994. A més, els llocs web de Counter Group estan registrats a Thomas R. Bumback, soci comercial de Idema's que es creu que és l'actual director de l'empresa. Hi ha un registre de la formació de Counterr Group a Poughkeepsie, Nova York el 1983, però l'empresa apareix com a inactiva.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de oficial de les forces armades més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Jonathan Idema celebra l'aniversari el 30 de maig de cada any.

A principis dels anys noranta, Idema va dir que havia descobert un complot de la màfia russa per treure armes nuclears de contraban de Rússia. Abans va dir que va participar en operacions encobertes a Amèrica Llatina. A més, va dir que com a soldat va sortir en paracaigudes dels avions acompanyat del seu gos Sarge, que també va ser entrenat com a esnifador de bombes. (Se suposa que Idema va salvar el material genètic de Sarge amb l'esperança de clonar la mascota més tard.)

El 1993 Idema va ser contractat per entrenar forces policials a l'antiga república soviètica de Lituània. Després del seu retorn, va contactar amb funcionaris tant del Pentàgon com de l'Oficina Federal d'Investigacions (FBI), afirmant haver descobert una conspiració de la màfia russa per treure material nuclear de contraban de Lituània. Segons Idema, els agents de l'FBI li van exigir que proporcionés els noms dels seus contactes. Es va negar, al·legant que l'FBI estava infiltrat per agents del KGB i que les seves fonts haurien estat assassinades.

el patrimoni net de george w jenkins

Va ser al voltant d'aquesta època quan Idema estava sent investigada per frau electrònic i finalment va ser condemnada el 1994. Idema va afirmar que els càrrecs de frau van ser fabricats per l'agent de l'FBI Earl Edwin Pitts, que segons ell va supervisar el cas contra ell, en represàlia per la negativa anterior d'Idema a proporcionar fonts en la trama de contraban. Tanmateix, l'FBI va començar la seva investigació sobre les activitats d'Idema ja el maig de 1991, abans que fins i tot s'apropés a l'Oficina sobre Lituània. A més, no hi ha proves que Pitts estigués involucrat en cap cas en el cas de frau contra Idema.

A més de les seves activitats empresarials ocasionals, Idema té un important antecedent penal. Al llarg dels anys, Idema ha estat acusada de suplantar la identitat d'un oficial, conspiració, aprovació de mals controls, agressió, tinença de béns robats i llançament d'una arma de foc a un habitatge. El gener de 1994, Idema va ser arrestat i acusat de 58 càrrecs de frau electrònic que estafaven 59 empreses per uns 260.000 dòlars. Va ser condemnat pels càrrecs, condemnat a sis anys de presó (en llibertat condicional després d'haver complert tres anys) i posteriorment va ser condemnat a pagar la restitució.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.