Enric III

Exploreu el valor net d'Enric III, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Enric III va néixer l'1 d'octubre de 1207 al Regne Unit. Rei d'Anglaterra del 1216 al 1272 que es va enfrontar amb els nobles pels poders del seu tron. Quan no lluitava contra la noblesa britànica va intentar, sense èxit, afirmar el control britànic al continent.

Yang Jia

Exploreu el valor net de Yang Jia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós rei Yang Jia va néixer el 27 d’agost de 1980 a la Xina.

Dibyasingha Deb

Exploreu el valor net de Dibyasingha Deb, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós rei Dibyasingha Deb va néixer l'1 de gener de 1953 a l'Índia.

Dipendra del Nepal

Exploreu el valor net de Dipendra of Nepal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós rei Dipendra del Nepal va néixer el 27 de juny de 1971 al Nepal.

Jean, comte de París

Exploreu Jean, comte de París, valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós rei Jean, comte de París va néixer el 19 de maig de 1965 a França.

Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz A l'Saud

Exploreu Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós rei Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud va néixer l'1 de març de 1969 a l'Aràbia Saudita.

Eduard IV d'Anglaterra

Exploreu el valor net d'Eduard IV d'Anglaterra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Eduard IV d'Anglaterra va néixer el 28 d'abril de 1442 a França. Rei d'Anglaterra de 1461 a 1483 que va ser el més notable durant la Guerra de les Roses.

Enric VII

Exploreu el valor net d'Enric VII, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Enric VII va néixer el 28 de gener de 1457 a Gal·les. Primer monarca de la casa dels Tudor que es va apoderar de la corona amb la seva derrota de Ricard III a la batalla de Bosworth Field el 1485.

Jaume II

Exploreu el valor net de James II, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Jaume II va néixer el 14 d’octubre de 1633 al Regne Unit. Rei d'Anglaterra i Irlanda com a Jaume II i rei d'Escòcia com a Jaume VII, des del 6 de febrer de 1685 fins que va ser destituït a la Gloriosa Revolució de 1688. És conegut sobretot per haver capturat l'establiment anglicà intentant procurar la llibertat religiosa als catòlics romans anglesos. i inconformistes protestants.

Bhumibol Adulyadej

Exploreu el valor net de Bhumibol Adulyadej, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bhumibol Adulyadej va néixer el 5 de desembre de 1927 als Estats Units. El rei de Tailàndia que va començar el seu regnat el 9 de juny de 1946. Va servir sota les dictadures de Plaek Pibulsonggram, Sarit Dhanarajata i Prem Tinsulanonda. El 2017, Tailàndia va construir una pira funerària de nou agulles per al cos del rei.

Enric VIII d'Anglaterra

Exploreu el valor net d'Enric VIII d'Anglaterra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Enric VIII d'Anglaterra va néixer el 28 de juny de 1491 al Regne Unit. Segon monarca de la dinastia Tudor que va regnar del 1509 al 1547 i va separar l'Església d'Anglaterra de l'Església Catòlica Romana. La sèrie original de Showtime The Tudors, on és interpretat per Jonathan Rhys Meyers, es basa en el seu regnat.

Carl Gustaf XVI

Exploreu el valor net de Carl Gustaf XVI, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Carl Gustaf XVI va néixer el 30 d'abril de 1946 a Suècia. Reialesa sueca que va ascendir al tron ​​suec l'any 1973. Com a rei ocupa els rangs més alts de les Forces Armades sueques.

Eduard VII

Exploreu el valor net d'Eduard VII, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Eduard VII va néixer el 9 de novembre de 1841 al Regne Unit. Nascut Albert Edward i conegut més tard com a emperador de l'Índia i rei del Regne Unit, aquest reial anglès de finals del segle XIX va tenir un paper clau en la reorganització tant de l'exèrcit britànic com de la flota nacional britànica.

Joan II de França

Exploreu el valor net de Joan II de França, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Joan II de França va néixer el 16 d'abril de 1319 a França. Rei de França que va salvar el seu país del límit del desastre a la dècada del 1300. Va haver de fer front a la Pesta Negra, una de les pitjors pandèmies de la història de la humanitat que va matar gairebé la meitat de la població francesa durant el seu regnat.

Jordi VI

Exploreu el valor net de George VI, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jordi VI va néixer el 14 de desembre de 1895 al Regne Unit. Monarca anglès que va governar des de 1936 fins a 1952. Durant les dècades de 1930 i 40, va servir com a emperador final de l'Índia controlada pels britànics. La seva filla gran, Isabel II, es va convertir en reina d'Anglaterra.

Cristià VII

Exploreu el valor net de Christian VII, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Christian VII va néixer el 29 de gener de 1749 a Dinamarca. Recordat com un rei titella sota el polze del seu poderós metge personal, Johann Friedrich Struensee, aquest regent danès va caure del poder com a resultat d'un cop d'estat de 1772.

Jordi III

Exploreu el patrimoni net de George III, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós George III va néixer el 4 de juny de 1738 al Regne Unit. Rei de Gran Bretanya i Irlanda a finals del segle XVIII, la vida i el regnat dels quals eren més llargs que els de qualsevol monarca britànic anterior. Tot i que va derrotar França a la Guerra dels Set Anys, va perdre les colònies nord-americanes de Gran Bretanya a la Guerra de la Independència dels Estats Units.

Jordi V

Exploreu el valor net de George V, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jordi V va néixer el 3 de juny de 1865 al Regne Unit. Monarca britànic que va servir des de 1910 fins a 1936 com a emperador de l'Índia i rei del Regne Unit i dels dominis britànics. Era fill del rei Eduard VII i nét de la reina Victòria d'Anglaterra. Va ser el primer governant de la casa de Windsor.

Lluís Felip

Exploreu el valor net de Louis Philippei, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Louis Philippei va néixer el 6 d'octubre de 1773 a França. Rei de França del 1830 al 1848 que va arribar al poder amb el suport de l'aristocràcia, i el va perdre per la desconfiança de la nova classe industrial.

Joan, rei d'Anglaterra

Exploreu el valor net de John, rei d'Anglaterra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Joan, rei d'Anglaterra va néixer el 24 de desembre de 1166 al Regne Unit. A principis del segle XIII, va servir durant gairebé dues dècades com a rei d'Anglaterra. Tot i que va passar gran part del seu regnat intentant recuperar les terres capturades per França, també va instituir reformes legals que van donar forma al sistema judicial de common law d'Anglaterra. Cap al final del seu regnat, l'any 1215, va signar la Carta Magna.