Kendra Smith

DADES RÀPIDES
Data de naixement 14 de març de 1960
Lloc de naixement Estats Units
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 61 anys, 7 mesos, 19 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Kendra Smith

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Kendra Smith, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Kendra Smith? Amb qui té Kendra Smith ara i quants diners té Kendra Smith?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Kendra Smith

Kendra Smith és famosa músic nord-americà , que va néixer el 14 de març de 1960 dins Estats Units . Segons Astròlegs, Kendra Smith signe del zodíac és Peixos .

Kendra Smith (nascuda el 14 de març de 1960) és una músic nord-americana que va ser membre fundadora de The Dream Syndicate, membre d'Opal, i més tard gravada com a artista solista.Després d'un comunicat de premsa privada amb Suspects el 1979, Smith va formar The Dream Syndicate el 1981 amb Steve Wynn, i va gravar un EP i un àlbum com a baixista amb el grup abans de marxar el 1983 per unir-se a l'antic guitarrista de Rain Parade David Roback a Rainy. Day (havia treballat amb Roback abans, donant cors a l'àlbum de Rain Parade Emergency Third Rail Power Trip). Rainy Day va llançar un àlbum i un senzill l'any 1984 abans que Roback i Smith es convertís en un duo a la banda de tons psicodèlics Clay Allison, més tard Opal.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Kendra Smith ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Kendra Smith no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Kendra Smith en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

No se sap gaire d'ella després de sortir l'àlbum en solitari, tret que segons 4AD, s'havia traslladat als boscos del nord de Califòrnia a principis dels anys noranta, vivint en una petita cabana sense electricitat, i hi va tornar després de fer dues aparicions per promocionar l'àlbum. .

Patrimoni net de Kendra Smith

Kendra Smith és una de les el músic nord-americà més ric i figura al músic nord-americà més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Kendra Smith el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i sou de Kendra Smith
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos músic nord-americà
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

No se sap gaire d'ella després de sortir l'àlbum en solitari, tret que segons 4AD, s'havia traslladat als boscos del nord de Califòrnia a principis dels anys noranta, vivint en una petita cabana sense electricitat, i hi va tornar després de fer dues aparicions per promocionar l'àlbum. .

Smith va formar una nova banda, The Guild of Temporal Adventurers, amb Jonah Corey i A. Phillip Uberman, que van llançar un mini-LP homònim el 1992, amb Smith tocant l'orgue de bomba. El seu proper llançament no seria fins al 1995, quan el segell 4AD va publicar el seu primer LP en solitari, Five Ways of Disappearing, descrit per Trouser Press com un èxit impressionant i colorit.

Kendra Smith Altura

L'alçada de Kendra Smith No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Kendra Smith
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

El 2017, Smith va cantar la veu a l'últim tema de l'àlbum de reunió de The Dream Syndicate, How Did I Find Myself Here?, la seva primera aparició en un enregistrament musical des de 1995, i va tornar amb el Syndicate el desembre de 2017 per a les seves primeres actuacions en directe des de Terrastock 2. el 1998. El 2018, va contribuir amb la cançó Moon Boat a la banda sonora de la pel·lícula Leave No Trace.

Amb qui està sortint Kendra Smith?

Segons els nostres registres, Kendra Smith és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Kendra Smith no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Kendra Smith. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Kendra Smith!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el músic nord-americà més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Kendra Smith celebra l'aniversari el 14 de març de cada any.

Articles D'Interès

Kimbi Daniels

Exploreu el valor net de Kimbi Daniels, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador canadenc d’hoquei sobre gel canadenc Kimbi Daniels va néixer el 19 de gener de 1973 a Canadà.

Pranshu Kaushal

Exploreu el valor net de Pranshu Kaushal, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor indi Pranshu Kaushal va néixer el 26 de setembre de 1989 a l'Índia.

Badradine Belloumou

Exploreu el valor net de Badradine Belloumou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol francesa Badradine Belloumou va néixer el 15 de març de 1984 a França.

Jakub Słowik

Exploreu el valor net de Jakub Słowik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Słowik va néixer el 31 d'agost de 1991 a Polònia.

Antoni Chan

Exploreu el valor net d'Anthony Chan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós economista Anthony Chan va néixer l'1 d'octubre de 1952 a Hong Kong.

Alexander Volkanovsky

Exploreu el valor net d’Alexander Volkanovski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alexander Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Austràlia. Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Shellharbour, Nova Gal·les del Sud. El seu pare va néixer al poble de Beranci, a Macedònia, part de Iugoslàvia, mentre que la seva mare és de Grècia. Alex va començar a entrenar en lluita grecoromana a una edat primerenca i va guanyar un títol nacional als 12 anys. Va decidir abandonar la lluita lliure als 14 anys i, en canvi, es va centrar en una carrera a la lliga de rugbi com a primer remer. Volkanovski va assistir a l'escola secundària Lake Illawarra durant la seva adolescència i va treballar com a formigó després de graduar-se.

Katherine Raymont

Exploreu el valor net de Katherine Raymont, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de cricket Katherine Raymont va néixer el 31 d'octubre de 1959 a Austràlia.

Laurent Landi

Exploreu el valor net de Laurent Landi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de gimnàstica Laurent Landi va néixer el 18 d'octubre de 1977 a França.

Syoh Yoshida

Exploreu el valor net de Syoh Yoshida, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista japonès Syoh Yoshida va néixer el 24 de gener de 1984 al Japó.

Klaus-Dieter Kurrat

Exploreu el valor net de Klaus-Dieter Kurrat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós atleta olímpic alemany Klaus-Dieter Kurrat va néixer el 16 de gener de 1955 a Alemanya.

Arturo Aviles

Exploreu el patrimoni net d’Arturo Aviles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós gerent de futbol de l'Associació Arturo Aviles va néixer el 26 d'abril de 1961 a Mèxic.

Shelly Jaronsky

Exploreu el valor net de Shelly Jaronsky, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Jaronsky va néixer el 10 d’agost de 1975 als Estats Units. Autor de no ficció del blog Cookies and Cups. Va començar el bloc per justificar el seu amor pel sucre. Té més de 180.000 seguidors al seu compte d’Instagram de cookiesandcups.

Lucas Dominguez

Exploreu el valor net de Lucas Domínguez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Lucas Domínguez va néixer el 27 d'octubre de 1989 a Xile.

Vaclav Prospal

Exploreu el valor net de Vaclav Prospal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'hoquei sobre gel Vaclav Prospal va néixer el 17 de febrer de 1975 a la República Txeca.

Maria Tutaia

Exploreu el valor net de Maria Tutaia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Tutaia va néixer el 18 de febrer de 1987 a Nova Zelanda. Atac de gol de netball i tirador de gols que va guanyar l'or als Jocs de la Commonwealth el 2006 i el 2010 i la plata als Campionats del Món de Netball de 2007.

Cedella Marley

Exploreu el valor net de Cedella Marley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cedella Marley va néixer el 23 d'agost de 1967 a Jamaica.

Artika Devi

Exploreu el valor net d'Artika Devi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Artika Devi va néixer el 29 de setembre de 1979 a Indonèsia. Concursant de concurs que va protagonitzar una pel·lícula musical indonèsia anomenada Opera Jawa el 2006. Va rebre nominacions al Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2006.

Stanny Van Paesschen

Exploreu el valor net de Stanny Van Paesschen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa hípica Stanny Van Paesschen va néixer el 24 d’abril de 1957 a Bèlgica.

Gabe Carimi

Exploreu el valor net de Gabe Carimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Gabe Carimi va néixer el 13 de juny de 1988 als Estats Units.

Rajendra Arlekar

Exploreu el valor net de Rajendra Arlekar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós legislador Rajendra Arlekar va néixer el 23 d'abril de 1954 a l'Índia.

Ninetta Què

Exploreu el valor net de Ninetta Vad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa piragüista Ninetta Vad va néixer el 16 de febrer de 1989 a Hongria.

Samuel Pires

Exploreu el valor net de Samuel Pires, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter brasiler Samuel Pires va néixer el 17 de gener de 1989 al Brasil.

Ruda Franco

Exploreu el valor net de Ruda Franco, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de waterpolo Ruda Franco va néixer el 25 de juliol de 1986 al Brasil.

Neuroembriòleg

Neuroembriòleg

Robert Calcagno

Exploreu el valor net de Robert Calcagno, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós conseller delegat Robert Calcagno va néixer el 26 de juny de 1960 a França.