Janelle Knox-Hayes

Exploreu el valor net de Janelle Knox-Hayes, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa arquitecta paisatgista Janelle Knox-Hayes va néixer el 14 de gener de 1983 als Estats Units.

Jane Silverstein Ries

Exploreu el valor net de Jane Silverstein Ries, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa arquitecta paisatgista Jane Silverstein Ries va néixer el 10 de març de 1909 als Estats Units.

Barbara Lukermann

Exploreu el valor net de Barbara Lukermann, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa arquitecta paisatgista Barbara Lukermann va néixer el 19 de febrer de 1930 al Regne Unit.

Françoise Choay

Exploreu el patrimoni net de Francoise Choay, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa arquitecta paisatgista Francoise Choay va néixer el 29 de març de 1925 a França.

Geraldine Knight Scott

Exploreu el valor net de Geraldine Knight Scott, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa arquitecta paisatgista Geraldine Knight Scott va néixer el 16 de juliol de 1904 als Estats Units.

Robert Trent Jones, Jr.

Exploreu Robert Trent Jones, Jr. patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós arquitecte paisatgista Robert Trent Jones, Jr. va néixer el 24 de juliol de 1939 als Estats Units.

El príncep Enric Ruzzo Reuss de Plauen

Exploreu el valor net del príncep Heinrich Ruzzo Reuss de Plauen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Príncep Heinrich Ruzzo Reuss de Plauen va néixer el 24 de maig de 1950 a Suïssa.

Patsy Healey

Exploreu el valor net de Patsy Healey, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós arquitecte paisatgista Patsy Healey va néixer l'1 de gener de 1940 al Regne Unit.

Bobby Weed

Exploreu el valor net de Bobby Weed, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Bobby Weed va néixer el 13 d'abril de 1955 als Estats Units.

Kevin Sloan

Exploreu el valor net de Kevin Sloan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Kevin Sloan va néixer el 23 de desembre de 1965 als Estats Units.

Myles Baldwin

Exploreu el valor net de Myles Baldwin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Myles Baldwin va néixer el 6 d'octubre de 1978 a Austràlia.

Walter B. Hook

Exploreu el valor net de Walter B. Hook, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte paisatgista Walter B. Hook va néixer el 17 d’agost de 1961 als Estats Units.

Bruce Appleyard

Exploreu el valor net de Bruce Appleyard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Bruce Appleyard va néixer el 2 de juliol de 1965 als Estats Units.

Katie Rushworth

Exploreu el valor net de Katie Rushworth, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa arquitecta paisatgista Katie Rushworth va néixer el 9 de maig de 1983 al Regne Unit.

Forrest L. Richardson

Exploreu el valor net de Forrest L. Richardson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós arquitecte paisatgista Forrest L. Richardson va néixer el 12 d'abril de 1959 als Estats Units.

Doug Suisman

Exploreu el valor net de Doug Suisman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Doug Suisman va néixer el 14 de març de 1955 als Estats Units. Doug Suisman (nascut el 14 de març de 1955) és un dissenyador i arquitecte urbà nord-americà guardonat.

Kevin Warren Sloan

Exploreu el valor net de Kevin Warren Sloan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Kevin Warren Sloan va néixer el 8 de desembre de 1957 als Estats Units. Assistint a la Universitat Estatal de Kansas amb una beca atlètica completa, va ser entrenat per Deloss Dodds, que va passar a ser director atlètic a KSU i després director atlètic a la Universitat de Texas a Austin. En el seu primer any a KSU, va establir un nou rècord universitari de tots els temps, però el tercer lloc a la trobada júnior nord-americana de 1976 a Knoxville, Tennessee, li va impedir participar a la trobada de doble pista dels EUA contra l’URSS a Moscou. En els seus anys de col·legiació, Sloan va guanyar el salt de llargada en esdeveniments com la conferència Big Eight, Kansas Relays i Drake Relays el 1980 a 25’-7. Mentre era de samarreta vermella a causa de la mononucleosi i competia sol, va registrar un salt de 26 a 8 ⁄2 en un esdeveniment Wichita Invitational a la primavera de 1977. Mentre es classificava per als Jocs Olímpics de 1980 a Eugene, Oregon, Sloan es va retirar de l'atletisme a persegueix els seus interessos arquitectònics, després que el president Jimmy Carter cancel·lés la participació nord-americana, a causa de la invasió russa de l'Afganistan.

Damon Rich

Exploreu el valor net de Damon Rich, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Damon Rich va néixer el 3 de gener de 1975 als Estats Units. Damon Rich (nascut el 1975 a Creve Coeur, Missouri) és un dissenyador, urbanista i artista visual de Newark, Nova Jersey, conegut per investigar la política de l’entorn construït. Va assistir a Deep Springs College i va rebre un títol de B.A. (1997) de la Universitat de Columbia. La seva obra tracta de configurar el món a través de les lleis, les finances i la política. Explica el seu enfocament de la següent manera: 'Les meves exposicions funcionen com una mena d'estudi de cas o experiment; cadascun comença amb un grup d'investigadors que saben poc sobre el tema que ens ocupa, que actuen com a substituts del gran públic '. El 1997, Rich va fundar el Centre for Urban Pedagogy (CUP), una organització sense ànim de lucre amb seu a la ciutat de Nova York que utilitza el poder del disseny i l’art per millorar el compromís cívic.

Joan Grimm

Exploreu el patrimoni net de Juan Grimm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Juan Grimm va néixer el 7 d’abril de 1952 a Xile. Juan Grimm Moroni (7 d'abril de 1952) és un arquitecte paisatgista xilè. Ha dissenyat i construït prop de 1000 hectàrees de jardins, a més de parcs públics i privats a Xile, Argentina, Perú i Uruguai. El seu nom s’ha convertit en sinònim d’exuberants i generosos parcs i jardins. Els seus dissenys són coneguts pel respecte que mostren pel medi natural i per la seva integració natural amb els paisatges que l’envolten.

Thomas Guerra

Exploreu el valor net de Thomas Guerra, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Thomas Guerra va néixer el 23 de febrer de 1985 als Estats Units. Thomas Miguel Guerra (també conegut com Ashton Lucian Chavez o Tomii Guerra) (nascut el febrer de 23, 1985) és un arquitecte paisatgista nord-americà que es va convertir en la primera persona a l'estat de Califòrnia a ser condemnada per infectar intencionadament una altra persona amb el VIH. Al jutjat, els fiscals van presentar 11.000 missatges de text i 36 clips d'àudio per donar suport al seu cas contra Guerra. Des de llavors, Guerra ha estat acusat d'exposar intencionadament desenes d'altres homes al VIH. Guerra és el nebot besat del líder obrer i activista pels drets civils César Chávez.